Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako bi se malo zredila? 30.1.2005 9:51:28
|
|
|
|
buča
|
Jah,saj vem.Najbrž vse hujšate,jaz pa bi rada ravno obratno.Že celo življenje sem suha,pred porodom sem imela 48 kg,doma so mi pravili,da še seksat ne smeš,če nimaš 50 kg.:zmeden:Med nosečnostjo sem se zredila za kar 20 kg:bravo:,potem sem do 7 meseca hčerkico dojila,imela sem 58 kg,kar se mi je zdelo fino,da me je vsaj malo ženske skup.Ko pa sem prenehala dojiti,so kile kar padale,najhujši šok je bil,ko sem ponovno nastopila službo.Sedaj s težavo vzdržujem težo(5o kg pri 168 cm).Pomoje pa bo tudi moja princeska bolj suhcana(90 cm in 10.8 kg).Kaj mi priporočate?Pa vaši sončki?So podedovali vaše Konstrukcije??:)
|
|
|
|
Kako bi se malo zredila? 30.1.2005 10:45:35
|
|
|
|
BokiMB
|
Poskusi razne vitaminske pripravke. Izboljšajo absorbcijo hranilnih dnovi iz hrane. Predvsem svetujem vitamine, ki niso topni v vodi, npr. B, in pa kak cink, pa še kaj bi se našlo.
|
|
|
|
Kako bi se malo zredila? 30.1.2005 11:48:08
|
|
|
|
morskadeklica
|
Buča ne me strašit. Jaz sem imela isti problem kot ti. Celo življenje sem se trudila, da bi prišla nad 50 kg (168cm), pa mi je uspelo šele zdaj, ko sem :nosecka:. Rada bi jih obdržala vsaj 5, pa vidim, da bo kar težko.:( lp:nosecka::muca:
|
|
|
|
Kako bi se malo zredila? 30.1.2005 13:27:12
|
|
|
|
Špela
|
Imam čisto enak problem. Pred nosečnostjos em imela vse tja do 52 kg. Visoka sem 160 cm, in zdaj težka 46 kg. Obup.:(( V nosečnosti sem se zredila za 16 kg. Prav fletna lička sem imela.Ampak bila me je sama voda, kile so šle po porodu takoj dol.:)Zdaj sem pa tko shirana, kot da sploh ne jem. Pa ni res. Ampak ker se ne počutim slabo se ne sikiram preveč, ščitnica ni, niti nič drugega zdravstvenega. Me je pa psiha matrala(pogosta bolezen mojega sončka) in zdaj ko se strvari urejajo upam da bo tudi teža prišla. :) Sinko pa ima pri enem letu 12 kg, se pravi ni po meni. Je velik in močan fantiček.:bravo:
|
|
|
|
Kako bi se malo zredila? 30.1.2005 14:49:21
|
|
|
|
Primoza
|
Najboljši za pridobivanje teže so ogromni beljakovinsko/maščobni obroki (polnomastno mleko, meso, sir) ob zmerni in redni športni vadbi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2005 17:16:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......