|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA
3.3.2008 14:15:25   
tajaf
Pozdravljene!
Zdej sem v 11 tednu nosečnosti in me zanima kaj priporočate oz. kdaj ste ve povedale drugim za nosečnost. Naprimer, prijateljem, vsem znancem. Do sedaj sem čakala da bo nosečnost sigurna (sem povedla sam staršem), sedaj pa nevem več kolko čakat. Nevem kdaj je nosečnost ''sigurna''.
Lp pa hvala vsem za nasvet!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ SPOROČITI DA SEM NOSEČA
3.3.2008 14:21:14   
~Biba~
kaj te vem, kolko sem prebirala tukaj gor, so mnenja različna, ponavadi pa če že čakajo, čakajo do tam 3 meseca.

sama se odloči, po občutku

(odgovor članu tajaf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 14:22:45   
Anonimen
Jaz sem pri obeh nosečnostih takoj povedalauser posted image So pa mnenja različna,ponavadi okoli 12-tega tedna.

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 14:24:57   
Anonimen
Po nuhalni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 14:28:23   
uršika***
Najprej čestitke za tvojouser posted image !!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponavadi rečejo, da so prvi trije meseci najbolj kritični in da je najbolje veselo novico obdržat za sebe. Sicer pa, če si povedala staršem se je novica sigurno že malo razvedela. Saj veš, kakšne so naše mamice- od veselja jih kar razganja in ne morejo ostati tiho.
Želim ti prijetno nosečnost!!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 14:36:55   
viv_
jaz sem 2x kuj

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 14:36:59   
sazi
Staršem sva povedala takoj (pa niso raztrobili naokroguser posted image ), ostalim pa po nuhalni - v 13. tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2008 14:40:33   
bučkabb
ja res je tako kot ti je povedala uršika, mene je mama kr hiter pošinla, ker mi je blo tolk slabo pa sem ji mogla pol priznat in pol je šlo kr naprej tak da so vsi bližnji zvedl tam do 10 tedna.

to je odvisn od posameznikov kdaj in kako, men se zdi da je brezveze neki dolg skrivat. sej tud če pride kaj narobe bodo bljižnji zvedl, ker je res teško skrit svoja čustva in bolečine najbljižjim. pol je pa razlagat kaj se ti je zgodilo še tolk težje.

moje mnenje pač.

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2008 15:05:22   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image čestitam za novo življenje ki raste v tebiuser posted image .Glede tega kdaj komu povedat pa je odvisno od tebe.Jaz sem vsem povedala takoj ko sem izvedela ker meni je bilo to najlepša novica ki jo lahko delim z bližnjimi.Sicer pa sem že drugi mesec pristala v bolnici tako da ni bilo česa skrivat user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2008 15:17:57   
urskas
glede na izkušnje, po opravljeni NS.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2008 15:43:45   
valentina2006
user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image .

Po NS.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu tajaf)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2008 16:16:50   
*Mišika*
Jst zase vem da bom zelo težko zdržala do 12. tedna, ker si tako želim user posted image . Pa tudi mislim da bodo drugi sami opazili, vsaj tašča, ker se res dobro zastopiva in me res dobr pozna, pa bo sigurno opazila da je nekaj.

Drugače pa je odvisno od posameznice.

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2008 16:22:11   
lunica 85
PO MOJE TUDI PO NS,A TI NE MOREM KAJ VELIKO SVETOVATI SAJ ŠE SAMA NISEM.VEM PA DA KO BOM DA BOM KOMAJ ZDRŽALA DO NS

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2008 17:03:21   
lelčy
jaz sem takojuser posted image

(odgovor članu tajaf)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2008 17:41:52   
Mandek
Določenim sva takoj, nekaterim pa še ne.
Prijateljice, s katerim sem si najbližje, že vejo, družini obeh tudi. Za ostale mi je pa povsem vseeno, če že vejo, še bodo ali pa če ne bodo nikoli niti vedeli, da sem bila.
Najbrž bom pa več o tem govorila po NS, trenutno imam še preokupacijo tako v službi kot tudi na faksu...user posted image

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.3.2008 20:04:43   
_Miška_
Najprej čestitke user posted image

Naj ti najprej povem, da nosečnost v bistvu ni nikoli sigurna. Nikoli ne veš kaj te čaka. Lahko se kaj slabega zgodi tudi po 3.mesecu.
No in zato sva se midva odločila da vsem poveva kar takoj. Zaenkrat je vse ok, sem pa v zadnjem mesecu nosečnosti. 

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2008 23:17:39   
minka80
Pozdravljena!
Jaz sem v 8 tednu nosecnosti, pa sem povedala vsem bljiznim da pricakujemo user posted image .
Vsi smo zelo user posted image .Zelim ti prijetne mesece nosecnosti.user posted image  

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2008 8:37:51   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: _Miška_

Najprej čestitke user posted image

Naj ti najprej povem, da nosečnost v bistvu ni nikoli sigurna. Nikoli ne veš kaj te čaka. Lahko se kaj slabega zgodi tudi po 3.mesecu.
No in zato sva se midva odločila da vsem poveva kar takoj. Zaenkrat je vse ok, sem pa v zadnjem mesecu nosečnosti. 

se popolnoma strinjam s teboj, jaz sem npr. imela ss v 14tednu, jaz mislim tako če ima za it kaj narobe bo šlo neglede kdaj boš povedala, večini sem povedala ko sem bla noseča 12tednu, eni so pa vedeli že prej!

(odgovor članu _Miška_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2008 8:42:59   
_sanja_*
Joj fragola, žal mi je, da se ti je to zgodilo. V 14. tednu user posted image Groza! user posted image Upam, da boš zdj čimprej zagledala user posted image user posted image in da bo seveda vse ok.
Js tud načrtujem, da bom povedla prej. Seveda dragemu, najinima družina istočasno - na kakem pikniku, nato pa najboljšim prijateljem/-icam. Vsi ostali pa tako še prehitro zvejo potem. Vsekakor družina more vedet, da ti stoji ob strani, ni pa seveda dobro, če ve vsak v vasiuser posted image

In seveda čestitke, ter čimlepšo nosečnost!

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 4.3.2008 8:43:55 >

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.3.2008 9:03:32   
pikipu
V prvi nosečnosti sva najprej povedala obojim staršem in sestram oz. bratom, bila sem v 8. tednu in bil je ravno Božič, pa se nama je zdelo to še najbolj prav. Najboljšim kolegom sva rekla en teden kasneje, ko smo skupaj praznovali novo leto, ker saj veš, kar neankrat ne piješ alkohola, pa slabo ti je in podobno. V službi pa šele po NS. Vsi ostali so pa itak videli, če sploh so. Ko me je videla soseda s tamalim, tak enih pet tednov po porodu videla na sprehodu me je pogledala, kot da sem ta malega z lune prinesla.user posted image

Srečno!!!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 8:57:47   
jabi babi
vsem sva takoj raztrobla pa je bil potem ss,tako da ko bom drugič noseča se bom probala malo zadržat če bo šlo,no razen domačim k vse ostane itak vedno med nami....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajaf)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.3.2008 9:06:32   
tinkatonka
Midva sva takoj povedala osebam, ki so nama najpomembnejše v življenju, za ostale se pa nisem niti sekirala kdaj in kako povedat, so že vidli, ko so.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.3.2008 9:28:14   
sončnica24
Jaz bom doma povedala ko bo prvi pregled pri g za mano. Vsem ostalim pa verjetno po NS, prej pa nikomur, vema samo midva.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?