|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antibiotik clarosip 125mg slamice
28.2.2008 17:34:15   
soncek64
Pozdravljene zanima  me če ima katera od vas izkušnje in nje vaš otrok dobil antibiotik clarosip 125 mg slamice? Kako se je obnesel? Za kaj so vam ga predpisiali in ali je prijel?

Prosila bi za čim več informacij? S katero pijačo ste ga dale piti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Antibiotik clarosip 125mg slamice
28.2.2008 17:50:38   
valči
To je moj sin pil lani septembra,ko je imel laringitis.Zdravilo sem zelo težko dobila v naših zakotnih krajih,pa vender sem ga in je pomagalo,je prijelo.Kašelj se je umiril,vročina padla.

Kaj je tvojemu otroku in koliko je star?
Pil je z mlačnim čajem,dala sem mu kak deci tekočine,odmašila varovalo,slamico navpično not in to je na eks spil.Pazi,da zdravila ne pregrizne,ker je grenko in potem več ne bo želel pit.Naj na hitro spije in konec.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu soncek64)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 17:55:12   
Gina
To je tolk grenko, da glava boli in naš je prvič to tako ven pljuval, da smo ga komaj prepričali, da še drugo rundo in vse naslednje. Predpisali so mu ga, ker tisti hip ni bilo nobenih, ampak nobenih antibiotikov na tržišču (to je bilo nekaj mesecev nazaj) in je bil to edini antibiotik sploh za dobiti, s takim sprektrom, ki naj bi pokril tudi tisto, kar je našemu bilo - , za kaj je pa bilo, se pa več ne spomnim.
Ker naš ni mogel piti po slamici, je zraven od hudega obupaval, smo mu tisti prašek ven stresli, pa na žlico trpotčevega sirupa dali, kar je spil po žlici, potem pa smo mu dali še sok čez za spit, da je lahko pogoltnil.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 18:52:39   
soncek64
Moja punčka je stara 3 leta in že 8 dni piska, hrope kašlja brez vročine. Stanje se umirja, ker pa ima povečane levkocite ji je napisal še antibiotik ta po slamci, ker druge vse vn spluva in noče pit.Je mela že 5 dni nazaj Zitrocin pa nismo bili uspešni. Pomoje ga ni dost zaužila. Zdaj pa se je piskanje že dokaj umirilo je začela pa tako kašljat prou lajajoč kašelj in vedno ob isti uri. Zjutraj ob 6 do 7 standard že 3 dni. Upam, da bo ta antibiotik pila in da bo prijel, ker smo že precej utrujeni že samo ob gledanju otroka kako se matra.Sva hodile zdej 2 dni na inhalacije v ZD in moram rečt, da je pomagalo. Sedaj pa doma nadaljujeve z Ventolinom na vsake 4 ure.
Bojim se da ne bo hotla popit do konca te slamce. Kaj pa kakšni stranski učinki?Teh se najbolj boljim. Čeprav pravijo da so redki.

Hvala za odgovore. Koliko pa je bil star tvoj otrok Valči in Gina?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 21:50:22   
valči
soncek 64,naš je bil takrat,ko je slamice pil,star 4.5 let in je res rad pil.Sem ga vzpodbujala,da je hitro spil in ni doživel grekobe.Glej,da predtem,ko mu daš,da bo žejna,da bi lažje spila in daj ji najljubšo pijačo.Pa malo jo zanimiraj,kakega medvedka vzami v pomoč.

Je pa imel sine res hude napade kašlja in "lajal je" med kašljom,grozno.
Zdravilo je resnično pomagalo,čez dva dni je bil prerojen.

Vedno,ko zboli,reče,da gre zdravnici po slamiceuser posted image ,ima dobre izkušnje.
Srečno.

(odgovor članu soncek64)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2008 22:07:22   
soncek64
Ravnokar smo bili neuspešni. Prvi požirek je šel še tega je malo spluvala potem pa sva jo eno uro prepričevala naj potije in ni govora. Tako joka, da je vsa mokra. Zdravila se zdaj ne upam več dat, ker je bil predolg presledek. Bom še jutri poskusila, če ne bom poklicala zdravnika in vprašala kako naj naprej. Ne vem kaj naj nardim. To naj bi bila prva doza.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.2.2008 21:33:10   
bini
hm... pri nas pa glede zdravil ni debate.. ker penicilinskih oba ne smeta, ponavadi fašeta kaj blazno grenkega, ampak sva z možem že navajena prijema... če se otrok upira, ga daš med noge, na trdo primeš, glavo nazaj in zdravilo v usta... sliši se grozno, ampak kar je treba je treba.. takrat ni pregovarjanja.. za posladek dobi v usta košček stopljene čokolade ali nekaj podobnega in ponavadi kar gre... dokler smo se pa pregovarjali, je pa ponavadi v loku vse zletelo ven že naslednjo sekundo user posted image ...

pri nas je pravilo, da določene stvari se morajo, ne glede na jok, upor ali karkoli - sem spada čiščenje zob, sedenje v avtosedežu med vožnjo (privezan seveda) in pa jemanje zdravil.... ti se moraš odločit, da rajši vidiš zdravega otroka doma, kot pa da mu AB dajejo po žili v bolnici.. mene je to vedno zmotiviralo, ker smo enkrat žal tud to izkusili..

pa brez zamere, sem ti sam hotela povedat, da sem bla tud jaz enkrat bolj 'nežna' pri takih zadevah, ampak dejansko s tem škodiš samo otroku, ki je pač samo otrok user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu soncek64)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.2.2008 22:02:42   
valči
bini,
ti dam popolnoma prav glede vsega.
Samo,kako bi ti otroku dajala clarosip slamice?Ker to zadevico pa otrok mora zavestno spit in to takoj.Ker to ni sirup,to so zelo grenke granule,ki jih otrok,če na brzino spije s pijačo,ne čuti.
Tako da tega zdravila se mi zdi,je nemogoče dajat prisilno.
Pa,prosim,ne taga jemat,kot napad nase,vem,kaj si hotela napisatuser posted image

soncek64,
kako ste kaj,javi se!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.2.2008 22:08:43   
valči
bini,
vem,kaj si hotela napisat in se z napisanim strinjam,vendar mi ni jasno,kako bi ti dala otroku clarosip granule pod prisilo?Mislim,da je to nemogoče,ker otrok more pit in to hitro,če ne,občuti hudo grenčino in konec veselja.Tega zdravila se mi zdi,ni mogoče dat pod prisilo,sirupe pa ja.
Ne razumi tega kot napad nase,ker niuser posted image
soncek64,
kako ste,javi?!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 22:10:06   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprostite prosim,sem mislila,da prvič nisem poslala.
Joj,mi je nerodnouser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2008 12:45:08   
Gina
Valči, naš je bil star tri leta in nekaj mesecev. Drugače se pa strinjam z bini, jaz sem se morala z njim res fejst skregat, pa še grozit in biti res tečna in skrajno zoprna, pa moj skupaj z mano, če ne še bolj, da je spil. A veš, čudno se sliši, ampak tebe se mora ta hip otrok bolj bati, kot sirupa. Če hočeš ti to doseči, se moraš ti bolj bati, kaj bo, če ne bo pojedel sirupa, kot njegove reakcije. Otrok čuti, kdaj si tolk odločen, da se ne moreš za čist nobeno ceno premislit. Torej, a se dovolj bojiš, kaj bo, če ne bo popil?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?