zorica
|
Drage moje punce ! Se nisem kar nekaj časa ogladila, zaradi nore gužve v službi, pa še slabe volje sem bila ker sem preživljala rahel zagon povezan z multiplo sklerozo.No ni važno, sedaj sem tu. Zadnji krat sem odnesla papirje svoje nevrologinje k dr.Vlaisavleviču da lahko mirne volje zanosim (to je rabil za umetno,da me da naprej).In ker ga takrat ni bilo tam, morala pa bi mu dati osebno, sva šla v sredo.Pa ga na moje veliko razočaranje spet ni bilo tam.So pa me na moje veliko presenečenje klicali drugi dan in mi rekli, da imam 26.03 razgovor pri dr.Vlaisavleviču da se zmenimo za naprej . Vem da je bilo o tem napisano že veliko vsega, a sem tako srečna zaradi vsega tega, da se bo sedaj le premaknilo,...Prosila bi, če bi se kateri dalo odgovoriti kaj mislite.Takrat na razgovoru bom ravno nekje 10dan ciklusa, mogoče kateri dan gor ali dol.Koliko sem razumela od drugih punc, moraš jesti tudi KT.Ker bi potem marec zamudila, bi jih potem jedla šele aprila, pač tistih 21dni.Po mojih približnih izračunih nekje do 1.5.In potem so na vrsti špikanja in vse to.In potem nekje sredi maja punkcija in končno ET. Zanima me le, če si jaz to tako približno dobro predstavljam?KT moraš jesti v vsakem primeru?Moj cikel je tam od 25-27 dni. Se opravičujem če sem malce zatežila, ... LP
|