Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 18:07:31
|
|
|
|
luckylucy
|
Zanima me tudi, kako to ime pokličete ljubkovalno?
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 18:11:43
|
|
|
|
dudi2006
|
Pomojm je to kakšna okrajšava za imena kot so Karolina...Ljubkovalno pa ...Lini mogoče...aj dount nov
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 18:20:10
|
|
|
|
mala maja
|
se mi zdi da je izpeljanka iz ADELINE, poznam dve punci, eno starejšo gospo staro že 95 let in eno mojih let. Obe sta Adelini in obe kličejo Lina.
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 18:33:37
|
|
|
|
nynna
|
Ne bi vedela ali je izpeljanka ali ne lahko ti pa povem da jest našo včasih kličem Linček , al pa Linča
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 18:34:11
|
|
|
|
Lunc_a
|
mene spominja na čokolino
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 18:45:30
|
|
|
|
dejčka2
|
Ola, naša pupika je Analina, samo Lina mi je bilo prekratko, pa sem dodala še Ana pa je nastala Analina. Kličemo jo Lina, ko pa nas jezi pa s polnim imenom. lp
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 20:06:54
|
|
|
|
mateyka
|
Lina ma pomen v vsaj 5 različnih jezikih - torej je lahko okrajšava al pa tud ne. http://pickbabynames.com/cgi-bin/picknames.pl?search=Lina&gender=0&type=0 Search Result for Lina Lina (Arabic) - Girl - Delicate, Tender Lina (Dutch) - Girl - Pure Lina (English) - Girl - Derived from ending of Carolina Lina (Greek) - Girl - Light Lina (Latin) - Girl - Diminutive of Carolina - Strong A latinized form of Caroline Lina (Swedish) - Girl - Light
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 20:30:42
|
|
|
|
Isabellabina
|
Lina---je pomanjševalnica imena SELINA ,ki v grščini lahko pomeni "nebeška" ali pa "peteršilj". Tako je obrazloženo v knjigici ----mamina knjigica imen Upam da sem ti kaj pomagala!Drugače je pa lepo ime in ga jaz nebi nič drugače klicala !
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 21:35:08
|
|
|
|
Pinga
|
Ojla ! Mi imamo Lino, pa ji včasih rečemo Linika, včasih pa kar Lina Malina. Meni je vglavnem to ime ful všeč, zato smo se tudi zanj odločili. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 21:43:00
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je tudi zelo všeč in je v ožjem izboru
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 7.3.2008 22:10:21
|
|
|
|
malina07
|
Mi našo Lino ljubkovalno kličemo Lini, Linči, Linč(k)a ali Linček, na živce mi gre edino izpeljanka Linica. Po moje je lahko kot samostojno ime (Linus) ali pa izpeljanka iz Evelina, Pavlina, Karolina...
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 8.3.2008 8:48:10
|
|
|
|
majči22
|
Pr nas bo tud Lina, seveda če se niso zmotil, da bo punčka
|
|
|
|
RE: ime LINA- prosim za pojasnilo 8.3.2008 9:11:28
|
|
|
|
Špacka
|
Imamo Lino, občasno jo kličemo/jo Linika, Lina malina, Linči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?