|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 18:10:44   
urši77
...ker sem ravnokar prišla domov z UZ-ja in še nisem čisto dojela, da sem videla čisto ta pravo, živo in živahno :duda:

Glede na izkušnje sem pričakovala najslabše in seveda upala na najboljše-pa se tole zadnje uresničilo:)

Slikica sicer ni ravno najboljša, ker je bil-a tako obrnjen-a, pa se ni in ni hotel-a prav postavit. Pa nič hudega, glavno da sem videla srček, pa rokice ki so se kar naprej dvigovale, pa .....

V glavnem sem v 9nebesa, prav tako bodoči očka, ki me je nestrpno čakal zunaj.
Mi je pa G priporočila nuhalno pri dr.Strahovi in bo takrat zraven 100%.

A, ja pa še to-kdaj ste se začele mazati z kremo proti strijam in katera je najboljša(saj vem še sto drugih stvari paše zraven, a...)

Vsem hvala za poprejšnje spodbudne besede in držim pesti, da bi čimveč punc ugledalo te male sončke!

LP Urška in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 18:19:14   
babylove
Lepo :love: !

Strije - jaz sem se začela mazat v 4. mesecu, vsak večer. Uporabljala pa sem Elancyl od Galenica in navadno mandljevo olje (za vsak slučaj, če bi 'ta draga krema' zatajila) - nisem nobene strije pridelala :).

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 18:27:58   
Anonimen
:bravo: :bravo: :bravo:

Meni je Božiček prinesel 100% Karitejevo maslo (L'Occitane). Pa moram priznat, da je super. Sicer se mi zdi, da stane tam nekje okoli 6 tisoč, ampak jaz jo imam že en mesec pa se mi zdi, da jo bo še za vsaj tri :bravo:
Mazati sem se začela že pri 12T (za vsak slučaj).

Tinka 17T 3/7

(odgovor članu urši77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 19:25:09   
M&P
:rozica:Še enkrat iskrene čestitke tebi in bodočemu atiju:rozica:
Naj bo še tako naprej do konca nosečnosti:angel:,pa čimprej enga velicga pa zdravga:duda: vama želim!

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 19:33:12   
KIRA
9nebesa:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 19:48:22   
lan
Za strije ti priporočam karitejevo maslo.Zelo pomaga.

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 22:04:52   
petraCBU
Aja, strije: nekaj mojih kolegic se je mazalo kar z navadnim olivnim oljem, pa nobena ni pridelala strij. Jaz tudi to prakticiram od 15. tedna dalje, pa malo olja si kar v kopel zlijem - ful lepa koža, sam bana ima pol mal mastnega roba... : )

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 22:15:21   
puri
:bravo::bravo::bravo:

Jaz sem se pa mazala kar z navadno solea kremo (siva barva lončka), ta je zelo mastna!
Po dveh nosečnostih nisem dobila niti ene strije:bravo:, sem se pa začela mazat že takoj, ko sem začela načrtovati:duda:(da se je koža že prej navlažila, predno se je začela raztegovat)

Jaz ti priporočam, da se začneš mazat čim prej, res pa je da je gotovo odvisno tudi od kože, če se bodo pojavile strije,..... samo malo pa sigurno kreme tut pomagajo!

lp

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Od sreče bi zakričala...
31.1.2005 22:35:36   
mami Lea
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz se nisem mazala z nobeno kremo in nimam po dveh porodih nobene strije.
Prijateljica pa se je skoz mazala in je kljub temu dobila strije.
Baje je to odvisno od elastičnosti kože.
Meni je tudi trebuh tudi čisto noter skočil, tako da se sploh ne vidi, da sem rodila.

Lp. in veliko lepega v nosečnosti.

P.S. Jaz sem obiskovala telovadbo za nosečnice v vodi in bilo je super, na fakulteti za šport.

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Od sreče bi zakričala...
1.2.2005 12:09:00   
pravljica
jaz sem se prvič mazala z vsem mogočim, pa ni za pogledat mojega trebuha...grooozno!
zdaj pa ne vem kaj naj...a je lahko še huje :zmeden:

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Od sreče bi zakričala...
2.2.2005 13:12:25   
mami Lea
Če ti je že sedaj totalno grooozno potem verjetno ne more biti huje.
Hec.;)

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?