Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 9:20:19
|
|
|
|
san
|
ja, to dobiš tam, sicer imaš lahko tudi svoje, samo, jaz sem npr. tako krvavela, da bi mi mojih stvari takoj zmanjkalo.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 9:20:20
|
|
|
|
jaša2
|
pa ne pozabi polnilca za mobi. ja, spalno srajco in haljo pa tma dobiš. pa tud sp.hlačke dobiš take mrežaste - menda prav za porodnice? tak da to nič ne skrbi. samo toaletne pripomočke, modrček za dojenje...ja, saj si vsenapisala. vem kak je , ko greš prvič. si kot en "butelj".
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 9:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ker jest sm mislna da moram si prpravt kr eno potovalko zdej pa vidim da to ni tko,edin ena kolegica mi je rekla da nej si vzamem se vložke te bombazne da jim tm rado zmanka.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 9:27:47
|
|
|
|
ada2
|
pa obvezno si vzami še kake tople zokne, pa kako revijo, ker če rodiš zaspanca kot sta bila moja oba, ti bo kar malo dolgčas pa veliko sreče!
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 9:46:49
|
|
|
|
kristinaj
|
svetujem ti še, da, ker ti bodo zaradi dojenja popokale bradavice, v lekarni od aventa kupiš kremo proti razpokanim bradavicam. maži si od prvega dne, je fajn, ker je ni treba odstranit pred dojenjem. v porodnišnici ti jo dajo, ampak jo moraš pred dojenjem obrisat... jaz sem morala še pamperske za dojenčka s sabo vzet, ker drugi dan že sama previjaš in jih moreš s sabo imet.. copate, vzami kakšne plastične, npr. natikače za plažo, ker če ne se ti bodo bolnišnične smeti prijemale nanje..... vložke.....ja... kupi vir 80, mislim, da so roza barve.... tudi doma jih boš še potrebovala....so nežnejši od ostalih...... ostalo pa si vse navedla, če boš pa kaj pozabila ti bodo že prinesli......tudi če potovalko v "naglici" doma pozabiš... srečno
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 10:23:31
|
|
|
|
katra55
|
Rabiš tudi: -mazilo za bradavice, najboljši je Lanolin od Multimam, ki ga ni treba spirati. - blazinice za v nedrček, ker ti bo mleko ven teklo
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 11:18:57
|
|
|
|
Azzurra
|
jaz bi pogrešala piškote, če jih nebi dala v torbo...ker je bila hrana bolj tako tako. pa kak paket vložkov in mrežaste spodnje hlačke za 1kratno uporabo sem tudi vzela s sabo. pa fotoaparat. drugače pa imajo v porodnišnicah precej toplo, tako da meni so gorele noge v nekih toplih copatih, nogavičke sploh niso šle ven iz torbe, kopalni plašč sem pustila doma, da bi mi ga moj prinesel če bi bilo potrebno, pa ni bilo, modrčka za dojenje nisem potrebovala, ker so bradavice občutljive in vsak stik s tkanino moti, tako da je ohlapna bolnišnična sp. srajca čisto v redu, čeprav ne najlepša...
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 3.3.2008 14:28:50
|
|
|
|
Virtualna
|
veliko vlozkov si vzemi
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 5.3.2008 18:38:20
|
|
|
|
Naina
|
Vložke, vložke, vložke (Vir 80, še boljši Vir Nature), Bepanten, zobno krtačko, milo za telo.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 6.3.2008 9:27:19
|
|
|
|
*BellaLuna*
|
Odvisno v katero P greš. V nekaterih ne dajo več pleničk, ko sam previjaš (pojma nimam zakaj), v nekaterih zmanjkuje vložkov, drugje pa vse to dobiš. Tako da zaupaj tistim podatkom, ki veljajo za tvojo P.
|
|
|
|
RE: kaj rabim za v porodnišnico 6.3.2008 14:22:47
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Glede na to, da sem na začetku imela težave z dojenjem in sem potrebovala nastavke za dojenje, vsem prijateljicam priporočam, naj jih kupijo in vzamejo s seboj v porodnišnico. Večina prijateljic potem nastavkov sicer ni potrebovala, tiste, ki so jih potrebovale, pa so mi bile neizmerno hvaležne za nasvet.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?