Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 13:25:38
|
|
|
|
trnuljčica
|
To pa je res čudno. Mislim da so tablice obvezne za vse zaposlene.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 13:27:39
|
|
|
|
romta
|
Te priponke z imeni in funkcijo ki jo opravljajo imaja, ker smo jih v podjetju kjer delam izdelali za njih pred enimi tremi leti. Pa jih izgleda nihče več ne nosi...
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 13:33:21
|
|
|
|
*tajda*
|
No pri nas v kc so te tablice obveze,če je ne nosiš lahko dobiš kazen.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 15:05:20
|
|
|
|
neisha80
|
na Ptuju jih imajo.oz.vsaj lani aprila so jih imeli...
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 15:40:38
|
|
|
|
cukr07
|
Delam v zdravilišču v zdravstvu in tudi za nas so te tablice obvezne.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 18:17:10
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda* No pri nas v kc so te tablice obveze,če je ne nosiš lahko dobiš kazen. JA
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 19:45:22
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
Bom naslednjič bolj pozorna na to, morda pa jih nosijo, pa jih po naključju ravno danes niso Ampak, če jih nimajo, naj jim (seveda prijazno!!!) namignem ... imam to "pravico" ... al bom izpadla ko ena vtikljiva (in s tem zapravila kakšno prijazno besedo ... ko bo nastopil dan "D")???
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 20:13:17
|
|
|
|
*tajda*
|
Imaš pravico vedet s kom imaš opravka,zato lahko brez sramu vprašaš.Pa lepo bi bilo da bi se ti oseba predstavi in razloži kaj bo delala stabo.No jst osebno se ne predstavljam vsakemu posebej ker delam na oddelku,nosim pa kartico tako da lahko vsakdo prebere kdo sem in kaj sem po poklicu.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 6.3.2008 20:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka (in s tem zapravila kakšno prijazno besedo ... ko bo nastopil dan "D")??? V KR niso preveč dosledni z nošenjem tablic (to sem se že jaz pritožila v njihovi anketi pred 1 letom - torej vidiš, koliko so te ankete vredne ), so pa zato zelo dosledni pri branju RR in "naprej metanju" tvojih besed tukaj gor.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 7.3.2008 21:04:08
|
|
|
|
Naša črtica koraka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka (in s tem zapravila kakšno prijazno besedo ... ko bo nastopil dan "D")??? V KR niso preveč dosledni z nošenjem tablic (to sem se že jaz pritožila v njihovi anketi pred 1 letom - torej vidiš, koliko so te ankete vredne ), so pa zato zelo dosledni pri branju RR in "naprej metanju" tvojih besed tukaj gor. joj, škoda zanje. Pa taka malenkost, da bi jih naredila bolj človeške .
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 9.3.2008 13:59:16
|
|
|
|
poli*
|
Če pride kakšna inšpekcija, bodo plačali kot črni. Se spomnim, ko sem bila še v sr. zdravstveni šoli in smo bili na praksi (bela uniforma, pa tablica tudi) in je ena starejša gospa začela klicati za mano: Gospa doktor . A se mi je zdelo dobro.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 10.3.2008 0:37:59
|
|
|
|
* Mateja *
|
Ko sem bila jaz v por. jih niso imeli in res nisem vedela kdo je kdo.
|
|
|
|
RE: TABLICE Z IMENI (na oblekah)ZA ZAPOSLENE V P 23.4.2008 15:06:17
|
|
|
|
Anonimen
|
V Postojni so jih vsi imeli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?