Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 1.2.2005 22:48:23
|
|
|
|
andrejaz
|
Občina Radovljica da: - bon v vrednosti 20.000 SIT, ki se lahko vnovči v trgovini Sonček ali Ariel - knjigo (za 1 otroka je knjiga Dojenček, kaj pričakujemo prvo leto, za drugega otroka pa je neka druga knjiga) in - 1 otroški CD Vrednost darila naj bi bila okoli 42.000, od tega pa so že odvedli nekaj davka. Sem ravno dobila od občine, za vključit v dohodnino. :sloncek:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 1.2.2005 22:55:18
|
|
|
|
baguSka
|
Hvala NinaŠ!;) Me prou firbc matra kako bo..:)-
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 8:50:52
|
|
|
|
dory
|
Obcina potatoe land da 20.000sit :bravo:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 9:55:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Občina PredDvor tudi... :bravo:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 10:36:50
|
|
|
|
*maja
|
Kaj pa Vrhnika??? A mogoče katera ve :zmeden:?
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 14:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Brežice - pred par leti dobiš 500sit če odpreš hran. knjižico. Mi jo nismo. Druga pa nič, za sedaj pa nevem, bom videla julija ko bom rodila
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 18:02:59
|
|
|
|
spacey
|
Jaz pa nimam pojma koliko oz. če sploh kej da naša občina Piran? :zmeden2: S to našo do vrha glave zadolženo županjo, mislim da nič, če ti celo še kej ne vzamejo. :zmeden: :grrr: :hudicek: Nikoli ne veš!?! Pa če katera mogoče kaj ve, naj napiše. :) Hvala in lep pozdravček! P 9nebesa 33t
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 18:49:37
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
kakšno darilo?kakšno pomoč?:zmeden2::zmeden2: nič ne dajo,samo paket ob rojstvu otroka,v:hudicek: "materjalu":hudicek: ali denarju,ti izbereš.:zmeden2:to je pa tudi vse.raje bi vzeli,kot kaj dali:hudicek:pa tudi če ti kaj dajo,imaš naslednji dan pošto z davčne:hudicek: lp,Katja:morje::racka::morje::racka:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 19:07:42
|
|
|
|
anajmad
|
Ni res! Dobiš en CD s pesmicami in čestitko od banke Koper.Na žalost:((:((:((:((jst mojmu:angel:nisem nikoli predvajala tega CD-ja. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 19:37:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa je naš dragi župan preko patronažne podaril eno knjigo. Kako radodaren človek...
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 2.2.2005 23:13:16
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
:bravo::bravo:saj res,čisto sem pozabila:ups::ups:knjigo sem dobila od patronažne:bravo:pa od banke cd in 10000 sit,ki jih moraš dat na banko (niso vnovčljivi) in vsako leto dat 30000 za 5 let.če hočeš unih 10 jurjov ven dobit:zmeden2::zmeden2:seveda je vse skupaj vezano:hudicek::hudicek: saj ni v temu problem,tako in tako bi dajala denar za njega na stran:bravo:,ma da te s takšno finto..... a ja pa še sem takoj letos dobila od davčne:hudicek:da ko bo prišlo do 300000 bo moral Timi davčno napoved pisat:hudicek::zmeden:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 3.2.2005 13:10:35
|
|
|
|
Žaža
|
Punce, kaj se bunite:hudicek:, tudi če dobite CD, ga vsaj dobite, nas v MB se nihče ne spomni. Podarjenemu konju se ne gleda v zobe - ne pozabit!!;);) Žaža Prijateljica mi je rekla, da na Sveti Ani v Slov. Goricah dobijo nekaj denarja, pa še nek paket za dojenčka (koliko in kaj je notri ne ve), prinese pa to vse skupaj sam župan in se tudi z vsakim otročkom slika. Sliko pa nato objavijo v mesečniku, ki tam izhaja. Hm:zmeden: koliko imajo kaj prebivalcev?? Si predstavljate to v MB??;);)
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 3.2.2005 18:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Katja, kje pa si dobila CD?
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 4.2.2005 14:48:07
|
|
|
|
Abby
|
Občina Dravograd se baje pripravlja na nekaj takega. Upam, da bojo zadevo spravili v tek do marca.
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 4.2.2005 16:23:39
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
selena,v porodnišnici dobiš manjšo mapico,notri cd in ček od 10000.:)
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 5.2.2005 10:42:20
|
|
|
|
tanaja*
|
Kaj pa občina Moravče ali Domžale? Katera ve :zmeden2:? lp, tanaja*
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 5.2.2005 11:05:45
|
|
|
|
urskas
|
Občina Vrhnika mi je podarila knjigo Nega matere in otroka ter čestitko z originalnim podpisom župana. Veliodušno ni kaj. LP Urska
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 7.2.2005 11:26:54
|
|
|
|
p@tricij@
|
občina gornji grad da 23000 sit.
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 8.2.2005 22:12:04
|
|
|
|
* Binchy
|
A mogoče kera kej ve kako je s tem v Kamniku? Lp :nosecka:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 9.2.2005 15:52:34
|
|
|
|
lunca77
|
občina ljubljana - nič :hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Darilo/pomoč ob rojstvu otroka- koliko? 10.2.2005 11:33:16
|
|
|
|
FAILA
|
Obcina Jesenice da 22.000,00. Pa se to samo materam, ki prejemajo starsevsko nadomestilo, socialno podporo ali stipendijo. Obrazce dobite na obcini, in ne na CSD. f.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?