|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 11:19:57   
mujcek
Ni mi jasno, da je ta teden toliko novih :nosecka:. pa še niti februar ni, kaj bo šele takrat? Pa saj če pogledamo, niti ni tako hudo, skoraj vsak dan je kakšna nova nosečka na RR, potem pa le ostaja upanje še za nas? Res da smo ostale nenosečke ob vsaki novi :nosecka: nekoliko potrte, ker me nismo, ampak po drugi strani pa vidimo, da je drugim uspelo-torej bo tudi nam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 11:33:00   
lapuh
Mormo bit optimisti a ne?;)

Vsaka stvar rabi svoj cajt! Pa še prazniki so bli in vsi so se meli radi:love:, zato pa je zdaj toliko veselih novičk. A ni to ful lepo?9nebesa

Vesela sem za vse, ki jim je ratalo:bravo::bravo:

Čao L:muca:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 11:37:21   
naja78
evo me.ja ta tedn je pa res pestro.res čestitke vsem.včasih razmišljam,kako bo,ko bom jaz:nosecka:.saj pomoje sploh ne bom mogla verjeti.
evo midva se trudiva že 7 mesecev,pa nič.ne razumem več,zakaj.saj nisem neučakana,ampak ne gre mi iz glave kako to da nam ne rata.sem kr v imenu vseh napisala.res si nikol nisem mogla misliti,da bo to tako težko.pa ne mi rečt,da se obremenjujem,ampak priznam,da vedno malo zaboli,ko dobim tardečo.pa stvari se kr same pletejo,ne da bi hotla.

no to je moja izpoved.vsem :nosecka: pa želim predvsem zdravo nosečnost.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 11:41:52   
mujcek
tudi midva se trudiva že 7 mesecev, pa tudi jaz si nisem mislila, da se lahko stvari tako zakomplicirajo! pa saj se vse obremenjujemo, ne razumem tistih, ki pravijo, da naj ne razmišljamo o tem. Pa kako lahko to narediš???:( Ne morem pa si predstavljati občutkov, ko končno zagledaš :modri:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 11:44:32   
lapuh
Življenje tako hitro teče!!:(. Poskušaš mesec za mescom, pol pa pogledaš nazaj, pa je že leto naokrog al pa dve, al pa tri, :nosecka: pa od nikoder. Pol pa začneš razmišljat, kaj je narobe s tabo:zmeden:?

Res za znoret!:((

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 11:46:32   
tinkamiška
Naja78, zgleda, da je ta vikend res v znamenju razmišljanaja o nas. Včeraj je imela Pika tak dan, danes pa mene "nekaj" matra. Pa sej vem, da so me zdej na operaciji porihtali in da zdej bi pa res moralo ratati, pa me vseeno grabi neka nestrpnost, čeprav si ves čas govorim, da za otoke je potrebna strpnost...

Seveda sem vesela za vsako, ki ji rata, vsaki privoščim, da se veseli in tudi jaz razmišljam kako bo, ko vam bom hitela sporočit veselo novičko...

Tudi meni ni bilo jasno zakaj ne rata, prejšnja G je govorila, da je z mano vse vredu, da so jajčniki super, da imam svoje O,...na koncu pa je bilo vse zaraščeno, prava džungla tam noter.

Se strinjam, da moramo bit optimisti, da ne smemo obupat, da moramo verjet, da enkrat nekoč bomo me na vrsti...želim si, želim si, želim si, da bi bil ta enkrat nekoč zdaj, ta trenutek in joj, želim si, da bomo lahko res, res, kmalu skakale do stropa in res kmalu božale soje trebuščke!:rozica:

Tinka

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 12:03:39   
gojska
Toliko da se vam še javim preden grem na vikend.

Tinka ne vem točno kakšno operacijo si imela:ups::ups:
ampak baje ko je enkrat spucan se takoj prime. Če ne ta mesec pa naslednji.
Jaz se imam na sumu da sem čisto zapacana. Upam da se bo dalo sčistit. Punce:muca: to pride od vnetji.
lepo toplo se oblečte in ne popke kazat.

Dokler zdravniki ne dvignejo rok se tudi jaz ne predam

adijo
goja

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ta teden toooliko ++++
29.1.2005 14:09:49   
luna39
Pozdravček, tudi jaz sem imela pregled hsg, pa je gin. rekla, da ne zanosim samo prehodno. Sedaj je leto in pol po pregledu prehodnosti, pa še nič. Ponavadi pravijo, da se prime, vendar to ni res. Upam, da se bo - enkrat. Čao:angel::angel::rozica::rozica:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?