Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ribica...pomoč...zasušene lepljive barve 26.2.2008 18:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih namakala s toplo vodo in nerazredcenih Ajaxom za sipe. Pa pazi na nohte oz prste, se zeloo rade zataknejo za noht in potem cel prst boli
|
|
|
|
RE: ribica...pomoč...zasušene lepljive barve 26.2.2008 20:35:41
|
|
|
|
mala maja
|
Jaz sem jih s fenom segrela in so šle dol takoj. Samo potegneš dol, kot bi bile pravkar nalepljene na šipo. Tistih par koščkov ki so ostali vseeno gor pa sem lepo s stekleksom počistila.
|
|
|
|
RE: ribica...pomoč...zasušene lepljive barve 27.2.2008 7:08:45
|
|
|
|
šnucika
|
Nič, danes bom poskusila spet...najprej topla voda, če ne bo šlo šlo še vroč fen. To se mi še ni zgodilo,pa vsako leto jih po enem mesecu dol pobiram in dam nazaj na folije in so že tri leta kot nove...te,ki sem jih na plastiko zalepila,pa se sedaj lomijo in so trde kot, da bi bile akrilne.
|
|
RE: ribica...pomoč...zasušene lepljive barve 27.2.2008 16:19:04
|
|
|
|
pinfek
|
Jih imaš na zunanjem oknu? Če so na mrzlem je še dodaten razlog, da se ti lomijo. Kot so ti že svetovali bi s fenom morale dol brez problema...
|
|
|
|
RE: ribica...pomoč...zasušene lepljive barve 27.2.2008 17:24:12
|
|
|
|
šnucika
|
Ja,so zunaj na oknu...ampak,kot sem že napisala - s stekla grejo dol na easy s plastičnih okvirjev pa ne. Sem eno že poskusila s toplo vodo,pa kar gre. Moj zaključek - ne lepite slik,narisanih z lepljivimi barvami na okenske okvirje iz plastike,ker se čist zalimajo in strdijo!
|
|
RE: ribica...pomoč...zasušene lepljive barve 27.2.2008 20:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali na sipe v avtu Ostanki snezinke so se po letu in se malo se vedno na zadnji stranski sipi avta
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?