|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec in mesec poroda
3.3.2008 17:55:44   
janaja
Drage moje,

kljub našemu zanikanju, da pa ta mesec ne bo user posted image  je  prišla...user posted image

Zdej sem pa mal zmedena glede kako naprej...

Mal računamo kdaj predviden bi bil rok poroda pa kdaj bi pol šla nazaj delat...( sej vem da kompliciram sam me morte mal zastopt)

Rada bi da ko je beba stara eno leto gre on ali ona v vrtec  jaz pa v službo ( tako kot pri prvem)... pa me res obremenjuje misel da pa če probavamo na bebici in slončkanju še naprej ( smo delali na tem dobra dva meseca) da bo rok poroda december! Pa zdej ne vem do kdaj še jemljejo otroke z enim letom v vrtecuser posted image user posted image  Res mi bi bila kriza če bi ga mogla dat varvat tašči ( če bi iskala privat varstvo pa je precej drago)

ali naj delamo na prej  na user posted image  ali naj malo počakamo user posted image

pa ne me preveč kregat kakšne brezvezne obremenitve ( men je res kriza s taščo)

jana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec in mesec poroda
3.3.2008 18:08:51   
issa
glej se ti lahko bebo  prijavš v vrtec in ko leto star pač pride,..v jaslica ko hodi moj sta glih  danes dva  spet prišla,ki sta prejšnji mesec leto bla stara...vprašaj v vrtecu,kam pač nameravaš/razmišljaš,dat bebo ko bo .....
tam ti bojo najbolj znali povedat!!!
pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 18:37:45   
frutka_
Ne sekiraj se zdaj že za to, ko bo tako daleč boš gotovo našla kakšno rešitev. user posted image
Vpisi v vrtec pa potekajo celo leto. Če so mesta zasedena jih dajo na čakalno listo, lahko pa čekiraš tudi druge vrtce.

Kar pogumno!user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 20:52:30   
Naja30
Res se brezveze obremenjuješ že zdaj s tem. Če si želita še enega user posted image  ga pač imejta. Ne preveč načrtovat, ker več ko je planov, bolj se vse podira.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2008 8:49:53   
_sanja_*
V našem vrtcu (moja sestra dela tam prakso) je tako, da v tistem letu, ko dopolni 2 leti ga lahko daš. Torej imaš idelane pogoje. Decembra je star eno leto, z januarjem ga lahko že vpišeš, ker bo pač tisto leto dopolnil 2.
Seveda pa se pozanimaj kako je v vašem vrtcu, ker je vsepovsod drugače.
Mi2 boma pa glih pazla, da ne bo december, ker decembra je že cel cirkus in ne bi rada med prezniki živčno čakala kdaj bouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2008 12:46:14   
tinkatonka
Jaz sem rodila februarja, pa sem vseeno dobila vrtec. Sem iz LJ. Ni ravno vrtec pred mojim domom, ampak varstvo pa vseeno je. Tako da to ni tak problem. Za tistih nekaj mesecev boš že našla primerno varstvo, ko bo to aktualno.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 4.3.2008 12:54:14 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?