Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 29.1.2005 19:48:26
|
|
|
|
Rosana
|
Pa sem tam: pred kratkim sem dobila v podpis sklep, da se mi bo iz poslovnih razlogov ( firmi naj bi šlo slabo...) po poteku porodniške in ko neham dojit, prekinila pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas. Ok, sem podpisala, ker sem itak že v postopku za nov ivf in bom, če zanosim spet celo nosečnost na bolniški, hkrati pa mojo miško še vedno dojim in sem torej po zakonu zaščitena, Pa sem včeraj dobila domov dopis, naj v 8 dneh dostavim potrdilo, da še dojim, sicer mi začne teči odpovedni rok ( od pon. dalje namreč koristim lanski dopust ) KJE ZABOGA NAJ TO POTRDILO DOBIM???? Pediatrinja pravi, da nimajo navodil, po katerih naj bi kaj takega izstavljali in da sem prva, ki sploh to zahtevam, pa se mi je zdela najbolj logičen izbor. Prosim, a ima katera kakšno idejo? Hvala LP Rosana
|
|
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 29.1.2005 19:52:05
|
|
|
|
beti 1
|
ginekologinja bi po mojem morala bit boljša izbira, ker te lahko pregleda in vidi, ali še dojiš, pediatri le verjamejo na besedo. lp
|
|
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 29.1.2005 20:00:56
|
|
|
|
Rosana
|
OK hvala, grem v ponedeljek.
|
|
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 29.1.2005 20:42:26
|
|
|
|
Blanka77
|
Tole ja pa tu mač.
|
|
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 29.1.2005 22:57:40
|
|
|
|
Erika 1
|
Sorry, ma dvakrat mu špricni pod nos. Mislim, kaj takega.
|
|
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 29.1.2005 23:24:03
|
|
|
|
polona2
|
:)-:((, Erika 1, ta je bila pa dobra...
|
|
|
|
POTRDILO, DA DOJIM??!!! 30.1.2005 15:26:48
|
|
|
|
Naty*Taja
|
No ja ka si bodo še zmisli!!!!!!!! Najboljše res, da greš kr s tamalo tja ko bo zelo lačna, pa mu dokaži! Groza!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2005 21:17:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?