Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: letalske karte za ameriko 4.3.2008 13:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva letela z Adrio do Frankfurta potem pa naprej z Lufhanse. Samo za ceno sem pozabila.
|
|
|
|
RE: letalske karte za ameriko 4.3.2008 13:27:29
|
|
|
|
cuddy
|
No sej nama tud en kolega rihta nekaj preko lufthanse, sam ne vem, kakor sem ga razumela naj bi šli isto iz brnika.Sam kakor vem lufthansa leti iz frankfurta. Upam da bomo dobil malo cenejše karte, ker imava en kup drugih stroškov (prekrivanje strehe, pa zidanje stopnic do svojega vhoda)?
|
|
RE: letalske karte za ameriko 4.3.2008 14:03:41
|
|
|
|
ella2006
|
Ne ne leti ampak sta oba v Star Alliance skupini. Več avio podjetij se je združilo v Star Alliance grupo ali pa kakšno drugo in si dopolnjujejo lete. Tako lahko dobiš na avio karti da je let iz Brnika z Lufthanso v bistvu pa jo opravlja Adria. Lep dopust
|
|
|
|
RE: letalske karte za ameriko 4.3.2008 14:21:24
|
|
|
|
rogljicek
|
Mi pogosto letimo z Air France ali Delto. Preverjeno-najceneje. Lufthansa je vedno full draga.
|
|
|
|
RE: letalske karte za ameriko 4.3.2008 14:33:39
|
|
|
|
ema82
|
Mi smo tudi z delto
|
|
|
|
RE: letalske karte za ameriko 4.3.2008 16:26:33
|
|
|
|
rogljicek
|
Pozabila vprašat kdaj letita? Namreč, cena je odvisna od tega kdaj letita. Drugače pa jaz za povratno karto nikoli ne bi plačala več kot 700eur. Pa mislim, da če jo kupita ful vnaprej, vaju ne sme prit več kot 600eur. Dobi se pa tudi za 450.
|
|
|
|
RE: letalske karte za ameriko 5.3.2008 14:01:55
|
|
|
|
cuddy
|
aham, no rogljiček midva letiva 25.7. Vsi ki so kdaj leteli nama govorijo da se cenejše ne da dobit. To je drugače moj prvi let tako daleč, prej nismo nikol hodil z avionom na izlet. Bom malo pogledal po netu, če bom rabila pa še kako informacijo se bom pa še oglasila. Lp
|
|
RE: letalske karte za ameriko 5.3.2008 17:25:02
|
|
|
|
rogljicek
|
ti le, mi smo redni potniki za usa, sicer Atlanta ali Nashville
|
|
|
|
RE: letalske karte za ameriko 5.3.2008 17:40:34
|
|
|
|
Felicita
|
jaz sem lansko leto letela za... 350€ v boston (tolk sm dala za povratno karto s taksami vred). Družba je bla Alitalia, res pa je, da sem štartala iz munchna in prestopila v milanu (in če bi šla direktno iz milana bi blo celo dražje ). Na srečo sem imela tjagrede v munchen prevoz (se je moja familija odločila, da grejo mal spoznavat svet in obiskat tehniški muzej etc), nazajgrede sem šla pa z vlakom za 30€, če me spomin ne vara. Pride pa taka varianta prov, če potuješ sam oz. vsaj brez majhnih otrok. Čeprav karkoli sem iskala z brnika, bi me takrat prišlo najmanj 750€. Pomoje je smiselno mal pogledat bližnja letališča (Benetke, avstrija...), ker je cena ponavadi drastično nižja (iz meni sicer neznanih vzrokov).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.3.2008 18:41:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?