Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako do risank na internetu? 2.3.2008 11:29:30
|
|
|
|
ona
|
E emule ali pa z partisa: www.partis.si
|
|
|
|
RE: Kako do risank na internetu? 2.3.2008 12:37:11
|
|
|
|
Naja30
|
e-mule.
|
|
|
|
RE: Kako do risank na internetu? 2.3.2008 23:26:34
|
|
|
|
Kaliope
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 e-mule. ja, je ful preprost programčič in en kup risank lahko najdeš.
|
|
|
|
RE: Kako do risank na internetu? 3.3.2008 11:29:26
|
|
|
|
3T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 e-mule. ja, je ful preprost programčič in en kup risank lahko najdeš. Juhuhu, že vlečemo dol
|
|
|
|
RE: Kako do risank na internetu? 3.3.2008 16:45:00
|
|
|
|
3T
|
Nova težava, poskusila sem jih zapeči na dvd, pa mi ne uspe, jaz pa tehnika sva dva različna pojma. Da opišem, imam Nero program, kjer najprej izberem opcijo DVD, potem pa ustvari DVD video, vendar mi teh datotek ( risank ) ne prikaže, ko izberem vse vrste datotek, mi jih potem prikaže, jih izberem, ampak mi nato javi, da format ni ustrezen. Kje je trik?
|
|
|
|
RE: Kako do risank na internetu? 4.3.2008 8:06:04
|
|
|
|
Valentina
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3T Da opišem, imam Nero program, kjer najprej izberem opcijo DVD, potem pa ustvari DVD video, vendar mi teh datotek ( risank ) ne prikaže, ko izberem vse vrste datotek, mi jih potem prikaže, jih izberem, ampak mi nato javi, da format ni ustrezen. Kje je trik? A so risanke TS video? Če so, potem izberi nero Expres
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?