|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test ovulacije
27.2.2008 18:43:34   
Kati78
Živjo vsem skupaj!

Mene pa zanima, kakšne imate kaj izkušnje z ovulacijskimi testi? Ste jih kdaj delale? Jaz sem prvega (Ovul Test) naredila 12. dan po ZM (M imam namreč na 28-29 dni), pa testne črtice skoraj ni bilo videti oz. se je videla minimalno. Potem sem ga drugič delala nasl. dan zjutraj, pa je bila testna črtica nekoliko bolj izrazita, ampak še vedno svetla (v navodilih pa piše, da svetla črtica pomeni da O najverjetneje ni bilo). Naredila sem ga potem še zvečer, pa črtice spet skoraj ni bilo videti, danes zjutraj pa je bilo spet kot včeraj zjutraj - svetla črtica. Danes je ravno 14. dan. A to potem zagotovo pomeni da O ni? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test ovulacije
27.2.2008 18:45:13   
Kati78
Ojej, zdaj vidim, da sem moje sporočilo objavila 2x. user posted image  Sem se komaj danes pridružila pa se še malo lovim.user posted image

(odgovor članu Kati78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2008 18:53:29   
Anonimen
Kati, mene tile testi niso prepričali... Sem si merila bazalno temepraturo in hkrati delala O teste, po BT sem O imela, če bi gledala samo na teste, pa je ni bilo user posted image Tako, da sem obupala nad njimi.

Lahko si pa preveč pila, lahko da do O res ni prišlo (ni nujno, da je vsak mesec), lahko je kaj tretjega ali desetega.

Svetujem vama seks na 2 dni pa nimata kaj zgrešiti. Sploh če imaš točne cikle, potem v tistih dnevih (16-12 dni pred predvideno M) bolj intenzivno seksajta pa bo. Sicer pa imaš tudi na RR-ju izračun plodnih dni - klik!

Želim vama, da bi čimprej ugledala user posted image ! user posted image

(odgovor članu Kati78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 19:01:39   
Kati78
EnaNobena, hvala za vzpodbudne besede. user posted image

Čeprav, ko ravno BT omenjaš, meni tudi merjenje ne da tiste značilne krivulje, ki naj bi nakazovala O. user posted image  Se pa tolažim s tem, kar je rekel dr. Pušenjak - da merjenje BT pokaže O le ca. 1/3 žensk.
Mislim, da bi bilo najbolje da se neham obremenjevati s temi testi in rajši  user posted image  in upam, da bo čimprej user posted image . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2008 11:32:18   
Anonimen
Zdravo punce!
Jst sm mela iste probleme drga moje- nikol mi ni test pokazal da imam ovulacijo-včeraj me je pa zvečer skoz neki špikalo in ne bodi ga lena grem kupit test in ga delam in evo dve črtici.Sem bila ful vesela, tko da smo meli akcijo, samo a mi zna katera povedati kolikokrat moraš pol v tem času. Recimo midva sva včeraj zvečer, a moram danes spet ali ni potrebno?
Ker to je res že mučno?!

(odgovor članu Kati78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2008 11:44:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
. Recimo midva sva včeraj zvečer, a moram danes spet ali ni potrebno?
Ker to je res že mučno?!

user posted image Ne, ni vama treba, če ne paše. Spermiji preživijo 2-5 dni, moški spermiji živijo tam nekje 2 dni, ženski pa preživijo tudi do 5 dni. Seveda je odvino od različnih dejavnikov Ph nožnice, pa stres, kakšna bolezen,... Ampak praviojo, da je dovolj seks na 2-3 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2008 16:40:34   
uršika***
Ja, ker jaz sem nekje prebrala, da je tudi kvaliteta spermijev user posted image slabša, če bi vsak danuser posted image user posted image . In hvala bogu, da je tako, ker vsak dan pa res ne paše in mene kar boli, če prevečkratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2008 16:51:27   
babyg
Jaz bom kar pod to temo postavila vprašanje. O sem imela 3.3. glede na sluz.Ne najdem odgovora,kjer sem prebrala,da je mogoče že prepozno,ko se sluz pojavi? Ne vem... Smo pa vseenouser posted image !!! Pa tudi danes bi...user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.3.2008 16:59:08   
uršika***
O sluzi in ovulaciji sem ravnokar brala pod: olajšajte mi prosim delo
Pa je tam en link prilepljen in vse piše o tej zadevi, ki nam dela take skrbiuser posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?