tane
|
no, sem ravno to temo iskala, ker sem zadnjič nekje na RR zasledila, da lahko imaš pa O tudi na 10 ali pa 11 dan, da ni nujno, da je pri vsaki ta standard varianta 'Ovulacija bi naj bila sredi ciklusa, to se pravi v tvojem primeru nekje na 14.dan.' no, in sem si rekla, da bom tudi pri sebi to malo spremljala, sicer še ne delava na , ker čakam na operacijo pregrade, tako, da potem ko začneva delat, da bom točno vedela kako in kaj. Moje ugotovitve pa so sledeče, danes je moj 12 dan po in se mi je pojavila 'ta prava' sluz, tista ovulacijska, no tako, da treba se je opazovati, pa morda tudi kakšen O test narest, ne vem jaz ga še nisem, ker nočem preveč forsirat, že tako sva se s prijateljico pogovarjali, da je zdaj ta moja druga nosečnost (1x SS) očitno pravi projekt postala, mi kar slabo rata, ko pomislim, da je treba računat, pa merit BT, pa chekirat O sluz, pa mislit na to... prvič nisva nič planirala, sva rekla, da bova začela planirat po novem letu pa je ratalo, brez pritiskov, merjenj itd. sva k nama je pasalo, pa se rada imela. no, zdaj pa kot sem že rekla, vse to postaja projekt .
|