|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hiconcil
7.3.2008 11:38:03   
_Beky_
Zivjo punce.Spet imam prooblem spet sem bolna pred dvema tednoma sem pila amoksiklav,ker sem imela gnojno angino zdaj pa sem spet dobila antibiotike HICONCIL 500 mg nisem jih se zacela piti,ker nevem ali je to normalno da pijem toliko antibiotikov v user posted image .Kar pa se tice se moje nosecnosti naj vam povem,da nimam nobenih posebnih znakov kot so naprimer slabosti itd..Pri meni je le to da imam tak cuden obcutek v ustih nevem kako naj vam opisem,pac cuden je.Neprestano se mi spi prsa me se kar bolijo na wc grem blj pogosto,to je vse prosila bi ce mi razlozite ali je to normalno ker pregled imam sele 18.3. to cakanje pa me ubija rada bi ze vedela ali je vse uredu z mojim user posted image .Prosim punce potolazite me malo,ker sem cisto obupana.Hvala vam v naprej.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.3.2008 16:47:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HICONCIL
7.3.2008 11:48:05   
Vrtnica79
Pa tvoj zdravnik ve da si user posted image ?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2008 11:53:14   
_Beky_
Ja ve da sem noseca,vendar pravi da to nosecnice lahko pijejo jaz pa bi se rada izognila vsem tabletam,da bo le otrok zdrav.Pregled pa imam sele 18.3 in me ze posteno skrbi.Nevem kaj naj neredim,ali naj jih pijem ali neuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2008 12:08:33   
Anonimen
Kolk pa si noseča?

(odgovor članu _Beky_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2008 12:11:47   
_Beky_
Noseca sem 12t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2008 12:20:38   
Vrtnica79
Nevem, no. Jaz bi se jih raje izognila. Sploh v tako zgodnji nosečnosti.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2008 12:21:50   
pokaa
Vnetje in bakterije lahko tvojemu otroku velik bolj škodijo kot antibiotik,. če ti jih je predpisal ima za to dober razlog, zdravil v nosečnosti se ne predpisuje kar tako po potrebi ampak če je treba. Jaz bi jih na tvojerm mestu vzela po zdravnikovih navodilih, lahko pa pokličeš svojo ginekologinjo/ginekologa in vprašaš da boš bolj zihr. Srečno,

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2008 12:58:54   
janet
Tud js sem jedla Hiconcil v četrtem mesecu in sicer ker se 14 dni kašelj ni umiril, pa mi je nato antibiotik napisala, je pa menda edini antibiotik ki je lahko v nosečnosti ( da so preiskave preverjene ), pa najbolj blag je. Men bi kašelj lahko sprožil predčasni porod oz.splav. 

(odgovor članu pokaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2008 13:19:07   
Naja30
Antibiotiki so nujni, če si res hudo bolana. Sem zelo proti tabletam, ampak če ne gre drugače, je treba.
V prvi nos. sem jih že v 7t morala pit, ker sem imela hudo virozo. Res je bilo hudo, vročina čez 38,5.
V drugi nos. pa sem nekje okoli 12t staknila vnetje sinusov, ampak sploh ni bilo hudo in sem se sama odločila, da jih ne bom jemala. Pomagala sem si s čajem, počitkom in obkladki in je šlo mimo.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2008 14:11:50   
_Beky_
Punce res vam hvala za vase nasvete ste me mal pomirile jih bom zacela piti sej mi nic drugega ne preostane.Lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.3.2008 15:14:33   
Anonimen
Hiconcil ne škoduje.In kar jemlji,ker drugače boš škodila otroku če ne boš.

(odgovor članu _Beky_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?