Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 9:41:18
|
|
|
|
Polynesia
|
2-3tedne
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 9:57:16
|
|
|
|
RDEČA VRTNICA
|
Hvala ti Polynesia. A to ti je rekel G al si kje prebrala? Ker meni v bolnišnici niso nič povedali.
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 10:25:30
|
|
|
|
Polynesia
|
Meni so rekli tako v bolnici.
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 10:28:59
|
|
|
|
RDEČA VRTNICA
|
Ok. Hvala ti.
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 11:57:18
|
|
|
|
fragola
|
Meni so rekli da ne smem imet spolnih odnosov do prve menstruacije, imela sem pa ss n abrazijo v 14 tednu! Ne škodi če raje malo več počakaš, kot manj!
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 12:17:00
|
|
|
|
RDEČA VRTNICA
|
Hvala ti, Fragola. Ker si včasih že čisto zmeden in resnično ne veš več koliko časa naj počakaš. Vsak ti različno pove. No, je pa po mojem odvisno tudi od posameznika in od tega, v katerem tednu je bil splav. Ne vem. No, pol si ti že imela odnose po tistem in ni bilo kaj narobe? Ker jaz sem fizično in tudi psihično čisto v redu, ampak ne vem, imam tak čuden občutek. Čudno se počutim ob misli na spolni odnos. Sicer pa komaj čakam, da začnemo delati novega .
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 6.3.2008 16:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so rekli, da 14 dni ne smem imet spolnih odnosov, fizičnih naporov, savnanja in kopanja.
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 7.3.2008 2:56:46
|
|
|
|
sunny24
|
oj, meni je pa G rekla, da ko se konča krvavitev lahko mava spolne odnose, pa še to s kondomom do 1 M, da ne pride do kake infekcije.
|
|
|
|
RE: Spolni odnisi po abraziji 7.3.2008 12:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so v celjski porodnišnici že dvakrat dali list z navodili pred odhodom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?