Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 1.3.2008 21:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva bova kupila raje parni sesalec, je veliko bolj uporaben in učinkovit. Imava pa tudi laminat. TEGA
|
|
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 1.3.2008 21:58:25
|
|
|
|
kjava
|
Karin, kok stane ta? Pr nas je bil ta teden en tip, ki je predstavil neki pralni stroj za vse površine. Ni kot sesalec, ampak čisti s paro. Od odtokov, do oken, tal, omaric, WC-ja, ... in ma tud likalnik zraven. Stane pa čez 2000€.
|
|
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 1.3.2008 23:04:12
|
|
|
|
lex
|
jaz sem si od mame izposodila tole metlo, ki čisti s paro. Je ful fajna, samo mi je pluto poškodovala, tako da vse kar je čez 100 stopinj ne priporočam za pluto (na klik), laminat jo je odnesel brez poškodb.
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 2.3.2008 10:38:04
|
|
|
|
Hans
|
Mi imamo doma BATAGELOV IGEA COMPACT in smo super zadovoljni - sesa suho, globinsko, mokro čisti tepihe in vse ostalo, navadno zvečer operemo tepih, zjutraj ni sledu o mokroti, smo pa imeli v hiši poplavo in nas je zelo rešil, potegni vodo iz vseh površin. Zakon je!
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 2.3.2008 11:20:19
|
|
|
|
sneška_
|
Pri nas odma imamo Vodni sesalec Gorenej. Za nič na svetu ga ne dam. Čisti vse ikn pohištvo in tepihe .
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 3.3.2008 10:03:31
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz imam vodni sesalec Delfin, star ene 3 leta in sem super zadovoljna, tako s suhim in mokrim sesanjem, kot s samo močjo. Cena pa je bila okrog 200 eurov.
|
|
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 5.3.2008 11:20:04
|
|
|
|
Dadi
|
So pa najverjetneje ti sesalci težki? Pri nas doma smo imeli sesalec Hyla...ampak je za moje pojme pretežak. A obstaja kakšen, ki bi bil lažji-se pravi da daš lahko noter manj vode in da je še vedno dovolj močen?
|
|
RE: Vodni sesalec, čistilec? 5.3.2008 12:10:15
|
|
|
|
luka jan
|
Men se moj sesalec sploh ne zdi težak. Ponavadi dam notri 1 liter vode za suho sesanje, oziroma 2 litra za mokro sesanje. Je pa res da sem v stanovanju in ne v hiši, kar pomeni da ni nobenih stopnic. Nobenega nošenja, nič. Samo pripravim, posesam in pospravim.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.