|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj naredim?Nasvet!
6.3.2008 11:44:23   
Anonimen
Pozdravljene.
Imamo že engauser posted image ,zdaj pa si želiva še enega in delava na tem.
Za sabo imam dva ssLani marca 5 ted.= prazna vrečka,in nove. lani =odmrtje ploda v 7 ted. noseča pa sem bila 11 ted.
Men. ciklus imam na 30-35 dni(bolj 35)
Feb sem jo pričakovala 24.(na 35dni)Teden prej sem bila na gin. pregledu in sem imela tudi Uz.Gin mi je rekel da je vse o.k. da nimam nobene pregrade in da vidi neko tekočino ki bi lahko bila nosečnost.
23. 2 sem naredila test in se je pokazala zelo rahla črtica in kjub temu sem pol 24. 2.dobilauser posted image .Dva dni je bila kr močna samo ni bila taka kot ponavadi,bol vodena kri,in pol še dva dni zelo malo.1.3. sem ponovila test in se je spet pokazala zelo bleda črtica.Danes sem iz radovednosti spet naredila test in se je spet pojavla zelo bleda črtica.
Kaj naj zdaj?Naj pokličem gin.?
Ali je šlo za propadlo noseč. in se hormon počasi še izloča iz telesa,.......Ker če bi bila noseč bi se hormon večal in bi bla črtica sigurno bolj vidna a ne?
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj naredim?Nasvet!
6.3.2008 11:46:54   
becky
jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologa. če druge ne, zaradi mirnih živcev. držim pesti, da je vse ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.3.2008 11:48:56   
vita80
Najbolje je, da stopiš do ginekologa in ti pove na čem si. Lahko, da je šlo za ss ali pa tudi ne. Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2008 11:51:28   
Anonimen
Pri meni ej bilo podobno. M naj bi dobila okoli 8.-9.2., pa sem namesto tega dobial 7.2. rajavo-krvav izcedek, ki je trajal do 13.2., ko sem naredila test, ki je pokazal drugo bolj rahlo črtico, ampak se je lepo videla. Potem pa sem ponoči 14.2. začela krvaveti - 2 dni je zgledalo kot sr. močna M, nato sem imela izcedek krvavo rjav še do 25.2., ampak ker mi ni dalo mitu un pozitiven test sem 21.2. naredila še CB, ki je pokazal lep plusek... takoj sem šibala k G, spremljali smo potem potek preko UZ in krvi - ßhcg, ki je pokazal, da gre za propadlo nosečnost (hormon se je lepo zniževal).

Pojdi do G, ki naj ti naredi UZ in pošlje na odvzem ßhcg, ki ga potem na 3 dni kontrolirajo, če pada gre za propadlo nosečnot, če pa raste pa mogoče nosečnost vendarle je - nekatere kar močno krvavijo med nosečnostjo, pa je s plodnom vse v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2008 11:55:23   
Barbk
Hmmm...Mogoče ti lahko kako pomagam s svojo zgodbo. Tudi sama sem pred 2 letoma imela ss v 5.tednu. Ko mi je M zaostajala sem mi je pokazal tak lep plusek in po parih dneh se me lotil tak čuden občutek, da nekaj ne štima. Naredim v ponedeljek test in črtica je bila rahla user posted image  in se mi je to čudno zdelo. V četrtek pridem zjutraj v službo in me kar nekako nehajo joškice bolet (verjetno zgolj naklučje) in čez nekaj ur sem začela krvaveti. Čista živo rdeča kri. Sem šla kar na urgenco, kjer so mi naredili UZ in je G tam našla neko tekočino v trebušni votlini, ki bi lahko nakazovala nosečnost. Vzeli kri in izmerili nos. hormon (sem pozabila kratico user posted image ), ki je bil kar nizek a čisto možen za začetek nosečnosti. Na kontrolo sem mogla v ponedeljek in tako sem čisto iz radovednosti in žalosti po še zmeraj rahli krvavitvi v nedeljo naredila še en test, kjer pa ni bilo druge črtice-tudi čisto rahle ne. No naslednji dan so potrdili (ko mi je nos.horman padel na skoraj 0), da je šlo za zgodnji ss.
Ti pa toplo priporočam, da vseeno stopiš do G in ji razložiš svojo situacijo. Želim ti vse dobro in če ni ratalo tokrat, da čimprej zagledaš user posted image .

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2008 12:05:42   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: becky

jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologa. če druge ne, zaradi mirnih živcev. držim pesti, da je vse ok

Jaz tudi mislim, da je najbolje, da greš do G, pa ti bo ziher vse natančno povedal, kako in kaj.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2008 12:16:12   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: becky

Jaz tudi mislim, da je najbolje, da greš do G, pa ti bo ziher vse natančno povedal, kako in kaj.

Tudi jaz se pridružujem mnenju becky in srki.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.3.2008 12:39:51   
urskas
tudi meni se je dogajalo podobno.  Pomoje se oplojeno jajčece ni vgnezdilo ali pa so se pojavila kakšne nepravilnosti. Hormon se sigurno še nekaj časa izloča.
Ne razmišljaj preveč, raje pojdi naprej....

< Sporočilo je popravil urskas -- 6.3.2008 12:40:08 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2008 13:26:01   
karmen83
Predlagam, da greš do G, on ti bo najbolj znal povedat, kako in kaj. Boš vsaj vedela, pri čem si. Držim pesti, da tudi ti postaneš srečka user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!