|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kisla smetana
29.2.2008 14:48:55   
Ronči
spet jaz user posted image . Kdaj lahko dam kislo smetano? Stara je 7,5m. Hrana ji ne diši preveč in s težavo uvajamo gh. Probali smo že vso zelenjabvo (razne juhice, piščančka) in sadje, ki je dovoljeno do 7 m, pa še nismo našli ničesar kar bi ji bilo kolikor toliko dobro razen banan, ki jih seveda ne sme jest, ker je potrdo kaka.
Ravnokar ji kuham krompir in bučke, pa bi "začinila" z malo kisle smetane.

< Sporočilo je popravil Ronči -- 29.2.2008 14:49:17 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kisla smetana
29.2.2008 14:51:01   
biga
Če nimate v družini alergij, ji lahko daš žličko smetane v bučke. Sicer naj bi mlečne izdelke uvedli okrog 8. meseca, a saj ste blizu temu.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 14:51:07   
felicia
po moje da ni nič narobe če ji malo začiniš s smetano probi prvo ji dat brez pol pa mal smetnce not. Drugač sem pa jaz začela te mlečne stvari uvajat šele po 9 mesecu starosti, sem pa ke je pa vmes tudi dobil kaj mlečnega tudi prej.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 15:03:06   
lex
moja ni nikoli jedla zelenjavne juhe brez kisle smetane, tako da jo jema že dolgo, ker drugačni ničesar spravila dol.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 15:25:02   
Ronči
no, bučk ne mara, po eni žlici tako cmiha in tečnari, da je ne morem pomirit user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 15:39:59   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

no, bučk ne mara, po eni žlici tako cmiha in tečnari, da je ne morem pomirit user posted image

Naš mali tudi ni maral kuhanih bučk, zdaj pa mu jih vedno popečem na olivnem olju in jih ima zelo rad .

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 16:39:24   
Naja30
Kislo smetano sem ji dala po 7m, ko je začela jest ml. izdelke. Samo ne vem zakaj, tega nisem velikokrat prakticirala. Že tako ne dajem v vsako hrano kisle smetane, ker se tako pokvari okus. Ne rečem malo v krompir in špinačo, ampak v zelenjavno juhco? Raje ne, ne zelenjava sama po sebi dovolj dobra.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 18:00:19   
eya
S kislo smetano smo začeli nekje okoli 7.-8. meseca.

< Sporočilo je popravil eya -- 29.2.2008 18:01:32 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 18:33:55   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: eya

S kislo smetano smo začeli nekje okoli 7.-8. meseca.

Enako. To je bilo prvo živilo od ml. izdelkov.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 19:50:13   
Volga
A so kuhane bučke sploh za jest user posted image  Kr neki. Naredi ji tisto, kar sama rada ješ, pa boš videla, če bo jedla.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.2.2008 20:00:17   
Ronči
Pico user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.2.2008 20:55:34   
mateyka
naša ma rada kuhane bučke samo, če jih zmešam z banano - to je pa še men dobr user posted image
bom pa probala popečt bučke - to se mi zdi kul ideja. recimo mal popečenih piščančjih prsi + bučke - mmmm user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.2.2008 20:59:51   
ThinkPink
Jaz ji bučk ne skuham, ampak popečem. Potem dodam malo adapt. mleka in zmiksam. Ima zelo rada, seveda pa tudi kombinacijo bučke+pire. Mislim, da če je že stara 7m, ji komot dodaš kislo smetano, da ji bo bolj okusno.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.2.2008 22:41:59   
jaša2
mi smo pri 7m tud že dodajalikislo smetano v pire, špinačo...bučke ji pa ponavadi zmešam z banano.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.3.2008 9:01:46   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

A so kuhane bučke sploh za jest user posted image  Kr neki. Naredi ji tisto, kar sama rada ješ, pa boš videla, če bo jedla.

Same niti ne user posted image  Zmešane s kakšno drugo zelenjavo pa.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.3.2008 15:24:04   
Anonimen
Jaz sem začela po 7. mesecu.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
4.3.2008 17:42:06   
ZmajTolovaj
Bučke imajo BOŽANSKI okus, če so samo malo podušene ali prepražene, ne da se 15 min namakajo v vreli vodi. Isto brokoli, cvetača itn. Itak ni nič dobro, če je razkuhano, naša user posted image  vso zelenjavo tako dobi in se kar trese od veselja, ko jo zagleda, tako da ji ne dodajam smetane, papca tud brez tega (pa še bolj pri okroglih je, tako da ne rabi ekstra kalorij) user posted image .

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2008 20:06:31   
jessy@
Jaz sem kislo smetano začela dajat pri 7 mesecih, kakor tudi vse mlečne izdelke (jogurt, skuta,...), jedem sem je dodala eno čajno žličko.
Moja pa ima še zmeraj rada bučke kuhane na pari in polento, pa seveda popraženeuser posted image .
lp

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.3.2008 10:19:11   
Pinkyca
IZVIRNO SPOROČILO: lex

moja ni nikoli jedla zelenjavne juhe brez kisle smetane, tako da jo jema že dolgo, ker drugačni ničesar spravila dol.

isto
star je 7M pa veselo je zelenjavo 1x s skuto drugič s kislo smetano, ... pa ne govorim o žličkah ampak o veliki žlici, uživa, cmoka in kar prede zraven ko je, je je brez in pusto pa zapre usta

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.3.2008 21:42:45   
MissLady
Samo tako vmes user posted image JAz sem danes našemu dala prvič jest kuhane bučke (prej sva jedla že korenček) in je bil navdušen. Po 14ih žličkah sem mu nehala dajat... on je kar usta odpiral in odpiral. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.3.2008 22:01:05   
byby
Moj malček je star šest mesecev.Kuhano zelenjavo prav z veseljem vso poje,nikoli mu nisem dala kisle smetane.user posted image

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2008 9:50:52   
mateyka
joj, naši pa kisla smetana nič ne pomaga jest zelenjavo (sem prav zarad tega probala mal dodat že dost zgodi - tam okol 6,5 meseca) - vse "odrasle" jedi z zelenjavo ji grejo na bruhanje. dobesedno user posted image tko da smo zdej bolj na sadnih kašah al pa zelenjavo dodajam sadju. sej bo - tud z GH je zacela bolj pozno, ker ji je blo blek, verjetno bo z "kompleksnejšo" hrano isto.. 

(odgovor članu byby)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?