Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 13:51:46
|
|
|
|
Naja30
|
Malo nižje imaš že isto temo odprto.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 15:33:09
|
|
|
|
dskubin
|
Med obema nosečnostima sem alergijo prenašala bolje - oz. ni se pojavila v tako hudi obliki. Pa drugače jem tablete, ki niso v prosti prodaji (pa kapljice, pa pršilo), ampak sem se vsemu med nosečnostjo odpovedala. Če bi bilo res hudo, bi se pa posvetovala in se še bolj pozanimala vse okoli, seveda bi naredila vse, samo da ne škoduješ otročku.
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 15:41:04
|
|
|
|
biga
|
Enako kot dskubin, le da sem imela prvo nosečnost.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 15:44:49
|
|
|
|
šnucika
|
moja alergija pa je bila ravno v nosečnosti najhujša v mojem življenju.... Še moj G ni mogel verjeti,zato sem jemala flonidan,kasneje pa claritine...ker drugače ni šlo. moderatorji združite ti dve temi o senenem nahodu pod eno!
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 16:02:41
|
|
|
|
CMRLA 84
|
Zdravo! Tud jaz imam alergijo na cvetni prah in me je kr groza, ker se bo spet kmal začela ta mora. Kaj a vse samo tablete jeste, ker jz imam še poleg tablet flonidan kapljice za oči in nekaj za nos?! Vem pa, da v nosečnosti naj ne bi jedle teh tablet, ampak če ne moreš zdržati brez tablet, jih vzemi. Ne preostane ti drugega, razen če rajši trpiš ali pa da nimaš tako močne alergije. Počakaj še malo pa boš vidla, kako boš letos prenašala cvetni prah.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 17:06:53
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: CMRLA 84 Zdravo! Tud jaz imam alergijo na cvetni prah in me je kr groza, ker se bo spet kmal začela ta mora. Kaj a vse samo tablete jeste, ker jz imam še poleg tablet flonidan kapljice za oči in nekaj za nos?! Vem pa, da v nosečnosti naj ne bi jedle teh tablet, ampak če ne moreš zdržati brez tablet, jih vzemi. Ne preostane ti drugega, razen če rajši trpiš ali pa da nimaš tako močne alergije. Počakaj še malo pa boš vidla, kako boš letos prenašala cvetni prah. ja..imam še flixonase spraj za nos,livostin kapljice za oči in trenutno tablete ****al.Pa za astmo ventolin in flixotide. V nosečnosti sem opustila vse,razen flonidana,ko je bilo res nevzdržno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?