|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija in 3D ultrazvok
26.2.2008 20:31:32   
lindy
Mene pa zanima kaj je zdej razlika med morfologijo in 3D ultrazvokom, ker moraš bit za 3D ultrazvok noseč od 24-28 tednov, za morfologijo pa od 18-23 tednov, ker zdej sem imela morfologijo pri svoji g., zdej bi šla pa še samoplačniško nekam kjer se dobijo filmčki in slikice, sej če grem na morfologijo bom tud vidla dojenčka v 3D, al kako je zdej to?
uf sem zakompliciralauser posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija in 3D ultrazvok
26.2.2008 21:09:07   
valentina2006
KLIK

KLIK

KLIK

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2008 21:35:59   
lindy
O hvala, če pa ima katera še kakšne nove informacije pa kar napišite!user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2008 9:26:43   
Tinky
Lindy, v roku 10 dni sem bila 2x na morfologiji, pa niti 1x ni bla narejena v 3D.
Na 3D ultrazvok sem naročena v 28. tednu.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2008 9:42:49   
kary
jaz sem tudi na 3d naročena v 28 tednu....
MF so pa delali na navadnem UZ

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2008 9:49:55   
tasyo
Morfologija se ponavadi dela kar na navadnem UZ, namenjena pa je predvsem temu, da se pogleda, če se dojenček lepo in pravilno razvija, tu se spet gledajo tudi kakšne razvojne nepravilnosti (npr. preklano nebo...). No, saj ti na 3d UZ tudi lahko vse pogleda, ampak zaenkrat je namenjen bolj nam, staršem, da se malo pocrkljamo, ko vidimo, kako bo zgledal naš bodoči član družine... To se pa med 25. in 30. tednom že lepo vidi. Samo moraš bit pripravljena tudi na to, da bo mišek že obrjen tako, da si ne boste mogli prikazat obrazka...
No, jaz si 3d nisem privoščila, sem pa imela sedaj v 32. tedenu navaden uz, s katerim preverjajo rast otročka, pa se je tako super videlo, kot če bi bila na 3d. Moja G je bila čist navdušena in smo princesko slikali po dolgem in počes, potem je še eno kolegico poklicala... Tko da sem imela ful dolg pregled in mi ni žal, da se za 3d nisem odločila. Se mi zdi, da je predrag, glede na to, da kaj bistvenega ne izveš...

(odgovor članu kary)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2008 10:20:44   
Kaštrun
3D UZ si plačaš sam (oz. če tvoj G nima že takega UZ in izraziš željo, da preklopi še na 3D).
morfologijo ti naredijo nakjasneje do 22 tedna in jo delajo raje na (bom rekla) ČB UZ, ker se baje vidi več stvari kot pa na 3D UZ.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2008 10:27:22   
Blacky30
Meni bo g. delal 3D in 4D UZ istočasno z morfologijo, torej na polnih 21 tednov. Nič ni rekel, da bi se naj to delalo od 24. tedna dalje. To je očitno samo splošno mnenje, da pa se narediti tudi prej.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2008 18:41:02   
lindy
No pa sem se le naročila še enkrat rajš na morfologijo, ki pa itak skupaj s tem dela tudi 3D uz, se mi zdi da imaš več od tega, kot pa samo 3D ultrazvok, naročena pa sem pri dr.Strahovi, za plačat pa je kar 110 evrov, ampak pomoje se splača!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?