|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako bi se malo zredila?
30.1.2005 9:51:28   
buča
Jah,saj vem.Najbrž vse hujšate,jaz pa bi rada ravno obratno.Že celo življenje sem suha,pred porodom sem imela 48 kg,doma so mi pravili,da še seksat ne smeš,če nimaš 50 kg.:zmeden:Med nosečnostjo sem se zredila za kar 20 kg:bravo:,potem sem do 7 meseca hčerkico dojila,imela sem 58 kg,kar se mi je zdelo fino,da me je vsaj malo ženske skup.Ko pa sem prenehala dojiti,so kile kar padale,najhujši šok je bil,ko sem ponovno nastopila službo.Sedaj s težavo vzdržujem težo(5o kg pri 168 cm).Pomoje pa bo tudi moja princeska bolj suhcana(90 cm in 10.8 kg).Kaj mi priporočate?Pa vaši sončki?So podedovali vaše Konstrukcije??:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako bi se malo zredila?
30.1.2005 10:45:35   
BokiMB
Poskusi razne vitaminske pripravke. Izboljšajo absorbcijo hranilnih dnovi iz hrane.
Predvsem svetujem vitamine, ki niso topni v vodi, npr. B, in pa kak cink, pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako bi se malo zredila?
30.1.2005 11:48:08   
morskadeklica
Buča ne me strašit. Jaz sem imela isti problem kot ti. Celo življenje sem se trudila, da bi prišla nad 50 kg (168cm), pa mi je uspelo šele zdaj, ko sem :nosecka:. Rada bi jih obdržala vsaj 5, pa vidim, da bo kar težko.:(

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako bi se malo zredila?
30.1.2005 13:27:12   
Špela
Imam čisto enak problem. Pred nosečnostjos em imela vse tja do 52 kg. Visoka sem 160 cm, in zdaj težka 46 kg. Obup.:(( V nosečnosti sem se zredila za 16 kg. Prav fletna lička sem imela.Ampak bila me je sama voda, kile so šle po porodu takoj dol.:)Zdaj sem pa tko shirana, kot da sploh ne jem. Pa ni res.
Ampak ker se ne počutim slabo se ne sikiram preveč, ščitnica ni, niti nič drugega zdravstvenega. Me je pa psiha matrala(pogosta bolezen mojega sončka) in zdaj ko se strvari urejajo upam da bo tudi teža prišla.
:)
Sinko pa ima pri enem letu 12 kg, se pravi ni po meni. Je velik in močan fantiček.:bravo:

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako bi se malo zredila?
30.1.2005 14:49:21   
Primoza
Najboljši za pridobivanje teže so ogromni beljakovinsko/maščobni obroki (polnomastno mleko, meso, sir) ob zmerni in redni športni vadbi.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
30.1.2005 17:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako bi se malo zredila?
30.1.2005 18:58:41   
kimi
Buča jaz imam 173 in 48cm sem še hujša kot ti:)- Meni so rekli da se ne msem poročiti dokler ne bom imela 5o kg:)- semse nasmejala na to foro. No kile ne gredo nikamo r jej pa kalorične izdelke in to velikokrat na dan jaz sem se od čipsa in čokolade zredila za 10 kg samo so potem kile spet dol padle

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......