|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kahlica
29.2.2008 15:07:33   
stellam
Kdaj ste prvič dale otroka na kahlicio in kako ste jih odvadle od plenic? Moja ja zdaj stara 11 mesecev in smo že probali na kahli kakat in lulat. Nekaj uspeha je pa bilo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kahlica
29.2.2008 16:01:00   
Miška76
Pri nas je kahlica pri 20. mesecih  zaenkrat še bolj za igranje, kot pa da bi služila določenemu namenu. Bo že.....user posted image

(odgovor članu stellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 16:44:24   
lelčy
naša je bila stara 1 leto, ko je prvič šla na kahlico, bolj iz zabave kot pa zares. od plenic pa smo jo prav začeli odvajat ko je bila stara 1 leto 9 mes. ampak otroci so si različni tako da se nič sekirat bo že, še imate čas.

(odgovor članu stellam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 17:23:47   
Naja30
Stara je 15m in je kahlica igrača user posted image  Se usede oblečena, pa tudi brez plenice, ampak nekega uspeha ni bilo. Ma niti je ne bom silila, bomo kar nastavek dali na wc čez par mesecev, poleti pa odvajali od pleničke.

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 19:40:23   
Hans
Naša je stara 17m in jo damo že več kot teden dni trikrat na dan na kahlico ter se z njo igramo deset minut, enkrat na dan se uspe polulati.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 20:00:57   
Aja1
Mi smo našo dali na kahlico pri desetih mesecih - kar tako za hec. In se je polulala in pokakala user posted image . Od takrat gre na kahlo obvezno vsako jutro in vsak večer ter še občasno vmes. V 99% je kahla polna user posted image . Od pleničk jo bomo odvajali pa poleti.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2008 18:22:08   
lila114
Mi smo stari 3 leta in naš fant je zmeraj jokal 2 uri skupaj če sem mu slučajno odstranila plenico in oblekla gatice!! Pa sem ga seda en čas pustila pri miru in sedaj ko smo pa 3 pa je že skrajni čas, da hodimo na wc. Ta teden od ponedelljka sva dala pleničko dol in gatice gor, seveda je spet dve uri jokal, ko pa nisem popustila je prenehal!!!! Seveda sem se malce bala, da se mi od joka ne zaduši, ker je bolnik CF in nabiranje sluzi pri joku je velika kriza!!! No sedaj pa je sobota in vsak dan smo v gaticah, že pridno pove kakat in lulat, tako, da sem ponosna na sebe in njega!!! Seveda pride trenutek, ko pove prepozno, ko na poti na wc pač uide, a vseeno ga ne kregam, raje pohvalim!!! Po noči še mu dam pleničko, ker še vedno lula po noči in se ne zbudi!!! 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?