|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki nosečnosti...
3.3.2008 10:34:22   
tweety83
Lep ponedeljkov pozdrav!

Punce pomagajte mi, ker sem že čist nora od vseh teh testov in tablet in računanja ovulacije itd.
Stara sem 25 in sem kar neki časa jemala KT. Lani pa sem prenehala, ker smo se odločili za dojenčka. Ampak nikol ni vse tako, kot si človek zamisli in zaradi nerednih 2 menstruacij sem dobila tablete Dabroston. Sedaj jih jemljem drugi mesec. Sicer imajo nekaj stranskih učinkov, ampak slabost vsake toliko (brez bruhanja) in bolečina in špikanje v trebuhu in jajčnikih nista stranska učinka. Se mi pa tudi zdi, kot da bi imela nekaj v trebuhu. A se mi samo zdi ali bi lahko bilo kaj?user posted image
Test je zaenkrat še negativen, mogoč se še ne izloča dovolj hormona in M bi morala nastopit okoli 14.marca.
Je pa rekel ginekolog da s s temi tabletami da zanosit.

Zdej pa ve meni povejte, kako ste občutile začetek nosečnosti, kakšni so bili znaki pri vas.
Full si želim dojenčka ženske........
Čimveč user posted image  inuser posted image  vam želim.

Hvala vam že vnaprej.

tweety83
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki nosečnosti...
3.3.2008 10:41:15   
kristinaj
po cca mesecu, mesecu in pol po zadnji m, grozna slabost, švohost, brez apetita, slab okus v ustih... večinoma čez cel dan, najhujše pa dopoldan.....to je trajalo cca 4 dni, potem pa vse ok....

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 10:49:18   
witto
Jutranji glavoboli, ko ti minejo, nastopi slabost, zbadanje v križu, slabost pri umivanju zob, boleče, pa ne pretirano, bradaviceuser posted image , pa še bi se kaj našlo. Želim ti user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 10:49:57   
becky
hej! jaz imam podoben problem kot ti tweety83. samo znaki so pri men drugačni: slabo mi je (skoraj cel dan), občasno me v jajčnikih špika, utrujena sem. Vse to od sobote. Aja, pa vrti se mi. Ne vem, a je to v moji glavi, a nama je mogoče res uspelo.
Komaj se držim, da ne grem delat testa (M naj bi prišla 18.3.). Ne vem niti, kdaj ga lahko grem delat. Maš ti kakšno idejo?

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 10:51:12   
Inigo
pri meni je bila zgaga tista tečnoba začetniška. in to vsak večer me je mučila. šele kasneje so me začele boleti prsi, nekje v 8 tednu pa šele slabosti.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 11:11:15   
liam
Tudi jst mam neki podobn problemček: user posted image ne pričakujem 10.3., mam pa jutranje glavobole, ki jih spremlja omotica (ne vem če je to od migrene), špikanje v jajčnikih (tega še nikol do zdaj nism mela, tudi med ovulacijo nikol ne), pa opažam da mam zelo izostren vonj, pa na wc tud grem večkrat ko ponavadi (kar je čist atipično zame-ponavadi grem 2x na dan), pa kr neke vetrove čudne mam...

Ne vem no... mogoče samo iščem neke znake... bomo še počakali ta tedn... user posted image  potem pa bomo vidli na čem smouser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 11:33:57   
tweety83
Zdej ko ste vse tole napisale naj povem da sem tud jaz imela kar nekaj jutranjih glavobolov - mi je blo kr čudno. Ne vem becky, kaj nama je storiti, jaz si govorim edino to, da ne smem preveč pričakovat. Včasih se zdim sama sebi že rahlo paranoična in potem ko še berem ogromno in si mislim mogoč je pa le vse skupaj namišljeno.
Jaz bom še počakala s testom do 14.marca, pa bomo pol videli.

Je pa res da sem včasih full lačna in komi čakam da naredim vse gotovo, potem pa ko je treba jesti mi pa sploh ne gre. Na momente je pa tako, da ravno pojem veliko za kosilo in sem čez 15 min tako lačna, kot da že cel dan nisem jedla.
Ajoj.....

Držim pesti za naju becky....in seveda vse ostale
Javi se kako bouser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2008 12:19:33   
košuta
Priporočam, da počakate do dne, ko naj bi se pojavila user posted image . Če je ne bo, naredite test. Prej ga ne delajte, ker včasih ni zanesljivo.
Čeprav imate nekaj znakov user posted image , se še ne veselite, ker je tudi psiha pomembna...
Pa čimveč +, user posted image  in user posted image  vam želim!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2008 15:17:28   
zvezdica.1
Tudi jaz sem jemala tablete dabroston pa po tabletah sploh nisem dobila user posted image . Pa noseča tudi nisem bila. Moja g. mi je rekla, da so te tablete škodljive za user posted image .

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2008 15:27:37   
urskas
tako zgodaj sigurno še nič ne čutiš... vse je v glavi.

Prvi znaki se pojavljalo šele pri kakšnih 5-6 tednih...

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.