|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodni dnevi
27.2.2008 14:40:44   
Anonimen
a prav razmišljam, če imam M točno na 28-29 dni (že leta) je izračun ovulacije-plodnih dni točen. in ni potrebno delati ovulacijskih testov?
namreč z mojim user posted image sva se odločila imet user posted image .
saj vem da je pa najboljše user posted image vsak oz. vsak drugi dan. edino med ovulacijo bolj pogosto, saj zaradi tega sprašujem.

hvala in čim več user posted image vam želim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodni dnevi
27.2.2008 15:32:59   
Anonimen
Ovulacija bi naj bila sredi ciklusa, to se pravi v tvojem primeru nekje na 14.dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2008 15:45:24   
Raguel
Če imaš M točno na 28 oz.29 dni,odšteješ 12-16 dni in dobiš plodne dneve.Do ovulacije pride nekje 14 dni pred naslednjo menstruacijo ampak če imaš točne menstruacije,si lahko dokaj točno izračunaš kdaj naj bi to bilo.Nato dodaš še nekaj dodatnih dni,da je bolj sigurno.Sicer pa kot si rekla,če bosta vsaka dva dni potem sigurno ne zgrešiš.Pa čimprejšen plusek vama želim.

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 16:43:54   
tane
no, sem ravno to temo iskala, ker sem zadnjič nekje na RR zasledila, da lahko imaš pa O tudi na 10 ali pa 11 dan, da ni nujno, da je pri vsaki ta standard varianta 'Ovulacija bi naj bila sredi ciklusa, to se pravi v tvojem primeru nekje na 14.dan.' no, in sem si rekla, da bom tudi pri sebi to malo spremljala, sicer še ne delava nauser posted image , ker čakam na operacijo pregrade, tako, da potem ko začneva delat, da bom točno vedela kako in kaj.
Moje ugotovitve pa so sledeče, danes je moj 12 dan po user posted image  in se mi je pojavila 'ta prava' sluz, tista ovulacijska, no tako, da treba se je opazovati, pa morda tudi kakšen O test narest, ne vem jaz ga še nisem, ker nočem preveč forsirat, že tako sva se s prijateljico pogovarjali, da je zdaj ta moja druga nosečnost (1x SS) očitno pravi projekt postala, mi kar slabo rata, ko pomislim, da je treba računat, pa merit BT, pa chekirat O sluz, pa mislit na to...user posted image prvič nisva nič planirala, sva rekla, da bova začela planirat po novem letu pa je ratalo, brez pritiskov, merjenj itd. sva user posted image k nama je pasalo, pa se rada imela.
no, zdaj pa kot sem že rekla, vse to postaja projektuser posted image .

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2008 18:08:31   
Kati78
Živjo vsem skupaj!

Mene pa zanima, kakšne imate kaj izkušnje z ovulacijskimi testi? Ste jih kdaj delale? Jaz sem prvega (Ovul Test) naredila 12. dan po ZM (M imam namreč na 28-29 dni), pa testne črtice skoraj ni bilo videti oz. se je videla minimalno. Potem sem ga drugič delala nasl. dan zjutraj, pa je bila testna črtica nekoliko bolj izrazita, ampak še vedno svetla (v navodilih pa piše, da svetla črtica pomeni da O najverjetneje ni bilo). Naredila sem ga potem še zvečer, pa črtice spet skoraj ni bilo videti, danes zjutraj pa je bilo spet kot včeraj zjutraj - svetla črtica. Danes je ravno 14. dan. A to potem zagotovo pomeni da O ni? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2008 18:18:54   
Majček28
jaz sem delala Ovul teste in prav čakala in štela tiste dni, pa čekirala črtice, ki so sicer postajala izrazitejše proti 'sredinskemu' dnevu cikla! To je trajal kar pol leta pa ni blo nič.
Naredila pa sva najino user posted image  prvi mesec, ko sem pozabila štet pa teste delat (sva bila na dopustu )!
Očitno ni samo ovulacija predbogoj za uspešno opoditev, jaz mislim, da tud psiha nardi svoje!
Pri meni je že bilo tko: po 6 mescih štetja dni in bolj pogostega user posted image  v tistih dneh + še 6 meseceva merjanja z Ovul testi ni bilo nič.....prvi mesec, ko sem se pa odklopla in pozabla štet je pa ratal!!!!

(odgovor članu Kati78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2008 18:42:25   
Kati78
Ja, saj, mi je ravno moj dragi danes rekel da naj že neham s temi testi in brskanjem po internetu. Ampak kaj, ko težko odklopim. user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2008 9:50:08   
sharona
tud moj ciklus je na 28-29 dni, je pa res, da ko imam ovulcijo, me tisti dan močno boli trebuh ... ovulacijo imam, sem ugotovila 12.-13. dan ... seksala sva pa 3-krat, 8., 10. in 12. dan in je ratalo v prvo :)

joj, kolk sem srečna

(odgovor članu Kati78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 9:59:22   
tane
no, kot pri sharoni, je tudi moj ciklus 28-29 dni O pa imam na 12. in 13 dan, se pravi včeraj in danes, na mojem ticekrju pa kaže da bo O čez 2 dni, no tako, da jaz se bolj zanašam na izcedek oz. sluz, ki je drugačen ko imam O, pa še takrat mi najbolj paše user posted image sem ugotovila.

kati78, posluši svojega dragija, in res malo pusti te teste, pa posluši oz. opazuj svoje telo, pa predvsem uživaj!!!

sharona, tebi pa čestitke, pa lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2008 10:20:54   
sharona
hvala, tane :)

ja, je treba poslušat svoje telo ...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2008 10:30:28   
pikipu
No, moje izkušnje so pa iz prve nosečnosti take: M sem imela točne na 26 dni, najprej sem nekaj štela dneve, kao nekje med 10. in 14. dnevom bo ziher O,  in sva začela user posted image  . Pa ni bilo nič. Potem pa enkrat kar nisem več nič štela, sva takoj zadnji dan M in sem imela 11. dan ciklusa že slabosti, vrtoglavice in bila srečka nosečka. Zdaj delava na drugem in malo bolj spremljam te izcedke, in kaj sem ta mesec ugotovila: tisti znameniti beljakov izcedek sem imela že 6. dan ciklusa. Po tem nič več, ovul. test sem delala 8. dan in ni več nič pokazal, zadnjič sem ga delala 13. dan ciklusa, pa je bila druga črtica švoh. Po navodilih to pomeni, da ni prišlo do ovulacije..... Zdaj pa hodim nekam sumljivo veliko lulat, tudi po 3x v eni uri.

Hočem reči, da je vse možno - sprosti se, pa boš videla. Srečno!!!!user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?