|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče jest
1.3.2008 23:54:43   
sneška_
Moja tamala bo še malo polnih sedem mesecev. Dojim je še in se trudim okrog goste hrane. kuham,delam samo za njo in tamala trmasta noče usta odpret pa konec. Prosim je, igram se z njo in noče nič. Ona bi najrajše mamino dojko. Ampak sama vidim da ji ne zadostuje moje mleko in dojenje.

Dajte punce pomagajte na plan z predlogi.  Kako da ji usta odprem oziroma kako da sama to naredi. Ni mi jasno ker s prvo hčerko takšnih problemov nisem imela. Dojila sem je 10 mesecev in okrog 6 meseca sem začela z uvajanjem goste hrane in res nobenih problemov nisem imela. To tamalo bitje mi bo živce požrlo user posted image user posted image user posted image

Najdojenček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče jest
2.3.2008 5:16:40   
anju
posedli smo ga za mizo med kosilom in čakali, da se mu pocedijo sline user posted image je nekaj od tistega kar jemo mi. je imel pa že krepko čez 7m.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2008 10:25:48   
biga
Najprej mu ponudi sladko sadje in zelenjavo, da okusi med ustnicami, mogoče ji bo všeč, pa bo odprla usta. Drugače pa morebiti ni še pripravljena na gosto hrano. Vztrajaj, saj bo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2008 11:12:08   
nerka
moje finte ko noce odprt ust so da prizgem risanko, ali pa sesalec( na katerega je nor)  postavim na tla pred mizo ga prizgem in on veselo je,sam usta odpira...

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2008 11:25:32   
sneška_
Bom poskusila punce, že dva tedna mi žre živce ampak zdaj grem po stolčka pa zraven k mizi jo bom dala. Pa bomo videli kako bo

Hvala vam

Najdojenček

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2008 15:13:15   
sazi
že dva tedna
user posted image user posted image user posted image  me je tale stavek nasmejal

Pri nas niso pomagale nobene fore. Pripravljala sem mu hrano vsaj 3x na dan m5 mesecev - ves čas je bil samo na adaptiranem mleku. Začel je jesti GH šele pri dobrih desetih mesecih - še zdaj ni nek jedec. Je pa v zadnjih dneh pred končno odprtimi usti za hrano (pa še to s fintiranjem) popil tudi liter in pol mleka na dan.

Če noče, noče. Prisiliti ga ne moreš. Lahko pa poizkušaš. Za začetek pa ne pusti, da ti to najeda živce - jaz bi bila po takem sistemu že zdavnaj v norišnici.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2008 20:21:14   
Anonimen
Ona bi najrajše mamino dojko.

Do enega leta je imela enak abonma...user posted image .

Ko so ji rasli zobje, nismo vabili ostalih gostov.
Potem je pa zacela bolje jest. Aja, pa zrasla je v kar veliko puncko, kljub temu :).

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2008 20:43:55   
pupa79
Tudi mi smo imeli na začetku enake težave. Mi smo probali tako, da smo ji v drugo rokico dali žličko ali kakšno drugo igračo, ki jo je nosila v usta. In hop, ko je odprla usta, sem ji pa jaz lepo dala žličko s kašico. Kmalu je videla, da je dobro in zdaj sama z veseljem odpira usta, ko samo vidi žličko. Mogoče bodo nekatere rekle, da to ni prav ampak nam je uspelo. Pa veliko uspeha.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2008 22:05:58   
ŠpelaP
IZVIRNO SPOROČILO: pupa79

Mi smo probali tako, da smo ji v drugo rokico dali žličko ali kakšno drugo igračo, ki jo je nosila v usta. In hop, ko je odprla usta, sem ji pa jaz lepo dala žličko s kašico. Kmalu je videla, da je dobro in zdaj sama z veseljem odpira usta, ko samo vidi žličko.

Tudi mi jo včasih dobimo na to finto. user posted image

Je pa naša začela tako bolj za silo jesti GH tudi šele pri starosti okoli 7,5 meseca. Prej tudi ni kazala kake pretirane želje, čeprav smo ji ponudili. No, v bistvu ima še zdaj najraje mamino zizo, ampak zdaj vsaj že bolj veselo je GH.
Meni se zdi, da je ful pomembno, da se otroka ne sili z žličko, da se mu ne zagabi še preden bi v redu začel jesti z njo. Otrok že na svoj način pokaže, da je pripravljen na GH.

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2008 17:23:43   
tonja
Tudi jaz imam take probleme.

Poizkušam vse sorte finte:
  • od tega da ima kaj v roki in hoče tist dat v usta pa mu jaz uturim pikico GH (itak skoraj takoj prileti ven),
  • da imamo privat klovna (babi user posted image ) ki se afna zraven, mali se smeje in podzavestno odpre usta pa dol poje,
  • da mu dam s prstom v usta (ker mi jih rad grize -  izraščanje zobkov)...

skratka skor ni da ni pa še vedno ni nekega učinka. včasih sem res prav žalostna. user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2008 11:40:18   
pupa79
čeprav sem se pred par dnevi pohvalila, kako mi našouser posted image na finto spravimo, da spravi kaj GH v sebe nam tudi to več ne rata tako, da sem na istem - s problemom namreč kako naj jemo GH. Upam, da kmalu mine

lp

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2008 10:24:06   
Ronči
V Mami je članek na to temo... problemi pri uvajanju GH

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2008 7:07:48   
Paštetka
če moja kdaj noče odpret ust, jo z eno roko naredim piiip na noska, z drugo pa potem žlico v usta, ker takoj usta odpreuser posted image . Pa zna tako pojest celo kašico lumpa.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.