Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 13:39:14
|
|
|
|
noe
|
Kakšno ponev za palačinke uporabljate? Mi smo imeli Tefalovo in je bila svetovna, ker pa čas naredi svoje, smo jo zavrgli in kupili novo **** firme in danes sem šla zopet po novo Tefalovo, ker sem upala , da bo to to pa ni. Mi gre na živce, ker se palačinke ful prijemajo in je ne moreš obrnit , raze če daš ful olja. Problem imam pa sploh, ko jih pečem za tamalga brez jajc, sicer dam v maso No egg nadomestek , vendar se tako prijemajo , da groza. Torej v kateri ponvi jih pečete ve???
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 13:41:39
|
|
|
|
urskas
|
trenutno imam Tisto iz Mercatorjeve akcije pred meseci. Je kar primerljiva s tefalom, ni pa boljša.
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 13:43:28
|
|
|
|
amalija
|
V tefalovi in čisto brez olja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2008 14:01:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 14:18:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tefalovo in čisto brez olja podpis
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 14:22:27
|
|
|
|
sazi
|
uporabljam tefalovo, ki jo na začetku samo malo namažem z oljem in včasih dodam malo olja v maso - namreč zadnje čase zaradi vsemogočih alergij in temu primernih diet pečem palačinke: 1. ene brez jajc 2. ene brez mleka 3. ene z jajci in mlekom, ampak samo iz pirine in ajdove moke Vse te mase pridejo res tako drugačne od običajne, da se res hočejo prijemat, ampak v tefalovi z minimalno olja se jih pa da peči, pa imam staro ponev, v novi bi bilo verjetno lažje
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 14:39:00
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskas trenutno imam Tisto iz Mercatorjeve akcije pred meseci. Je kar primerljiva s tefalom, ni pa boljša. jaz tudi v tej, pa lih tako ratajo
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 14:44:46
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tefalovo in čisto brez olja podpis podpis
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 16:21:21
|
|
|
|
noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi uporabljam tefalovo, ki jo na začetku samo malo namažem z oljem in včasih dodam malo olja v maso - namreč zadnje čase zaradi vsemogočih alergij in temu primernih diet pečem palačinke: 1. ene brez jajc 2. ene brez mleka 3. ene z jajci in mlekom, ampak samo iz pirine in ajdove moke Vse te mase pridejo res tako drugačne od običajne, da se res hočejo prijemat, ampak v tefalovi z minimalno olja se jih pa da peči, pa imam staro ponev, v novi bi bilo verjetno lažje No tudi jaz pečem najprej brez jajc , s pirino moko za tamalga. Pa se mi tako prijemajo , da je groza oz. je sploh ne morem obrniti. Pa sem mislila , da bo ta nova Tefalov kaj boljša, pa ni. Ta stara je bila zakon, samo kaj ko smo jo čist uničli, in smo morali kupiti novo.
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 16:30:09
|
|
|
|
lusa8
|
jaz sn opazla, da če pečeš v ponvi brez olja, da se emalj kar hitro znuca-dobi take bele lise. A je pr vas podobno?
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 5.3.2008 16:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi prijemlje, ampak bo kmalu za odpis. Sploh se je ne da čisto ščistiti. Moti me, ker nima gladkega dna, zato dostikrat uporabim navadno ponev (tudi tefal), tisto, ki je za jajca pečt. LP
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 9.3.2008 9:29:25
|
|
|
|
mala zirafa
|
Meni se je na tefalovi zvilo dno.Ne vem zakaj imamo pa steklokeram. ploščo.Nato sem kupila še eno od znamke agostina, ki ima dno kovinsko.se pa hitro shladi, če jo en čas držiš nad ploščo in dlje časa traja peka.Tako da pečem v obeh hkrati .
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 9.3.2008 10:42:04
|
|
|
|
taši84
|
js mam tefalovo in dam kapljico olja pa se čist lepo speče.
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 10.3.2008 9:43:50
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz imam tud Tefalovo, ono ta nizko, ko dam vliješ maso za palačinke noter, pa se testo samo razleze. Sem zelo zadovoljna, čeprav imam že nekaj prask, tak da bom mogla kupit novo. Sem pa TULE našla ene lepe ponve, sam ne vem če so čist za palačinke. So pa luštne.
|
|
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 10.3.2008 11:39:56
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
V ponvi alu-gus. Se še nobena ni prijela.
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 10.3.2008 12:15:11
|
|
|
|
mily
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa Meni se je na tefalovi zvilo dno.Ne vem zakaj imamo pa steklokeram. ploščo.Nato sem kupila še eno od znamke agostina, ki ima dno kovinsko.se pa hitro shladi, če jo en čas držiš nad ploščo in dlje časa traja peka.Tako da pečem v obeh hkrati . Tudi meni se je Tefalova zvila. Nimam pojma zakaj? Možno, da res zaradi steklokeramične plošče, ampak jst sem full velikokrat še to napako nardila, da sem še prevročo ponev dala pod mrzlo vodo in mislim, da je blo to narobe.
|
|
RE: Kakšno ponev za palačinke 14.3.2008 12:55:42
|
|
|
|
majcci
|
Jaz tudi v Tefalovi ponvi pečem. Najprej vlijem malo olja v ponev, ko se segreje, ga odlijem potem pa vlijem maso gor. Se čisto vredu speče. Vročih ponev pa ne smeš dati pod mrzlo vodo, ker se zvijejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.