|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mu manjka - nohti se cepijo
1.3.2008 22:02:44   
Paštetka
A je imela katera tak problem? Našemu malčku (2,5 leti) se cepijo nohti. Vsi po vrsti. A mu to manjka kakšen vitamin, mineral? Nimam pojma kaj bi to bilo ker kaj takega še nisem videla. Prav vsak noht je razcefran in počen oz. razkalan na dvoje. In to mu zgornja plast nohta kar do sredine se razcefra oz. se cepi.

Sem najprej misla, da pač ker je majhen in skoz nekaj rovari pri dedku na dvorišču in vrtu, da se mu pač od tega "škrabanja" poškodujejo nohti user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mu manjka - nohti se cepijo
1.3.2008 22:06:16   
rija
naš je imel enake probleme. pa še zdaj kakšen občasno zacveti. se mu je pa stanje popravilo nekak samo od sebe. nismo dodajali ničesar, pa tudi prehrana se ni bistveno spremenila.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2008 22:09:15   
Anonimen
Korenje je baje dobro za nohte in prosena kaša.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2008 7:22:52   
Paštetka
Rija hvala.
Mič, vsak dan poje 1 sveži korenček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2008 8:50:09   
šnucika
Paštetka - a veš,da sem imela jaz, ko sem bila majhna take nohte.
Pa mi ni nikoli nič manjkalo...vem,da so mi jemali kri. Ko se zdaj spominjam,kako so se mi plastili,bi rekla,da so bile glivice.
Vprašej P, kaj bi lahko bilo...mene tudi zanima.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2008 9:33:38   
Laubica
Jaz sem z mojim bila pri dermatologu pa je samo rekla da se to dosti otrokom dogaja in nič dala nič druga reklauser posted image pa naš tudi ful je surov korenček skoraj vsak dan-tak da nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2008 10:50:35   
Anonimen
Samo tako kot informacijo in zanimivost: V korenčku je veliko vitamina A, ki pa se v telo absorbira samo ob prisotnosti maščob. Tako da je korenje bolje jest v solati, kot pa samega.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 19:49:15   
Paštetka
Mi je danes pediatrinja rekla, da gre verjetno za pomanjkanje kakšnega vitamina oz. minerala. Po vsakem umivanju rokic mu moram roke in prste zmasirati z eno vitaminsko kremo, pa vsak dan mora piti pikovit sirup.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2008 12:20:32   
Anonimen
Našemu se tudi cepijo,pa kožica ob nohtu se mu cefra in se mi smili,ker vem,da boli.Pa vendar ne bi dala krivdo na prehrano.je raznoliko,veliko sadja,veliko kuhane in surove zelenjave in vso ostalo hrano,da ne rečem ribe,meso,kruh,mlečne izdelke,skratka vse plus še kakšen dodaten lekarniški vitamin,pa se mu to vseeno dogaja.

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.3.2008 11:46:59   
aezzy
mislim, dani potrebno mazanje s vitaminsko (???) kremo, dokler je koza vredu cim mnaj gor dajat!
to ni od hrane,pa tudi nic mu ne manjka, to ima veliko otrok.
ce bi imel bele pikice po nohtih je drugo, to kaze na pomanjkanje vitamina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.3.2008 9:06:49   
solatja
bele pikice na nohtih kažejo na pomanjkanje kalcija. po moji (kmečki) logiki: če kalcij utrjuje kosti, bi lahko pomagal tudi pri utrjevanju nohtov user posted image mogoče poskusiš z dodajanjem še malo kalcija, če se ti zdi, da ga dobi premalo. je pa res, da se ogromno otrokom cepijo nohti in to mogoče (najverjetneje user posted image ) sploh nima veze z ničimer. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?