Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:21:14
|
|
|
|
~Biba~
|
kaj te vem, kolko sem prebirala tukaj gor, so mnenja različna, ponavadi pa če že čakajo, čakajo do tam 3 meseca. sama se odloči, po občutku
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pri obeh nosečnostih takoj povedala So pa mnenja različna,ponavadi okoli 12-tega tedna.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Po nuhalni.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:28:23
|
|
|
|
uršika***
|
Najprej čestitke za tvojo !!!!!!!!!!!!! Ponavadi rečejo, da so prvi trije meseci najbolj kritični in da je najbolje veselo novico obdržat za sebe. Sicer pa, če si povedala staršem se je novica sigurno že malo razvedela. Saj veš, kakšne so naše mamice- od veselja jih kar razganja in ne morejo ostati tiho. Želim ti prijetno nosečnost!!
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:36:55
|
|
|
|
viv_
|
jaz sem 2x kuj
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:36:59
|
|
|
|
sazi
|
Staršem sva povedala takoj (pa niso raztrobili naokrog ), ostalim pa po nuhalni - v 13. tednu.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 14:40:33
|
|
|
|
bučkabb
|
ja res je tako kot ti je povedala uršika, mene je mama kr hiter pošinla, ker mi je blo tolk slabo pa sem ji mogla pol priznat in pol je šlo kr naprej tak da so vsi bližnji zvedl tam do 10 tedna. to je odvisn od posameznikov kdaj in kako, men se zdi da je brezveze neki dolg skrivat. sej tud če pride kaj narobe bodo bljižnji zvedl, ker je res teško skrit svoja čustva in bolečine najbljižjim. pol je pa razlagat kaj se ti je zgodilo še tolk težje. moje mnenje pač.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 15:05:22
|
|
|
|
TRIŠ
|
čestitam za novo življenje ki raste v tebi .Glede tega kdaj komu povedat pa je odvisno od tebe.Jaz sem vsem povedala takoj ko sem izvedela ker meni je bilo to najlepša novica ki jo lahko delim z bližnjimi.Sicer pa sem že drugi mesec pristala v bolnici tako da ni bilo česa skrivat
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 15:17:57
|
|
|
|
urskas
|
glede na izkušnje, po opravljeni NS.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 15:43:45
|
|
|
|
valentina2006
|
za . Po NS.
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 16:16:50
|
|
|
|
*Mišika*
|
Jst zase vem da bom zelo težko zdržala do 12. tedna, ker si tako želim . Pa tudi mislim da bodo drugi sami opazili, vsaj tašča, ker se res dobro zastopiva in me res dobr pozna, pa bo sigurno opazila da je nekaj. Drugače pa je odvisno od posameznice.
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 16:22:11
|
|
|
|
lunica 85
|
PO MOJE TUDI PO NS,A TI NE MOREM KAJ VELIKO SVETOVATI SAJ ŠE SAMA NISEM.VEM PA DA KO BOM DA BOM KOMAJ ZDRŽALA DO NS
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 17:03:21
|
|
|
|
lelčy
|
jaz sem takoj
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 17:41:52
|
|
|
|
Mandek
|
Določenim sva takoj, nekaterim pa še ne. Prijateljice, s katerim sem si najbližje, že vejo, družini obeh tudi. Za ostale mi je pa povsem vseeno, če že vejo, še bodo ali pa če ne bodo nikoli niti vedeli, da sem bila. Najbrž bom pa več o tem govorila po NS, trenutno imam še preokupacijo tako v službi kot tudi na faksu...
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 20:04:43
|
|
|
|
_Miška_
|
Najprej čestitke Naj ti najprej povem, da nosečnost v bistvu ni nikoli sigurna. Nikoli ne veš kaj te čaka. Lahko se kaj slabega zgodi tudi po 3.mesecu. No in zato sva se midva odločila da vsem poveva kar takoj. Zaenkrat je vse ok, sem pa v zadnjem mesecu nosečnosti.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 3.3.2008 23:17:39
|
|
|
|
minka80
|
Pozdravljena! Jaz sem v 8 tednu nosecnosti, pa sem povedala vsem bljiznim da pricakujemo . Vsi smo zelo .Zelim ti prijetne mesece nosecnosti.
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 4.3.2008 8:37:51
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: _Miška_ Najprej čestitke Naj ti najprej povem, da nosečnost v bistvu ni nikoli sigurna. Nikoli ne veš kaj te čaka. Lahko se kaj slabega zgodi tudi po 3.mesecu. No in zato sva se midva odločila da vsem poveva kar takoj. Zaenkrat je vse ok, sem pa v zadnjem mesecu nosečnosti. se popolnoma strinjam s teboj, jaz sem npr. imela ss v 14tednu, jaz mislim tako če ima za it kaj narobe bo šlo neglede kdaj boš povedala, večini sem povedala ko sem bla noseča 12tednu, eni so pa vedeli že prej!
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 4.3.2008 8:42:59
|
|
|
|
_sanja_*
|
Joj fragola, žal mi je, da se ti je to zgodilo. V 14. tednu Groza! Upam, da boš zdj čimprej zagledala in da bo seveda vse ok. Js tud načrtujem, da bom povedla prej. Seveda dragemu, najinima družina istočasno - na kakem pikniku, nato pa najboljšim prijateljem/-icam. Vsi ostali pa tako še prehitro zvejo potem. Vsekakor družina more vedet, da ti stoji ob strani, ni pa seveda dobro, če ve vsak v vasi In seveda čestitke, ter čimlepšo nosečnost!
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 4.3.2008 8:43:55 >
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 4.3.2008 9:03:32
|
|
|
|
pikipu
|
V prvi nosečnosti sva najprej povedala obojim staršem in sestram oz. bratom, bila sem v 8. tednu in bil je ravno Božič, pa se nama je zdelo to še najbolj prav. Najboljšim kolegom sva rekla en teden kasneje, ko smo skupaj praznovali novo leto, ker saj veš, kar neankrat ne piješ alkohola, pa slabo ti je in podobno. V službi pa šele po NS. Vsi ostali so pa itak videli, če sploh so. Ko me je videla soseda s tamalim, tak enih pet tednov po porodu videla na sprehodu me je pogledala, kot da sem ta malega z lune prinesla. Srečno!!!
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 5.3.2008 8:57:47
|
|
|
|
jabi babi
|
vsem sva takoj raztrobla pa je bil potem ss,tako da ko bom drugič noseča se bom probala malo zadržat če bo šlo,no razen domačim k vse ostane itak vedno med nami....
|
|
|
|
RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA 5.3.2008 9:06:32
|
|
|
|
tinkatonka
|
Midva sva takoj povedala osebam, ki so nama najpomembnejše v življenju, za ostale se pa nisem niti sekirala kdaj in kako povedat, so že vidli, ko so.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?