Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 6.10.2008 10:14:58
|
|
|
|
borkica
|
Drage moje! pa je le prišel ta težko pričakovani dan... 30.avgusta se nama je rodil prekrasen fantek Gašper, težak 3480g, visok 52 cm. Občutki so prekrasni. Danes je star že 1 mesec in 6 dni in je zelo priden. Imamo se super. Res je pravi cukrčk. lp B
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 28.6.2013 20:11:00 >
|
|
|
|
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 6.10.2008 10:20:40
|
|
|
|
Shuka
|
Borkica - že od samega začetka tvojega spočetja si bila čudež narave, zdaj vsaj vemo, da je vse možno. Čestitke tebi in očku na malega Gašperja Vso srečo še naprej in na mnogo lepih čudežev.
|
|
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 6.10.2008 12:56:17
|
|
|
|
lara light
|
Veselimo se s tabo, prekrasna zgodba o uspehu, navdih za vse nas, ki ti sledimo! Uživajte vsak dan v izobilju družinske sreče! Gašperju pa toplo dobrodošlico!
|
|
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 12.10.2010 21:31:04
|
|
|
|
Beorc
|
Draga, soborka, kako lepo je prebrati tako čudovito zgodbo s srečnim koncem, ki me je navdihnila in mi vlila novega upanja. Tudi jaz imam povečan FSH, upanja je malo. Moj prvi postopek je bil prekinjen danes (pridelala sem 1 folikel, ki je nažalost počil). Upanja umre zadnje. Vsem soborkam želim uspešen izid postopkov. Lp.
|
|
|
|
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 26.7.2011 23:31:56
|
|
|
|
Mirelika
|
Čestitke ta zgodba je pa taka da te kap jst sm se kr zjokala :( čestitam še enkrat in hvala za tako upanje!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?