|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se katera spozna na pritisk?
29.1.2005 10:17:44   
malika
Danes sem si ga merila in namerila 105/35 pulz pa 96.
Kaj je zdaj to? Spila sem kavo(pred tem) pa se ni nič dvignil:zmeden: .Pa glava me boli:zmeden:

:nosecka: 14, 1/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.1.2005 10:24:39   
nejcko
Zgornji je nizek, spodnji pa....a si sploh še živa. Jaz sem imela v drugi nosečnosti pritisk 90/50, pa so me isto spraševali, imam pa tudi sicer nizkega. Za najnižjega sem slišala v porodnišnici, ko je cimra imela spodnjega 40.

O.k - nizek pritisk ni nevaren, tudi dohtarji ti ne morejo kaj dosti pomagati. Ej, zdaj si lahko privoščiš kave, kolikor ti srce poželi.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2005 10:25:49   
nejcko
Uf, pozabila, da si noseča, torej ne preveč kave. Morda kak zeleni čaj, ali pa rooibos čaj.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2005 10:26:36   
*maja
Ah ne se sekirat jaz sem tud že na pol mrtva 80/40 pa me sestre pri G vedno zezajo, da če samo spim.
Je bilo pa v vsaki nosečnosti tako.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2005 10:28:43   
malika
Pa saj to je problem. Ko pa pridem na pregled pa ga imam 140/70:)- .In potem mi dajejo sadne diete itd. doma pa ne vem, če sem še živa.:)-
Zaspana sem pa res, hudiča:)-:zaspan:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2005 10:28:46   
TARA in MAJ
sigurno si uporabljala pritisk ki se meri v zapestju

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2005 10:29:18   
malika
ne merla sem ga v nadlahti

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2005 10:30:07   
JASNA D
Malika pridi k meni, ti bo ziher dvignilo pritisk!

Jasna

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2005 10:30:07   
JASNA D
Malika pridi k meni, ti bo ziher dvignilo pritisk!

Jasna

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2005 10:33:21   
malika
malo se mi je že 114/ 40 .Mogoče bo pa šlo na bolše brez kavice:zmeden:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2005 10:39:27   
lin
Malči!
jaz sem mela v nosečnosti (na začetku)tudi ful nizek pritisk!cca 90/40 pulz pa se nespomnim,in ko sem bla pri ginek.na pregledu je sestra rekla da se je verjetno kej zmotla pa mi je šeenkrat zmerla in isto.
Nespomnem se točno kaj mi je takrat rekla,samo vem da ni zganjala nevem kakšne panike.
Sem si pa ga morala bolj pogosto merit in spomnim se,da mi je rekla če bo par dni(3dni cca)tako nizek naj pokličem!
A se slabo počutiš?az se nisem nič-no takrat!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2005 10:40:44   
lin
aja,že tako nisem neka velika kofetarca ampak v nosečnosti sem se po kavi bolj švoh počutla pa tudi pritisk mi je nagajal.Čudno ne,glih obratno!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2005 10:50:45   
Anonimen
Pulz maš povišan. Normalno je 60-80, jaz ga imam okrog 95, ker imam tahikardijo;)

lp,:fis:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2005 10:53:41   
frutka_
Malika jaz sem tudi imela full nizkega...pa sem se vsak dan pregrešila z eno kavico pa kakšen sprehod pomaga, da se ti dvigne in kisik. Ampak to itak imaš, ko pa sta z Vitom v nenehnem pogonu! Če bi ti postalo slabo ali karkoli potem se usedi in lepo počasi spet vstani pa tudi sicer prakticiraj vse bolj na "easy". Sicer pa nizek pritisk povzroča utrujenost in zaspanost.

Sicer se v redu počutiš?

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2005 13:56:31   
luna39
malika, jest mislim, da, če se ti bo to večkrat izmerilo, moraš k svojemu g., ker lahko padeš dol in se ti zmegli. To pa pride v trenutku, pa se sploh ne zavedaš in je nevarno, da se kam ne udariš in poškoduješ. Pazi se, ni se za igrat. čao:angel::angel::angel:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2005 14:07:25   
Pupica
jaz sme ga mela v nosečnosti 80/50. Ampak res...za tale 35:zmeden::zmeden::zmeden:punca si v redu?:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.1.2005 14:22:50   
NENAJANI
Moj fant je zdravstveni tehnik in pravi, da kave ne smeš piti preden si meriš pritisk. Kava zviša pritisk samo momentalno, potem pa se zopet zniža, veliko pa vpliva na puls. Jaz imam puls okrog 90! Pa sploh ne pijem kave. Pri pritisku ne pomaga slana hrana, ampak če si noseča je bolje, da ne ješ slane hrane! Najbolj ti priporoča dolge sprhode in rekreacijo v naravi.
Pritisk se meri po kosilu in ne takrat ko se zbudiš, baje mora biti telo že nekaj časa v pogonu.
:rozica:
Uživaj, bolj je kritično, če imaš previsokega kot pa nizkega!!!!!!!
:rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
29.1.2005 14:23:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2005 18:15:50   
cmokec
Tudi jaz imam od kar vem zase nizek pritisk. Ko sem zanosila, sem ga imela konstantno nekje 50/90 do 55/100. G. mi je rekla, da lahko zjutraj na tešče spijem turško kavo, pa po kosilu naj si jo tudi privoščim. Sprehodi na svežem zraku tudi pomagajo, zdravil pa ne dobiš. Je pa v nosečnosti velik problem visok pritisk, pri nizkem imaš samo stranske učinte, kot so zaspanost, lenost, skratka počasi se daleč pride. Le vstajaj počasi in izogibaj se hitrih premikov, ker se ti lahko zavrti in padeš.

cmokec

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?