Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 31.1.2005 9:22:35
|
|
|
|
pravljica
|
tega ne izplača delodajalec, ampak tisti, ki ti po mesecu dni plačuje bolniško - ne vem kdo je to :zmeden:...v glavnem, delodajalec nima po 1 mesecu nobenih stroškov s tabo, sem se pozanimala, da mi ne bi kdo naprej metal, da samo izkoriščam
|
|
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 31.1.2005 10:16:41
|
|
|
|
andrejaz
|
Podjetje da solidarnostno pomoč iz svojega žepa. Če pa tako podjetje, dobi kaj povrnjeno pa je odvisno od načina financiranja njegovih programov. Če tisti ki financira podjetje (lahko jih je tudi več) financirajo konkretni program, jih ponavadi take financerje nič ne zanima koliko solidarnostnih pomoči tako podjetje izplača, saj so vsi stroški zajeti v ceno programa, za katerega so se dogovorili s pogodbo Če pa financer (ali financerji) financirajo konkretne zaposlitve na določenih delovnih mestih, ali konkretne stroške,... pa je možno, da podjetje dobi povrnjeno kaj denarja za ta namen (čedalje manj takih primerov) :sloncek:
|
|
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 31.1.2005 10:21:12
|
|
|
|
KIRA
|
andrejz je dobro povedala. iz svojega žepa to financira - oz. odvisno od programov. podobno je z vzajemno pomočjo - le da to lahko vzameš bilokdaj, ne samo ko si na bolniški. jo pa moraš vrnit. to je neke vrste brezobrestni kredit. Lp
|
|
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 31.1.2005 10:29:01
|
|
|
|
Gina
|
Solidarnostno pomoč izplača sindikat. Vaš sindikalni zaupnik naj se pozanima na republiškem sindikatu, kako je s tem, ali pa kar ti telefoniraj, pa boš izvedela kako je s tem iz prve roke. LP
|
|
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 1.2.2005 10:16:43
|
|
|
|
Ro-La
|
Solidarnostno pomoč izplača delodajalec, on pa ta znesek refundira od države;)
|
|
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 1.2.2005 10:29:27
|
|
|
|
Minkaa
|
V čem pa je fora da velja samo za tiste ki delajo v negospodarstvu, če je refundirano?
|
|
|
|
solidarnostna pomoč-od koga?? 1.2.2005 10:32:53
|
|
|
|
Ro-La
|
Za vse velja, razlika je le v višini zneska (zaposleni v gospodarstvu dobijo 1 povprečno plačo negospodarstva in obratno)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?