|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO in zanositev
3.3.2008 18:18:54   
vrtnica21
Pozdravljena dekleta,

moram vam povedat, da sem prav vesela, da sem našla tale forum, ker je res super. Res sem prijetno presenečena nad vašo podporo in množične odgovore. Nekaterim nam res ogromno pomenijo.

Imam pa tudi jaz eno vprašanje.
Ima PCO in neredne user posted image , delava pa na user posted image 4 mesece.
Zanima me kdaj ste dekleta s PCO postale user posted image . Koliko mesecev ste user posted image user posted image user posted image , da se je pokazalo user posted image user posted image .
Hvala za odgovore že vnaprej.

Vsem pa želim veliko, veliko, veliko user posted image user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO in zanositev
3.3.2008 18:46:02   
buši82
midva sva postala srečka po 4. mesecih! upam,da bo tudi vama kmalu uspelo! držim pesti!

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 19:18:14   
vitae
Živjo,

Jaz na žalost nimam spodbudnega odgovora. Tudi jaz imam PCO in user posted image  na približno 40 dni. Drugih težav (kot da že to ni dovolj) nimava. Trudiva se malo manj kot 3 leta. Trenutno sem končala z gonal terapijo (inekcije za stimulacijo, podobno kot klomifen) in čakamo ter upamo na user posted image .

Naj te moj odgovor ne prestraši. Vsaka od nas ima svojo zgodbo, in večina le-teh je različnih, zato le pogumno.

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 19:55:26   
_Miška_
Midva sva se trudila 1 leto, potem pa sem dobila klomifen in je takoj uspelo user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 22:17:46   
Hator
Se opravičujem, ker sem nevedna - kaj je to PCO?

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2008 0:34:42   
Anonimen
PCO - policistični ovariji oz. jajčniki

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2008 7:18:07   
oktavija
Tudi jaz imam PCO in se trudiva malo manj kot tri leta, žal še nič!
Imela pa sem 6. terapi Klomifena + še nekaj...user posted image , nato pa laparo in histeroskopijo, zdaj pa sem se upisala na spisek za IVF/ICSI...

Bomo videli kaj bo, mogoče pa nama vseeno rata po naravni poti....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2008 8:21:48   
Petra1111
tudi jaz imam PCO in nama še ni uspelo,sem pa ravno prejšnji teden izvedela, da je prijateljica zanosila čisto po naravni poti, pa ima tudi PCO.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2008 15:43:11   
anci banci
jaz imam tudi PCO pa se trudiva že 2 leti... za mano je 6 terapij klomifena sedaj pa se moram prijavit za laparo.. upam da bo to pomagalo

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.3.2008 17:35:30   
vrtnica21
Hvala za odgovore.
Pri meni je problem že predvideti kdaj imam sploh ovulacijo zaradi neredne user posted image , če jo sploh imam. Sploh ni fajn.

Meni je G. rekla, da se da tudi s PCO lepo zanositi, samo da bo verjetno dalj časa trajalo. Zdaj pa upam na najboljše.
Ampak vaši odgovori mi pravijo, da se bom verjetno še kar matrala predno ugledam user posted image user posted image .

Res je težko, ko si pa človek nekaj tako močno želi user posted image user posted image .

Ahh ja....saj bo.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2008 18:08:15   
Anonimen
Punce, imate redne M?

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.3.2008 8:18:12   
waiting
Jaz imam PCO in moja user posted image je zelo redna
zato nisem nikoli posumila da bi naj bilo kaj narobe z mano.
Zanosit mi ni uspelo niti z Klomifenom tako da sedaj cakam
na laparo in histeroskopijo da vidijo ce je se kje drugje ovira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.3.2008 9:01:41   
anci banci
jaz nisem imela rednih user posted image , dokler nisem začela hodit k dr.Rešu in mi je predpisal klomifen, aglurab in prometrium , sedaj imam redne samo da je dolžina cikla različna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.3.2008 13:09:51   
Anonimen
Kaj je v bistvu največja težava PCO? To, da ni ovulacij?????

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2008 13:27:10   
Anonimen
Čao, punce!

Pri meni je pa tako. Doma imamo 2 in pol leta starega navihančka
Sedaj, v drugo pa  se tudi že dobro leto trudiva, da bi imela še enega user posted image . Tako sem ravno včeraj bilapri moji G in mi je rekla, da imam PCO. To je bila zame prva informacija in bila sem zelo presenečena. Potem mi je dala klomifen za vzpodbujanje ovulacij, ker res nisem mogla nikakor ugotovit kdaj jo imam (če jo sploh imam), niti z merjenjem BT. No, zdaj vem, da je niti vsak mesec nisem imela in da imam zato tudi neredne M (od 33-40 dnevne cikluse)
No, me pa nekaj zanima glede klomifena. G mi je rekla, da je večja možnost, če zanosim s pomočjo klomifena, za dvojčke, tako da imam malo pomisleke glede jemanja teh tablet. Ima katera izkušnje z jemanjem klomifena, pa je nato zanosila in imela dvojčke??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.3.2008 20:10:27   
pike
Zdravo,
Jaz imam tudi PCO in sem včeraj začela z Klomifenom. Vem, da je možnost večplodne nosečnosti nekje 10 %mislim. Vendar jih brez pomislekov jemljem, saj imam raje dve kepici kot pa nobene. Upam, da se še kakšna javi in poda svoje izkuš nje glede dvojčkov, trojčkovuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.3.2008 20:50:20   
BibaMaJa
Imam PCO in še pregrado.
1. sem zanosila po 1 letu in 9 mesecih. Mi pa klomifen ni pomagal.
2. sem pa zanosila po 1 letu.

Tudi pri meni niso mogli zračunat ovulacij. Jaz sem si kupila ovulacijske teste in sem se po tistem ravnala in je ratalo.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.3.2008 9:58:50   
vrtnica21
Po kolikšnem času neuspeha pa ti sploh G. predpiše Klomifen?
Jaz tudi mislim, da sploh nimam ovulacij in me je kr groza ker meseci ful hitro bežijo.
Moja G. pa pravi naj še kar malo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?