|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 19:52:51   
india
Zanima me,koliko časa dnevno posvetite sebi, na primer za nego obraza,nohtov, za kakšno sproščujočo kopel,...ne vem no, koliko časa si vzamete zase? Ali imate morda za to določene ure, ali dneve???
:miska::miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 19:59:27   
Anonimen
:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:tuš zjutraj na brzino potiho,da ne zbudim tamlga-10 minut:)-zvečer zmanjka tople vode pa še kregat se mi ne da kdo bo prej:)-
mazanje z hidrantnim mlekom,zdej ko je mraz na brzino v petih minutah-mleko težko prime na kurjo polt:)-Make up 5 minut preden grem ven.Barvanje enkrat mesečno doma-frizerka pri roki.:)-Nič določenih ur dnevov, kot nanese.9nebesa

:sloncek:

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 19:59:33   
HuAnita
Obraz imam kot usnje... (posledica skoraj enomesečne zblojenosti in bolezni po porodu...), se ne da nič, kot da čakam
Nohte?! Hm, hm, samo postrižem si jih 1x/2tedna
Kopeli si še nisme privoščila, menda ni dobro zaradi dojenja...

Skratka, ko takole gledam, se prav zanemarjam:((

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 19:59:50   
Pupica
uf, zdj sem se pa prov zamislila...:zmeden:včasih ful, zdej pa nič.Tiste 2 ure na dan kar letam z vozkom, da se preveč ne pošpeham, pa tuš zvečer,...ostalo bi se pa lahko v minutah merilo:(

he, he...samo se mi zdi da nič ne čutim pomanjkanja.
Sem si v nosečnosti vzla fulllllllllll čaa zase in za telo, tko da sem se počutila maksimalno:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 20:03:18   
india
Joj,zdaj pa bom začela malo razmišljati o tem, da pa jaz otroke zanemarjam:)-:)-:)-!

Jaz si namreč privoščim zjutraj tuš, pa namažem si obraz in dekolte, pa proti celulitu, enak obred imam zvečer!
Ja, nohti...kakor kdaj, sicer se mi ful lomijo, lasje..zdaj si puščam dolge, zato sem kt da bi me burja dobila!

Hmmm....pri 6 otrocih je to kar fino, ane?:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 20:09:59   
luna39
Miska01 pozdravček! Največ časa posvetim za jutranje ličenje ob kapucinu, potem, ko mine 20 minut šibam v službo. V službi se enkrat ali dvakrat našminkam, da se boljš počutm, potem pa zvečer tuš, strganje podplatov, uničevanje ličil, malo kreme na komolce in po petah in zobe.Da sem čist naravna v postelji. Nič posebnega se ne dogaja, mogoče ko delam frizuro, takrat me bolj roka boli od fena, kopalnica pa smrdi po laku za lase.:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 20:27:07   
*maja
Kaj je že to čas zase :zmeden:??? Mogoče mi uspe uit za kakšno urico dve na teden in to je to.
Še zvečer, ko grejo otroci spat, pa bi si lahko vzela kaj časa zase, moram pa kaj pospravt ali narest, ker čez dan ni časa, če pa že ni nič od tega za narest, me pa okupira možek, češ mu posvečam premalo časa ...:hudicek:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 20:44:53   
Pupica
ne MISKA01 ne to mislit!!!!
Jaz bi kamot lahko, vendar ne vem, počutim se lepšo kot kdaj koli prej.Kil imam isto kot pred nosečnostjo, postavco pa tako kot nikoli prej(vso maščobo mi je Tia pobrala, ravno na mestih kjer je bilo potrebno:)-:)-:)-:)-, da o prsih ne govorim8).Moja edina lepotna "kura" je najina princesa.
:bravo::bravo::bravo::bravo:DOJENJE!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 21:14:12   
puri
Hm,...jaz se zjutraj zrihtam v petih do desetih minutah (WC, obraz, zobje in na hitro počešem lase, ličim se ne), nato čez dan ni nič časa, ker imam doma oba otroka, tavelik namreč ni v vrtcu, včasih si vmes namažem nohte, to je pa vse,.....zvečer se pa na hitro stuširam (kopel si nisem privoščila že odkar se je rodil prvi otrok), nato se namažem še z mlekom za telo, umijem zobe in konec! Kadar si umijem lase, si jih tudi ne sušim s fenom, ampak se mi posušijo kar naravno!
Za telovadbo nimam časa, grem pa zato vsak dan, če se le da, na sprehod, da pokurim mal kalorij, sicer se pa noter tut veliko natelovadim pri dveh majhnih otrocih!

Pa sej, če povem po pravici, niti ne pogrešam teh trenutkov, da bi imela več časa zase, sem se že čist navadla, da moram vedno hitet:)!

Večkrat na dan, si pa obvezno vzamem tut po nekaj minut za RR, da pokukam gor, če je kaj novega:)!

lp

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 21:20:33   
luna39
Ko otroci počasi zrastejo, ostane malo več časa tudi za nas.Čeprav nas še vedno okupirajo, a se vseeno lahko posvetimo same sebi bolj pogosto.:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 21:27:51   
JASNA D
V vsakem primeru premalo (ampak tako je bilo že prej), to pa pomeni samo osnovno nego: tuš, zobje, namažem si obraz (nekajkrat na dan), nohte in lase po potrebi.... make up-a ne uporabljam, tako, da sem hiter gotova.... frizer 2-3 krat na leto na striženje.

Jasna

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 21:49:40   
Anonimen
Zjutraj se umijem in uredim za v službo, zreveč se umijem za spat. Vmes se še kdaj namažem, če grem med ljudi, ampak za na štadion sem več ali manj tudi brez make-upa O.K. V glavnem: nič.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 22:18:03   
Anonimen
Ja, no, saj to sem tudi premišljevala. Ta čas, ko visim tule, bi res lahko kaj zase naredila. Ampak saj to je tudi nekaj.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 22:21:47   
india
vijavaja,ne,za vsako izmed teh opravil imam pač nekoga najetega!

Organizirat se je treba, ne samo vohunit in neumnosti počet. Sicer pa otroci včasih tudi spijo, gledajo tv, berejo knjige, se samostojno igrajo,...lahko pa tudi pomagajo pri kakšnem opravilu, mar ne???

Splišni, tudi hrana za dušo mora bit, a ne da???:miska:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 22:21:56   
JASNA D
vijavaja, prijavi se, da ti lahko še na privat kako pošljemo, ker javnega blatenja se ne bomo več šli! Če te pa moti, da tu gor "non stop visimo", pa ti sporočam le to, da ti tega vsekakor ne boš spremenila!

Jasna

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 22:25:40   
Anonimen
Ja, Miška, se strinjam. Pa saj o "aktivnem" preživljanju prostega časa z otroci smo zadnjič pisali. Pač starši moramo imeti čas tudi zase. Prav takrat, če je otrok več, je to laže. Vse se da, saj ni kaj.

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 22:54:16   
luna39
vijavaja, če mi sede, da ne delam nič, ne delam nič in lenarim. Dons in prejšnje dni visim na RR, da me oči že pečejo in bolijo, mislim da sem zasvojena z njim bolj, kot z kofetom. Pa nič ne de.:)-:)-:)-En dan to, drug dan ono, pa je vse narejeno. Če pa ni pa počaka. Briga me.:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 23:01:50   
anajmad
Pri nas je pa situacija takšna:iz leta,v leto imam manj časa v kopalnici.Pa ne zaradi tega,ker se mi ne da,ampak tamala me počas izpodriva ven.Prej sem se jst zjutri popleskala in naštimala,zdej pa ona-špangice,pa te elastike,pa labelo......Lohk pa rečem,da zase si vzamem vsaj 15 minut na dan.Navajena sem,da sem popleskana po faci in to mi je že ritual.
en lp:morje:D.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 23:03:24   
luna39
anajmad, pust se bliža ampak me ne bomo not v povorki, ker mamo čez leto preveč dobro masko.:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 23:03:42   
Erika 1
Čaki, MIŠKA 01, A ti maš 6 otrok? Ja kako pa ti kaj narediš čez dan? Ja, ... joj jaz pri enem stokam.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
29.1.2005 23:27:15   
india
Erika 1, saj sem že gori rekla, treba se je organizirat. Sicer pa , večji ko so otroci, bolj se med seboj zaposlijo. No, da ne bo nesporazuma, saj mi dopoldan enostavno ne znese naredit kaj dosti, čeprav mi ogromno tudi starša pomagata, a vseeno, kar ne naredim dopoldan, mi za potem ostane. Pač kombiniram, ko se punce učijo, če jim je treba pomagat, pa zraven še kaj zlikam, ....kakor kdaj no. Sicer pa nimam :miska:bleščeče pospravljenega stanovanja, ker mi to tudi ni na kožo pisano. Se raje z otroci ukvarjam. Zdaj ko pa spijo, pa mam čas malo klepetat!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
30.1.2005 8:19:21   
Taša
Bolj malo, če je Nika v vrtcu potem mogoče več... Drugače se na hitro stuširam, si pa ponavadi enkrat na teden naredim vročo kopel....

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
30.1.2005 11:03:59   
Anonimen
Ja no očitno imajo nekateri še več časa na pretek,če so tako seznanjeni z vsemi aktivnimi uporabniki RR in da točno vejo na katere teme se odgovarja....to se porabi zelo velik zalogaj dneva,da se vse prečekira.no ko bomo videle katero,da težko hodi,ta iam sigurno žulj na riti:)-od sedenja pred ekranom:)-

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   KOLIKO ČASA DNEVNO....
30.1.2005 16:35:23   
kimi
Ko se zbudim se samo na hitro umijem in počešem, zvečer ko pa mali zaspi se na hitro stuširam in hop v posteljo. Glavo si perem vsako soboto in takrat je moj 45 minutni čas da se cela zrihtam in imam med tednom mir.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?