|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaposlen v javnem sektorju
29.2.2008 9:49:12   
M1987
To mi boste znale povedati tiste, ki imajo svojo boljšo polovico a delavnem mestu, kot je železnica, avtobus itd... user posted image  Ali ste kdaj dobile slab občutek, ko ste izvedele kok osvajanj ima dnevno vaš partner na delovnem mestu? user posted image  Ženske itaq osvajamo na vsakem koraku - predvsem samske user posted image  No ampak, da kar osvajaš ne da se prej prepričaš, če je fant prost user posted image  a kar je še huje, da se mu ponujaš user posted image  Moj dela ful čudno - včashi ponoči, ko ni kaj veliko folka. Mislite, da ga res ne zanima kaj početi, če ima hudo lepo potnico, ki sili vanj? user posted image  Za veliko jih pravi, da so lepe ko user posted image . Pravi, da me ni nikoli še prevaru. Saj mu verjamem, ampak nek strah imam vseeno user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaposlen v javnem sektorju
29.2.2008 9:54:30   
Anonimen
Se ne obremenjujem s tem.
Če bi me želel prevarat bi me tud če bi v rudniku delal.
Drgač pa jst ne vem kje ti vidiš bejbe da se mečejo po tvojmuuser posted image  
Če je tebi fenomenalen ne pomeni da je tud drugim.
Pa tud če se, v čem je fora? Če te ljubi se lahko marsikdo po njemu meče pa ne bo haska. Če je pa slabič pa....
Brez zaupanja je pa veza slej ko prej obsojena na propad.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.2.2008 9:55:44   
Pajaca
Ko gre moj s tamalima na sprehod ga tud oblegajo punce pa se ne sekiram. Pomoje bolj zarad Pajacka k zarad njega.

Pa ko sem bivši avto peljala na tehničnega sem tud lepo gledala unga tipa sam zato da me je čez spustu.

Pač greš ponoč domov iz žura, pa k je bus prazen klepetaš s šoferjem, ker drgač je kriza na busu, sploh če kej spiješ al pa če si čist zaspan.

Po moje je to čist običajno... al sem pa jaz čudna.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.2.2008 10:09:15   
M1987
Ha ha ha karin24 hvala ti user posted image  Ma zaupam mu, samo včasih se mi pojavi en strah.

Drgač pa jst ne vem kje ti vidiš bejbe da se mečejo po tvojmuuser posted image  - ammm... to pravijo sodelavci od njega pa sam - a je mogoče da se mi samo hvali, da bi bila ljubosumna? O moški user posted image  Itaq da ni frke

Točno to je - če me bo hotu prevarat je vseen kje dela ali kaj bo šel user posted image  No pa imam eno težavo manj - dobro da imam ringa rajo user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.2.2008 10:11:38   
srki
No, vsaj nekaj, končno nekaj pozitivnega od RRuser posted image .

Drugače pa se strinjam s Karin.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.2.2008 11:26:17   
dory
Če zaupaš potem se ne sekiraš v prazno. In če je socialen tip človeka, mende,da se bo pogovarjal tud s puncami. Hvalabogu.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 11:44:15   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

Ha ha ha karin24 hvala ti user posted image  Ma zaupam mu, samo včasih se mi pojavi en strah.

Drgač pa jst ne vem kje ti vidiš bejbe da se mečejo po tvojmuuser posted image  - ammm... to pravijo sodelavci od njega pa sam - a je mogoče da se mi samo hvali, da bi bila ljubosumna? O moški user posted image  Itaq da ni frke

Točno to je - če me bo hotu prevarat je vseen kje dela ali kaj bo šel user posted image  No pa imam eno težavo manj - dobro da imam ringa rajo user posted image

M1987 večji "blem" bi bil če bi vozil taxi. Oni pa doživijo .... svašta!

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 12:10:25   
Lolypop
Moj tudi avtobus vozi in ga je ena punca res ful osvajala, sam pol sva se ji skup smejala, ku je bla že kr smešna. Mu je rekla, da ji mora en dan prej povedat, če slucajno jst pridem na bus, da se prpravi.user posted image Na kaj?? user posted image Sej osvajajo ga lohk tud drugje, za prevarat pa itak če moški hoče najde prilko, in cajt, in plac.
Imejta se rada!

Carpe diem.

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 14:47:04   
silvya

To mi boste znale povedati tiste, ki imajo svojo boljšo polovico a delavnem mestu, kot je železnica, avtobus itd... user posted image  Ali ste kdaj dobile slab občutek, ko ste izvedele kok osvajanj ima dnevno vaš partner na delovnem mestu? user posted image  Ženske itaq osvajamo na vsakem koraku - predvsem samske user posted image  No ampak, da kar osvajaš ne da se prej prepričaš, če je fant prost user posted image  a kar je še huje, da se mu ponujaš user posted image  Moj dela ful čudno - včashi ponoči, ko ni kaj veliko folka. Mislite, da ga res ne zanima kaj početi, če ima hudo lepo potnico, ki sili vanj? user posted image  Za veliko jih pravi, da so lepe ko user posted image . Pravi, da me ni nikoli še prevaru. Saj mu verjamem, ampak nek strah imam vseeno user posted image

Če imaš upravičene dvome jih preveri. Drugače pa se raje ne ukvarjaj s takimi vprašanji. Vsi imamo možnost, ženske in moški, da varamo. Ali ne?  Vsi na delovnih mestih, v trgovini, pa še bi lahko naštevala, srečujemo ljudi. Odvisno je edino od tega koliko trdno - resno zvezo imamo in koliko spoštujemo sebe in svojega partnerja.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2008 12:45:10   
M1987
user posted image TNXuser posted image  užiwajte bejbe

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.3.2008 14:23:43   
ThinkPink
Moj dela v podjetju, kje rimajo nonstop neke nove študentke in praktikantke, poleg tega pa je večina žensk po pisarnah, ki so mlade, ambiciozne, samske, lepe!!! Enkrat ga je ena tako rekoč pred mano osvajala, ko sem prišla k njemu v službo in sva se peljala v dvigalu, ni vedela, da spadam k njemu. Zanalašč nisem uprizarjala ljubosumnega izbruha, sicer pa me je malo za tem predstavil, lepotička pa je samo zardela in pobegnila v naslednjem nadstropju. Nama je bilo smešno.

Glede na to, da je vedno dosegljiv na telefon, lahko pridem kadarkoli k njemu v službo, iz službe pride skoraj do minute točno, ves prosti čas pa posveča meni in najini hčerkici, mislim, da se nimam kaj za bati. Stvar je v zaupanju.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.3.2008 17:55:01   
Anonimen
Ženske itaq osvajamo na vsakem koraku - predvsem samske user posted image

Mene so vedno osvajali moški user posted image .

Moj dela z...moram prešteti user posted image user posted image  6. ženskami in tremi moškimi. V prejšni službi je bilo žensk še več. Stranke so v 80% ženske. Pa me ne skrbi. Za njega sem najboljša, najlepša,... In svojo energijo raje vlagam v najin odnos, kot v razmišljanje o tem, kaj če.... Je pa res, da bi me začelo skrbeti oz. bi imela kot popolno nespoštovanje do mene, če bi mi velikokrat razlagal, kako je bila ta ali ona gospodična lepa...
Če se nekdo odloči, da bo prevaral partnerja, bo to naredil če ima vsakodnevne stike z ženskami ali ne.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.3.2008 18:02:52   
Anonimen
Ali ste kdaj dobile slab občutek, ko ste izvedele kok osvajanj ima dnevno vaš partner na delovnem mestu? user posted image

Ne.
Ma itak full lusnih punc okrog sebe, ki bo ob petih zjutraj zgledajo bolje kot jaz v svoji najboljsi izdaji...:).

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.3.2008 18:45:16   
Kepica83
hm jaz se tudi raje ne obremenjujem s tem razmišljanjem. Glede na to da je moj policaj in večinoma dela nočne tudi z žensko je včasih 12 ur sam nekje v gozdu pa nimam pojma kaj delata. Zato pa je bolše da o tem ne razmišljam. Če bo htel bo me tak prevaral, z sodelavko, sosedo ali pa s poštarjevo ženo tak da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.3.2008 15:49:16   
Slončica
Če si zaupata te nima  kej skrbet, tud men se je že nardil da sm bla zraven ko je ena bejba osvajala mojga, delala sem ko da ni nč, ko pa je blo dost sm ga sam vprašala, če jo bo povabu domov al ga bo kr tm nategnla.Tok ji je blo nerodn da je po hitrem postopku spokala.Midva pa v smeh pa dalje. svojo pot.Ma ne skrbi, nekatere so tok brezvestne da ti gre na bruhanje, sam zanimivo pa je, da marsikatera sam svoj ego nabija, ko pa fante zagrabi pa spizdi.
Ti se nč sekirat, sej veš smo in so.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.3.2008 21:46:24   
M1987
O joj slončica to je hud odgovor. user posted image  Zakon ste punce! Uživajte user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.3.2008 7:22:58   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Če si zaupata te nima  kej skrbet, tud men se je že nardil da sm bla zraven ko je ena bejba osvajala mojga, delala sem ko da ni nč, ko pa je blo dost sm ga sam vprašala, če jo bo povabu domov al ga bo kr tm nategnla.Tok ji je blo nerodn da je po hitrem postopku spokala.Midva pa v smeh pa dalje. svojo pot.Ma ne skrbi, nekatere so tok brezvestne da ti gre na bruhanje, sam zanimivo pa je, da marsikatera sam svoj ego nabija, ko pa fante zagrabi pa spizdi.
Ti se nč sekirat, sej veš smo in so.

U, to je bilo pa svedskouser posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.3.2008 12:18:25   
žirafica
Vse je stvar zaupanja. Sploh ni važno, kje tip dela.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?