Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 9:49:12
|
|
|
|
M1987
|
To mi boste znale povedati tiste, ki imajo svojo boljšo polovico a delavnem mestu, kot je železnica, avtobus itd... Ali ste kdaj dobile slab občutek, ko ste izvedele kok osvajanj ima dnevno vaš partner na delovnem mestu? Ženske itaq osvajamo na vsakem koraku - predvsem samske No ampak, da kar osvajaš ne da se prej prepričaš, če je fant prost a kar je še huje, da se mu ponujaš Moj dela ful čudno - včashi ponoči, ko ni kaj veliko folka. Mislite, da ga res ne zanima kaj početi, če ima hudo lepo potnico, ki sili vanj? Za veliko jih pravi, da so lepe ko . Pravi, da me ni nikoli še prevaru. Saj mu verjamem, ampak nek strah imam vseeno
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 9:54:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne obremenjujem s tem. Če bi me želel prevarat bi me tud če bi v rudniku delal. Drgač pa jst ne vem kje ti vidiš bejbe da se mečejo po tvojmu Če je tebi fenomenalen ne pomeni da je tud drugim. Pa tud če se, v čem je fora? Če te ljubi se lahko marsikdo po njemu meče pa ne bo haska. Če je pa slabič pa.... Brez zaupanja je pa veza slej ko prej obsojena na propad.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 9:55:44
|
|
|
|
Pajaca
|
Ko gre moj s tamalima na sprehod ga tud oblegajo punce pa se ne sekiram. Pomoje bolj zarad Pajacka k zarad njega. Pa ko sem bivši avto peljala na tehničnega sem tud lepo gledala unga tipa sam zato da me je čez spustu. Pač greš ponoč domov iz žura, pa k je bus prazen klepetaš s šoferjem, ker drgač je kriza na busu, sploh če kej spiješ al pa če si čist zaspan. Po moje je to čist običajno... al sem pa jaz čudna.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 10:09:15
|
|
|
|
M1987
|
Ha ha ha karin24 hvala ti Ma zaupam mu, samo včasih se mi pojavi en strah. Drgač pa jst ne vem kje ti vidiš bejbe da se mečejo po tvojmu - ammm... to pravijo sodelavci od njega pa sam - a je mogoče da se mi samo hvali, da bi bila ljubosumna? O moški Itaq da ni frke Točno to je - če me bo hotu prevarat je vseen kje dela ali kaj bo šel No pa imam eno težavo manj - dobro da imam ringa rajo
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 10:11:38
|
|
|
|
srki
|
No, vsaj nekaj, končno nekaj pozitivnega od RR . Drugače pa se strinjam s Karin.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 11:26:17
|
|
|
|
dory
|
Če zaupaš potem se ne sekiraš v prazno. In če je socialen tip človeka, mende,da se bo pogovarjal tud s puncami. Hvalabogu.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 11:44:15
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Ha ha ha karin24 hvala ti Ma zaupam mu, samo včasih se mi pojavi en strah. Drgač pa jst ne vem kje ti vidiš bejbe da se mečejo po tvojmu - ammm... to pravijo sodelavci od njega pa sam - a je mogoče da se mi samo hvali, da bi bila ljubosumna? O moški Itaq da ni frke Točno to je - če me bo hotu prevarat je vseen kje dela ali kaj bo šel No pa imam eno težavo manj - dobro da imam ringa rajo M1987 večji "blem" bi bil če bi vozil taxi. Oni pa doživijo .... svašta!
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 12:10:25
|
|
|
|
Lolypop
|
Moj tudi avtobus vozi in ga je ena punca res ful osvajala, sam pol sva se ji skup smejala, ku je bla že kr smešna. Mu je rekla, da ji mora en dan prej povedat, če slucajno jst pridem na bus, da se prpravi. Na kaj?? Sej osvajajo ga lohk tud drugje, za prevarat pa itak če moški hoče najde prilko, in cajt, in plac. Imejta se rada!
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 29.2.2008 14:47:04
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 To mi boste znale povedati tiste, ki imajo svojo boljšo polovico a delavnem mestu, kot je železnica, avtobus itd... Ali ste kdaj dobile slab občutek, ko ste izvedele kok osvajanj ima dnevno vaš partner na delovnem mestu? Ženske itaq osvajamo na vsakem koraku - predvsem samske No ampak, da kar osvajaš ne da se prej prepričaš, če je fant prost a kar je še huje, da se mu ponujaš Moj dela ful čudno - včashi ponoči, ko ni kaj veliko folka. Mislite, da ga res ne zanima kaj početi, če ima hudo lepo potnico, ki sili vanj? Za veliko jih pravi, da so lepe ko . Pravi, da me ni nikoli še prevaru. Saj mu verjamem, ampak nek strah imam vseeno Če imaš upravičene dvome jih preveri. Drugače pa se raje ne ukvarjaj s takimi vprašanji. Vsi imamo možnost, ženske in moški, da varamo. Ali ne? Vsi na delovnih mestih, v trgovini, pa še bi lahko naštevala, srečujemo ljudi. Odvisno je edino od tega koliko trdno - resno zvezo imamo in koliko spoštujemo sebe in svojega partnerja.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 3.3.2008 12:45:10
|
|
|
|
M1987
|
TNX užiwajte bejbe
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 3.3.2008 14:23:43
|
|
|
|
ThinkPink
|
Moj dela v podjetju, kje rimajo nonstop neke nove študentke in praktikantke, poleg tega pa je večina žensk po pisarnah, ki so mlade, ambiciozne, samske, lepe!!! Enkrat ga je ena tako rekoč pred mano osvajala, ko sem prišla k njemu v službo in sva se peljala v dvigalu, ni vedela, da spadam k njemu. Zanalašč nisem uprizarjala ljubosumnega izbruha, sicer pa me je malo za tem predstavil, lepotička pa je samo zardela in pobegnila v naslednjem nadstropju. Nama je bilo smešno. Glede na to, da je vedno dosegljiv na telefon, lahko pridem kadarkoli k njemu v službo, iz službe pride skoraj do minute točno, ves prosti čas pa posveča meni in najini hčerkici, mislim, da se nimam kaj za bati. Stvar je v zaupanju.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 3.3.2008 17:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: M1987 Ženske itaq osvajamo na vsakem koraku - predvsem samske Mene so vedno osvajali moški . Moj dela z...moram prešteti 6. ženskami in tremi moškimi. V prejšni službi je bilo žensk še več. Stranke so v 80% ženske. Pa me ne skrbi. Za njega sem najboljša, najlepša,... In svojo energijo raje vlagam v najin odnos, kot v razmišljanje o tem, kaj če.... Je pa res, da bi me začelo skrbeti oz. bi imela kot popolno nespoštovanje do mene, če bi mi velikokrat razlagal, kako je bila ta ali ona gospodična lepa... Če se nekdo odloči, da bo prevaral partnerja, bo to naredil če ima vsakodnevne stike z ženskami ali ne.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 3.3.2008 18:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali ste kdaj dobile slab občutek, ko ste izvedele kok osvajanj ima dnevno vaš partner na delovnem mestu? Ne. Ma itak full lusnih punc okrog sebe, ki bo ob petih zjutraj zgledajo bolje kot jaz v svoji najboljsi izdaji...:).
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 3.3.2008 18:45:16
|
|
|
|
Kepica83
|
hm jaz se tudi raje ne obremenjujem s tem razmišljanjem. Glede na to da je moj policaj in večinoma dela nočne tudi z žensko je včasih 12 ur sam nekje v gozdu pa nimam pojma kaj delata. Zato pa je bolše da o tem ne razmišljam. Če bo htel bo me tak prevaral, z sodelavko, sosedo ali pa s poštarjevo ženo tak da...
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 4.3.2008 15:49:16
|
|
|
|
Slončica
|
Če si zaupata te nima kej skrbet, tud men se je že nardil da sm bla zraven ko je ena bejba osvajala mojga, delala sem ko da ni nč, ko pa je blo dost sm ga sam vprašala, če jo bo povabu domov al ga bo kr tm nategnla.Tok ji je blo nerodn da je po hitrem postopku spokala.Midva pa v smeh pa dalje. svojo pot.Ma ne skrbi, nekatere so tok brezvestne da ti gre na bruhanje, sam zanimivo pa je, da marsikatera sam svoj ego nabija, ko pa fante zagrabi pa spizdi. Ti se nč sekirat, sej veš smo in so.
|
|
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 5.3.2008 21:46:24
|
|
|
|
M1987
|
O joj slončica to je hud odgovor. Zakon ste punce! Uživajte
|
|
RE: Zaposlen v javnem sektorju 6.3.2008 7:22:58
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica Če si zaupata te nima kej skrbet, tud men se je že nardil da sm bla zraven ko je ena bejba osvajala mojga, delala sem ko da ni nč, ko pa je blo dost sm ga sam vprašala, če jo bo povabu domov al ga bo kr tm nategnla.Tok ji je blo nerodn da je po hitrem postopku spokala.Midva pa v smeh pa dalje. svojo pot.Ma ne skrbi, nekatere so tok brezvestne da ti gre na bruhanje, sam zanimivo pa je, da marsikatera sam svoj ego nabija, ko pa fante zagrabi pa spizdi. Ti se nč sekirat, sej veš smo in so. U, to je bilo pa svedsko
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?