|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bo levičar?
1.2.2005 11:13:44   
malika
Vito zelo dosti uporablja levo roko. Žličko drži s levo, barvice, igrače,...Tudi oblike vstavlja z levo roko. Je to znak, da bo levičar?
Po atijevi strani je kar nekaj levičarjev, pri meni ne. Ga je potrebno že zdaj vadit da uporablja desno rokico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bo levičar?
1.2.2005 11:16:39   
Pi-kica 1
Ni nujno, je pa možno. Nekateri otroci se šele pri štirih, petih, letih odločijo, katera je njihova primarna roka, do takrat pa uporabljajo obe, ali pa enkrat eno, drugič pa drugo. Ti ga nič ne sili, mu lahko s tem povzročiš veliko škode. Nič hudega, če bo levičar.

LP

Pi-kica

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bo levičar?
1.2.2005 11:19:49   
baguSka
Jst uporabljam obe roke že skor 27 let!;)

Le jem in pišem samo z levo!8)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bo levičar?
1.2.2005 11:25:37   
Anonimen
Ja, jaz sem tudi že ogromnokrat brala, da se nikakor ne sme levičarja silit, da dela z desnico.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bo levičar?
1.2.2005 11:26:31   
African queen
Ojla,
Moj starejši sinček je tam do drugega leta uporabljal obe roki,ampak levo več..pediatrinja mi je rekla naj ga nič ne forsiram, potem pa kar naenkrat začel samo desno uporabljat..
Imam sestrično,ki samo piše z desno roko vse ostale stvari počne z levo(ima več moči),ker so jo v otroštvu forsirali,da bi uporabljala samo desno roko.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bo levičar?
1.2.2005 11:32:28   
bini
ja malika nikar!!!! res narediš samo škodo otroku, če ga siliš v desno... pa saj ne bo nič prikrajšan če bo levičar..
zadnjič sem videla da moja sorodnica sili hčerko da dela stvari z desno, sem ji povedala svoje mnenje in je bla kar huda name.. :(
zapomnite si mame - LEVA NI GRDA - čeprav včasih je tako veljalo in posledice nekateri čutijo še danes in tako npr. moja mami in moj brat ne bosta nikol lepo pisala, ker sta bila prisiljena v desno, na cesti morata bit pa tud zelo zbrana da ne zbluzita kaj je desna in kaj leva...
moj mož je levičar in navija da bi bla najina Ana tud :) :bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bo levičar?
1.2.2005 11:32:49   
Anonimen
No - zakaj pa bi ga kdo silil, naj bo desničar?!? :zmeden: k-wa??

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bo levičar?
1.2.2005 11:34:01   
bini
hej meta .. si tukaj?? dej mi razlož kaj sem jest pri Skeli glede vzgoje zamudila?? me še zdej matra k si me zadnjič nekej hecala... :ups:
lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bo levičar?
1.2.2005 11:39:01   
Anonimen
O bini... da naju ne bojo takoj na privat pregnal :)-

No ja, ne moreš rečt, da si ga pozabila :zmeden: Šarmanten, dolgolas, zabaven... :zaspan:

Natrosil je toliko vzgojnih, da imam jaz še zdaj vse pomešano v glavi. Vidim, da sta s kolegico Izgorškovo med predavanji čisto preveč sanjarili... no sej smo vse :)- :love: No sej zdej pa maš. Sanjarjenja konec, Ana se ti dere :hudicek:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bo levičar?
1.2.2005 12:01:29   
Udb
V informacijo - poznam družino, kjer so otroka silili naj uporablja desnico, kar je povzročilo take travme, da je začel jeclati!!! Ko ga niso več opozarjali in je ponovno uporabljal levico, je jeclanje ponehalo!!

Zakaj bi pa bilo kaj narobe, če je levičar???? Saj smo v 21.stoletju!!!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bo levičar?
1.2.2005 12:07:43   
malika
meni je po pravici povedano čisto vseeno katero roko uporablja, ampak pametne buče,...:(:hudicek:

Pustila bom naj se naprej igra in prijema in dela s katero roko hoče, pa naj bo leva ali desna :):bravo:

Hvala vam

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bo levičar?
1.2.2005 12:09:13   
baguSka
..nekatere raziskave so kazale, da so levičarji celo bolj pametni!;) Zase nebi vedla..:zmeden2:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bo levičar?
1.2.2005 12:17:07   
kimi
Tudi moj malček je meni sumljiv...vse bolj dela z levico verjento bo po stricu. Čeprav mi je zdravnica rekla naj ga bolj na desnico navajam:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bo levičar?
1.2.2005 13:28:41   
pupika
kimi ti mu samo pusti, naj se sam odloči kaj bo levičar ali desničar. Tudi moj mož je levičar, pa ni zato za nič prikrajšan.

Je bil pa tudi prisiljen uporabljati desno roko za vse, ker je imel na levi odprti zlom. Pa je takoj ko je bila levica zdrava že uporabljal.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bo levičar?
1.2.2005 13:59:17   
Anonimen
Moja sestra je levičar, oči zna z obema:)

Ja, znanstveno je dokazano, da so levičarji bolj inteligentni...ampak poznam jaz en primer, ki je čist antiznanstveni:)-

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bo levičar?
1.2.2005 14:00:58   
KIRA
hehe :ribica: :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bo levičar?
1.2.2005 14:28:25   
tina.nika
:)-:)- :fis: - ika, take pa jst tud poznam

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Bo levičar?
1.2.2005 17:33:57   
luna39
mislim, da je treba otroku pomagati pri obeh rokicah, ko jih uporablja in ne prepovedovati, ali preusmerjati. To je nekaj čisto normalnega in ne grdega, kot so to pravili naši stari starši. Če otroku paše....:zajcek::zajcek:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Bo levičar?
1.2.2005 19:24:05   
kimi
Ma saj se ne sekiram kaj bo...res ga pa ne msilim v nič siliti

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Bo levičar?
3.2.2005 4:44:04   
LEJLA
baje je najslabse, ce so prikriti desnicarji...lahko jim potem povzroca tezave v razmisljanju (orentacija prostora)...nic silit...je pa baje tako da imajo otroci obdobja ,ko bojo delal vec z eno rokico ...cez "en mesec" pa bo druga rokica bolj aktualna...kdaj se pa "definira" desnicadstvo/levicarstvo pa ne vem

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?