Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-) 3.3.2008 10:38:15
|
|
|
|
kristinaj
|
če mu je pa všeč....... sadje mu ne bo škodilo, kompot tudi ne......... jaz se ne bi sekirala....mislim, da je to količinsko zanj dovolj, če brez problema zdrži do kosila in le tega z užitkom poje....
|
|
|
|
RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-) 3.3.2008 10:53:11
|
|
|
|
jaša2
|
jaz tud mislim , da ni preveč. hvala bogu, da rad je. pa itak otrok sam pokaže, ko ni več lačen. se še niso sposobni v nedogled "basat" kot mi - samo iz lušt. nič ne skrbi, naj kr lepo je. sadje pa sploh...nima kaj škodit. a to sadje mu najbrž daš zmiksano? kr če to količino zmiksaš, niti ne dobiš neke jake količine ven. moja je tud tolk pojedla, če sem ji zmiksala.
|
|
RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-) 3.3.2008 10:56:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je tudi toliko pojedel, pa sploh ni bil niti malo predebel. Tako da to je po moje čisto O.K. Samo ne mu kakšnega piškota notri mešat, pa bo. In res, kot pravi Jaša2, ko to zmiksaš, sploh ni videti veliko. Meni se ni zdelo, pa sem tudi potem premišljevala, pa kako tako veliko poje. Meni so takrat rekli, da če je presuh, se doda piškot, če ne, pa ne.
|
|
|
|
RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-) 3.3.2008 11:08:39
|
|
|
|
beruška
|
No, hvala punce :-) Ne ne zmiksam, skuhano na sopari in zmečkano z vilico v kašico, tako da niti ni tko mal za videt haha, ce bi se zmiksala, bi pojedel se dvakrat tolk :-) No,saj ni predebel,vsaj mislim, da je 8600g za 7 mesečnika cist ok a ne. Hvala, me je skrbelo, da se lahko začne preveč redit, pa da spet ne bo ok. Srečna sem itak, da rad je :-) le ne vem, a mogoče nekateri otroci ne vejo, kdaj so siti, je to možno?
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.3.2008 11:41:57 >
|
|
|
|
RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-) 3.3.2008 11:16:23
|
|
|
|
beruška
|
Aja, piškot, tega pa tud, če bi lahko jedli, ne smemo, ker smo alergiki na kravje mleko, zaenkrat se ni hudo, zlo nizki rezultati, zato smo preventivno na dieti do 1 leta. Bi mogla prav piškote brez mleka poiskat, sam zaenkrat še ne morem zaradi glutena. Da bi bili brez glutena in brez mleka, teh pa še nisem videla. _______________________________________________ Prosim, da v bodoče pišete z majhnimi črkami, velike namreč pomenijo kričanje. Hvala in lp, Bonnie
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.3.2008 11:44:59 >
|
|
|
|
RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-) 3.3.2008 19:47:57
|
|
|
|
Pinkyca
|
Ej mi smo tudi 7,5M stari pa poje isto kot tvoj - težki smo 9kg pa precej dolgi. Je suhec. Vedno poje po dva cela sadeža. Ali pa enega pa cel jogurt navadni zraven. Za kosilo poje 200ml pa še ustka odpira tako da mu dam še en mali fruchtswerge. So pa dnevi čeprav redki ko poje malo manj.
|
|
|
|
RE: Koliko dati, če otrok rad je?:-) 4.3.2008 9:57:29
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Pozdravljena! - Možgani potrebujejo 20 minut, da dojamejo da je želodec poven. Bolj počasi bo jedel, bolj sigurno bo da poje kot potrebuje. - Sadje je zelo "prazna" stvar. Edino kaloričnos ima banana in suho sadje. - tvoj otrok naj bi pojedel med 800 - 900 kcal na dan,sveža hruška 100g ima 56 kcal, jabolki 100 g 55 in banana 99 kcal, kuhano pa še manj Uživaj v njegovem hranjenju in SREČNO!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.