Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrtec 27.2.2008 11:09:35
|
|
|
|
Balerina
|
Mislim da si si izbrala zanimivo temo za seminarsko in upam da se boš opogumila in tudi pred končanjem študija kdaj probala na praktičnem primeru kar se učite na faksu. Torej da boš tudi že pred končanjem študija šla v kakšen vrtec delati in pomagati vzgojitelicami. Moje izkušnje iz vrtca. Sem mamica in ne vzgojitelica zato ti ne moremo povedeti vsega kar se notri dogaja. Ti pa lahko povem to da pri moji 19 mesečnici vrtec zelo pozitivno pomaga pri socializaciji. Ne samo da se v vrtcu naučijo velike samostojnosti, od prehrenjevanja in pitja iz kozarčkov te skodelic, pa do tega da je potrebno igrače za seboj pospraviti. Sama sem morda še najbolj presenečena in tudi zadovoljna z odločitvijo da hči hodi v vrtec ko vidim kako se malčki, stari dobro leto dni, ki se med seboj poznajo približno en mesec lepo zjutraj pozdraijo, kako poznajo drug od drugega imena. Pa ne boš verjela zjutraj ko pridejo v vrtec in so združene skupine točno vejo kdo je pa iz njihove skupine. Že po dveh treh meseceih so se malčki zelo dobro odzvali na to ko jih je zjutraj njigova vzgojitelica poklicala: ''no moje ribice gremo v svojo igralnico.'' so se hitro poiskali med seboj in šli z njo. Pri nas mo imeli ''težave'' če se temo lahko sploh tako reče le nekje novembra torej ko je bila dva meseca v vrtcu, ker je zjutraj na vsak način hotela v njihovo igralnico in sva ji z možem moral zjutraj pohazati da tam še ni nobenega in da so otroci v sosednji igralnici. Potem je šla v sosedno igralnico. Torej se je že takrat dobro zapomnila katera pa je njihova igralnica. Glede cen pa tako seveda bi bila zadovoljna da bi bil vrtec ceneje, saj je konec koncev to del vzgojno izobraževalnega programa, šola po drugi strani je zastonj ampak raje plačam in vem da je hči zadovolja in z osebjem, ki jim lahko zaupam kot da dam nekaj Eur manj in nikoli ne vem ali je to to ali ne, ali bo morda vzgojitelica zbolela in ne bom mela varstva,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?