|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena nova
29.1.2005 10:17:19   
Anonimen
Pozdravljene

Pred kakšnim tednom sem na CB videla +, in tako sem se sedaj preselila iz formuma zanositev, ovulacija na forum prvič noseča.

Sama še po dobrem tednu ne morem dojeti, da sem :nosecka:. Prav tako fant ne, ki me kar naprej sprašuje ali je res. :bravo::bravo::bravo:

Mene pa sedaj zanima naslednje. Glede na to, da sem imela zadnjo menstruacijo 14. decembra, predvidevam, da sem noseča dober mesec. Zanima pa me, kdaj začnejo boleti prsi, kajti mene bolijo samo zjutraj, ko vstanem, potem pa je čez dan vse o.k.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   še ena nova
29.1.2005 11:01:24   
pa&ga
Živjo!

Najprej ti iskreno čestitava. Boleče prsi in ostale stvari, ki sodijo v nosečnost so pri vsaki posameznici drugačne. Mene npr. prsi sploh ne bolijo.
S tem se ne obremenjuj, ampak misli na pikico, ki jo nosiš pod srcem.

Lepo se imej!

Andrejka in :modri: 33t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še ena nova
29.1.2005 11:03:17   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Dobrodošla med nami!!!

Na tvoje vprašanje ti lahko povem samo to, da ima skoraj vsaka :nosecka: svoje znake: ene boleče prsi, slabost, utrujenost, povečan bel tok...ali celo nič od tega. Tako da je vse normalno. Če te prsi bolijo pač samo zjutraj, je to čist O.K. Nobenga posebnega vzorca ni.

Uživaj v nosečnosti!

L.P. Anita

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še ena nova
29.1.2005 11:27:57   
barby*
:sloncek::sloncek::sloncek:dobrodošla:sloncek::sloncek::sloncek:

Pa čim manj skrbi, vsaki drugače "ven udari":)-

:rozica::rozica::rozica:
pa pa
barby:metulj: in:love:32t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še ena nova
29.1.2005 11:41:55   
Grascakinja
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!!

Mislim, da sem že parkrat ponovila - punce, ne želite si slabosti, bolečin, utrujenosti in ostalih nosečniških znakov.
Kar ne gre mi v glavo, da bi se jih ene od nas rade na vse kriplje znebile, tiste, ki jih pa nimate, pa skrbi, da ni kaj narobe.... :zmeden: Popolnoma nič, lahko se imate za srečnice, če vas ne mučijo nosečnostni problemčki in uživajte!!!!!

Uradno se tvoja nosečnost šteje od prvega dne zadnje M (kar slučajno pade na moj :torta: rojstni dan, haha!). Koliko si v resnici noseča, ti bo pri UZ lahko povedal G glede na velikost tvoje pikice in določil predvideni datum poroda.

Torej, želim ti čim manj slabosti, bolečih prsi, utrujenosti, tečnobe - ravno nasprotno, čim lepšo, mirnejšo in čim bolj srečno nosečnost, pa naj pikica v tebi lepo raste in se razvija! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še ena nova
29.1.2005 12:38:15   
SU
Iskrene čestitke!!:bravo::duda::bravo: Glede znavko, kot so npr. boleče prsi, pa je res pri vsaki drugače! Mene so npr. začele boleti šele nekje okrog 5. meseca. Vsaka po svoje. LP, Saša (29,6/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?