|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko dati, če otrok rad je?:-)
3.3.2008 10:20:36   
beruška
No,smešno vprašanje, pa vseeno me zanima, kako vedet, da ne daš preveč, a je to sploh možno? :-)
Moj mali 7 mesečnik recimo pri sadnem obroku poje 1 veliko jabolko, 1 hruško in košček banane, pa spije veliko kompota. Pa še bi odprl usta.
Ali lahko otroku zaupamo in poje, kolikor želi ali pa je treba pri določeni količini prenehat?
Nimam občutka.
Hvala vam za odgovore.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.3.2008 11:40:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO DAT, ČE OTROK RAD JE :-)
3.3.2008 10:38:15   
kristinaj
če mu je pa všeč....... sadje mu ne bo škodilo, kompot tudi ne.........

jaz se ne bi sekirala....mislim, da je to količinsko zanj dovolj, če brez problema zdrži do kosila in le tega z užitkom poje....

(odgovor članu beruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 10:53:11   
jaša2
jaz tud mislim , da ni preveč. hvala bogu, da rad je. pa itak otrok sam pokaže, ko ni več lačen. se še niso sposobni v nedogled "basat" kot mi - samo iz lušt.user posted image  nič ne skrbi, naj kr lepo je. sadje pa sploh...nima kaj škodit.

a to sadje mu najbrž daš zmiksano? kr če to količino zmiksaš, niti ne dobiš neke jake količine ven. moja je tud tolk pojedla, če sem ji zmiksala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 10:56:18   
Anonimen
Moj je tudi toliko pojedel, pa sploh ni bil niti malo predebel. Tako da to je po moje čisto O.K. Samo ne mu kakšnega piškota notri mešat, pa bo. In res, kot pravi Jaša2, ko to zmiksaš, sploh ni videti veliko. Meni se ni zdelo, pa sem tudi potem premišljevala, pa kako tako veliko poje.

Meni so takrat rekli, da če je presuh, se doda piškot, če ne, pa ne.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 11:08:39   
beruška
No, hvala punce :-)
Ne ne zmiksam, skuhano na sopari in zmečkano z vilico v kašico, tako da niti ni tko mal za videt haha, ce bi se zmiksala, bi pojedel se dvakrat tolk :-) No,saj ni predebel,vsaj mislim, da je 8600g za 7 mesečnika cist ok a ne.
Hvala, me je skrbelo, da se lahko začne preveč redit, pa da spet ne bo ok. Srečna sem itak, da rad je :-)
le ne vem, a mogoče nekateri otroci ne vejo, kdaj so siti, je to možno?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.3.2008 11:41:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 11:16:23   
beruška
Aja, piškot, tega pa tud, če bi lahko jedli, ne smemo, ker smo alergiki na kravje mleko, zaenkrat se ni hudo, zlo nizki rezultati, zato smo preventivno na dieti do 1 leta. Bi mogla prav piškote brez mleka poiskat, sam zaenkrat še ne morem zaradi glutena. Da bi bili brez glutena in brez mleka, teh pa še nisem videla.

Prosim, da v bodoče pišete z majhnimi črkami, velike namreč pomenijo kričanje.

Hvala in lp,
Bonnie

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.3.2008 11:44:59 >

(odgovor članu beruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 19:47:57   
Pinkyca
Ej mi smo tudi 7,5M stari pa poje isto kot tvoj - težki smo 9kg pa precej dolgi. Je suhec. Vedno poje po dva cela sadeža. Ali pa enega pa cel jogurt navadni zraven. Za kosilo poje 200ml pa še ustka odpira tako da mu dam še en mali fruchtswerge. So pa dnevi čeprav redki ko poje malo manj.user posted image

(odgovor članu beruška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Koliko dati, če otrok rad je?:-)
4.3.2008 9:57:29   
BARBARA R.
Pozdravljena!

- Možgani potrebujejo 20 minut, da dojamejo da je želodec poven. Bolj počasi bo jedel, bolj sigurno bo da poje kot potrebuje.

- Sadje je zelo "prazna" stvar. Edino kaloričnos ima banana in suho sadje.

- tvoj otrok naj bi pojedel med 800 - 900 kcal na dan,sveža hruška 100g ima 56 kcal, jabolki 100 g 55 in banana 99 kcal, kuhano pa še manj

Uživaj v njegovem hranjenju in SREČNO!

user posted image

(odgovor članu beruška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Koliko dati, če otrok rad je?:-)
4.3.2008 11:10:52   
Ronči
madonca, jaz lahko samo sanjam, da bi toliko pojedla... pa je pol meseca strareja. Se tolažim, da bo, ko bo pripravljena. Dojila bi se pa vsake dve ure....

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.