|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakam....
5.3.2008 11:15:02   
Anonimen
Pozdravljene!

Se prov hecen počutim, pa moram delit z vami. Pričakujem M user posted image , ki je še vedno ni. Cikel imam zdaj ko sem nehala jemat tabletke tam od 28-30 dni. Danes je 30-dan. Sicer migreno, ki jo imam ponavadi pred M sem že imela, pa joške mam tud napete blazno, da me ful "kolobarji" in bradavice bolijo. Pa me je zdaj kar mal panika zagnala, kaj pa če.....(če je ne bo seveda). user posted image  Ok res da si še enega otroka želiva, in da se greva  metodo pazi, pa da sva hotla počakat do konca poletja preden začneva, ampak če bi bla noseča bi blo pa vseeno mal "unexpected"user posted image . Testa ne bom delala, bom vseeno še mal počakala, ampak če pa do sobote ne bo nič, bo pa treba en CB naredit a ne?

Punce, vem da večinoma tu vse nestrpno pričakujete user posted image  zato vam želim, da čimprej zagledate magični plusek na testu in da se bom lahko z vami iskreno veselila.

Hvala ker ste tukaj ,da se lahko skupaj veselimo ob vsakem novem plusku in se spodbujamo, ko je katera žalostna.

LP

zaenkrat še anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakam....
5.3.2008 11:19:16   
sončnica24
Anonimna lahko da te samo živčki dajejo, ker potem se zna zgoditi da ti M zamuja zaradi tega. Če pa imaš kolikor tolikor redne M pa bi lahko v soboto test naredila pa boš videla kaj bo. Metoda pazi pa ja no saj včasih uspeva, včasih pa tudi neuser posted image . No kakor koli se bo že izteklo upam da po tvojih željah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2008 11:25:25   
bastian111
Čeprav praviš ,da še ne narčetujeta družine pa po tvoji pisavi sklepam ,da bi se ti uresničila želja če bi v soboto zagladalauser posted image user posted image . Se mogoče motim? Res iz vsega srca ti želim da se pokaže plusek. Pa več krat se nam pridruži in seveda sporoči novico!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2008 11:30:04   
Anonimen
Ja nič ne bi bilo narobe, če bi se pokazal plusek, ker doma že imamo enega otročička in imava tako in tako v planu še vsaj enega otroka. Ampak bi me pa vseeno mal presentilo, ker vseeno "paziva" (čeprav vem, da ta metoda ni zanesljiva) in sva nameravala šele po poletju začet. Če bo user posted image  bo pa seveda najslajše presenečenje.

Hvala za vzpodbudo. user posted image

Res ste zlate.

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 13:50:11   
Anonimen
Dobila user posted image !

Ampak ker nama je misel na to, da bi bila že zdele noseča postala tako všeč, sva rekla, da počakava samo še en ciklus, potem pa gremo že v akcijo . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.