|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA
27.2.2008 18:56:21   
diana_25
Pozdravljeni. Imam eno kratko vprašanje: bolečine v spodnjem delu trebuha (na levi in na desni strani - po mojem jajčniki) imam že približno 4 dni. Kaj bi to lahko pomenilo. Za inf. zadnja m. 14. 1. (in je nimam redne). Hvala za mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BOLEČINE V SPODNJEM DELU TREBUHA
27.2.2008 19:19:11   
Anonimen
Ovulacija user posted image Cista user posted image Bljižujoča M user posted image

Hmmm, če te bo dalj časa bolelo se naroči pri G na pregled.

(odgovor članu diana_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2008 19:24:44   
diana_25
naj povem, da komaj čakamuser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 19:27:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25

naj povem, da komaj čakamuser posted image user posted image .

Jaz, ko sem bila noseča me je špikalo, bolelo me pa ni user posted image

Pa upam, da čimprej ugledata user posted image ! user posted image

(odgovor članu diana_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2008 19:28:06   
diana_25
boli...mislim bolj na to, kot da bi mi nekdo z iglo prebadal kožo..nekaj v tem smislu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2008 20:40:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25

boli...mislim bolj na to, kot da bi mi nekdo z iglo prebadal kožo..nekaj v tem smislu

meni se tudi to dogaja...ze nekaj dni in M ne pricakujem cez nekaj dni (ne vem tocno, ker ni redna)...se mi pa zdi, da bo ta mesec vseeno prisla nesramnica user posted image
Drzim pesti zate! user posted image

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2008 20:52:46   
diana_25
user posted image user posted image user posted image hvala hvala...ko bi človek rad, da pride, je ni in ni...Ko pa ne bi rad, pa je nadležnica kar naprej tuuser posted image Upamo na čimprejuser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2008 21:41:45   
Naja30
Mene je na začetku user posted image  in špikalo in bolelo v spodnjem delu trebuha. Od bolečine do napenjanja... Tako da možno je vse user posted image

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2008 21:50:06   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Mene je na začetku user posted image  in špikalo in bolelo v spodnjem delu trebuha. Od bolečine do napenjanja... Tako da možno je vse user posted image

pa te je se preden si izvedela da si user posted image ali po?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2008 21:58:06   
diana_25
čimprejuser posted image in natouser posted image vsem, ki si to želimouser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.