Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 29.2.2008 16:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ješprenj kuhaš v veliko vode - soliš (v ekonom loncu 1 uro, navadno dlje). Potem kuhaš še eno uro, vmes pa; na maščobi popražiš čebulo, jo daš v ješprenj. Narežeš zelenjavo; brokoli, cvetačo, korenje, nasekljan česen. Daš jo notri bolj proti koncu, da se preveč ne razkuha. Daš not še malo začimb, kašno začinko, pa poper, peteršilj. Jaz krompirja not ne dajem, mogoče kakšno konzervo fižola. Lahko pa za okus tudi prepražiš slanino in jo daš notri. Dober tek. LP
|
|
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 29.2.2008 16:39:50
|
|
|
|
Laubica
|
HVALA
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 29.2.2008 16:49:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja mami vse namece v ekonom lonc in kuha vse naenkrat. Cebula, jesprenj (prej ga namoci za en dan), veliko korenja, malo zelene, od zacimb pa ne vem kaj da, mesa ne da vedno, fizol pa ponavadi sele na koncu, iz konzerve. Je pa hitro kuhan v zaprtem ekonomu
|
|
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 29.2.2008 19:02:56
|
|
|
|
Laubica
|
Tudi tebi hvala
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 29.2.2008 19:06:14
|
|
|
|
pika74
|
Tale naslov me je spomnil na eno pesem: Če študent na rajžo gre, jupajdi, jupajda; dobro pije, dobro je, jupajdi jaja. Haha, haha, pa ričet brez mesa... Hej, jupajdija jupajda, jupajdija, jupajda, jupajdija, jupajda, pa ričet brez mesa. p.s. pa dober tek
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 29.2.2008 20:26:40
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Tale naslov me je spomnil na eno pesem: Če študent na rajžo gre, jupajdi, jupajda; dobro pije, dobro je, jupajdi jaja. Haha, haha, pa ričet brez mesa... Hej, jupajdija jupajda, jupajdija, jupajda, jupajdija, jupajda, pa ričet brez mesa. p.s. pa dober tek HA HA-lepa pesmica
|
|
RE: ričet brez mesa in fižole 2.3.2008 23:06:49
|
|
|
|
Kaliope
|
mi pa damo namesto mesa največkrat sojo zraven, ker je ful nasitna - en dan prej (ponoči) jo je treba namočiti v veliki lonec vode, potem pa jo daš kr na začetku zraven, ker se mora kakšno uro ziher kuhat ... je pa super, vsaj meni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?