Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:18:08
|
|
|
|
witto
|
Ej, jast ko dobim me strašno boli, ko pa imam ovulacijo, imam občutek, da mi bodo vse kosti počle. Oktobra sem imela laparoskopijo, in od takrat je tako. Moram pa povedat, da do laparo nisem imela svojih ovulacij, in tudi ginekologinja, je rekla da je to ok. Popijem buscopan, in bolečine minejo. Ovulacijo pa točno čutim kdaj bo, ker se bolečina stopnjujejo
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:26:45
|
|
|
|
Athina
|
Ovalacijo opazim samo glede na izcedek ... tak prozoren je ... po koncu ovulacije se zgosti. To je to, čutim ne pa nič ...
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:30:06
|
|
|
|
*nina*
|
ja men se včasih zgodi da imam v obdobju ovulacije kr nek tak tekoč izcedek prozorne barve,tk ko voda zgleda?????si predstavljate????
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:33:42
|
|
|
|
little angel
|
jaz tud dobim na sredini ciklusa nek izcedek take vlecljiv al kak se rece tak da mislim da je to od O samo ni pa cist prozorn...
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:35:37
|
|
|
|
*nina*
|
ne moj ni vlečliv ampak tekoč,tk kot da bi mi mal ušlo ne hecam se in vem da mi ni ušlo in da prihaja iz nožnice!!!!
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:41:03
|
|
|
|
*nina*
|
a mogoče kera ve ko si tukaj na rr izračunaš plodne dni....kateri od teh dni je najbolj ploden???je to prvi dan ali zadnji,ker če jaz prav razumem pol je to zadnji dan ker če sexas po teh dnevih ti itak nič ne koristi za zanositev saj jajčece preživi samo 24h???
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:48:34
|
|
|
|
Athina
|
Nina, ne zanašaj se na te izračune, pri vsaki j drugače ... opazuj svoje telo in boš vedela ...
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 18:58:15
|
|
|
|
little angel
|
najbolse je vrjetno vsak drugi mes od zacetka do konca pa bi se naj ziher prijelo!
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 19:47:30
|
|
|
|
*nina*
|
little angel vsak drug mesec?????al misliš ti vsak drug dan????
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 19:56:21
|
|
|
|
*Mišika*
|
pomoje da je mislila vsak drugi dan, ker če bi vsak drugi mesec, bi čakale po 10 let da bi zanosile
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 20:22:15
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel jaz tud dobim na sredini ciklusa nek izcedek take vlecljiv al kak se rece tak da mislim da je to od O samo ni pa cist prozorn... jaz tudi...drugace me pa zacen spikat, ampak sele par dni po tej vlecljivi sluzi al kakor koli se temu ze rece
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 21:08:20
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel jaz tud dobim na sredini ciklusa nek izcedek take vlecljiv al kak se rece tak da mislim da je to od O samo ni pa cist prozorn... Enako je pri meni. S tem da moj ni vlečljiv ampak čisto vodeni. Ne vem kako naj drugače temu rečem.
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 21:10:53
|
|
|
|
Katrin
|
Izcedek in neizmerna lakota (resno). lp
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 21:50:28
|
|
|
|
Samrela
|
Mene bolijo jajčniki in seveda voden prozoren izcedek, ki je vedno prisoten ob Ov. Temu rečejo tudi plodna sluz, ki pomaga semenčecam, da lažje in hitreje pridejo na svoj cilj. Potem se izcedek zgosti in na koncu izgine. Takrat so plodni dnevi mimo. Jaz sem si že pred leti izposodila knjigo Billingsova ovulacijaska metoda ali nekaj podobnega. V bistvu ne najnovejša zadeva a meni je zelo pomagala pri razumevanju ciklusa. Povdarek je na opazovaju in beleženju ciklusov, na ta način spoznaš svoje telo in ti pride potem v poštev, ko hočeš zanosit pa tudi kot kontracepcija.
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 22:22:59
|
|
|
|
PBJ
|
Boli me v sp. delu trebuha in trebuh je napet. Boli me pa precej, čutim ko hodim, sedem...
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 5.3.2008 22:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ Boli me v sp. delu trebuha in trebuh je napet. Boli me pa precej, čutim ko hodim, sedem... Pri meni je isto - ampak to se mi dogaja šele sedaj po porodu, prej nisem imela teh težav
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 6.3.2008 6:43:21
|
|
|
|
srki
|
Občutim je ravno ne oz. je nisem, pozorna bodi samo na sluz.
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 6.3.2008 11:02:40
|
|
|
|
ursa30
|
jaz jo včasih čutm, včasih ne. kadar jo, me špika v spodnjem delu trebuha, včasih imam pa tudi prozorno sluz. lp
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 6.3.2008 14:16:02
|
|
|
|
...Martina...
|
Meni izcedek nič ne pomeni, saj ga imam skoz malo. Zato sem si začela merit BT. Upam, da mi bo to boljši pokazatelj.
|
|
|
|
RE: kako čutite ovulacijo???? 6.3.2008 18:06:02
|
|
|
|
vrtnica21
|
Pri meni je tudi izcedek več ali manj skoz enak in nimam tipičnega prozornega, vlečljivega izcedka. A je to sploh možno, da tega ne opaziš?? A je varianta, da imam ovulacijo in nimam tako močnega izcedka?? Jaz sem tudi ta teden pričela z merjenjem BT in seveda upam, da se bo tam kaj bolje videlo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.