|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Povečanje prsi
26.2.2008 12:36:26   
anabanana
Malo za šalo, malo zares user posted image  Koliko so se vam v nosečnosti povečale prsi, če so sploh?

A so potem po porodu/dojenju ostale večje ali so se spet skrčle na prvotno velikost oz. morda postale še manjše oz. bolj povešene?

Sam tolko za firbec me zanima user posted image  

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Povečanje prsi
26.2.2008 12:40:11   
Taula
Jaz sem 29 teden. Šle so iz B na C. Samo so pa ful obliko spremenile. Na grše.user posted image
Upam da pol ne bom imela povešenih čajnih vrečk.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2008 12:43:59   
Anonimen
Iz 85B sem prišla do 90D. Sem pa v 26 tednu. Le kam jih bom spravila še kasneje? user posted image
Pravijo, da imam lepe in zavidljive.user posted image  Sama sebe žal ne vidim, da so kaj drugačne.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2008 12:45:07   
*erika*
odvisno je lahko tudi od kilaze.men so se v prvi user posted image povecale za stevilko ,v drugi user posted image pa nic.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2008 13:04:23   
M1987
Moja sestrična je imela komaj košarico b, potem  pa je dobila tamalga in je šla na D in je bila skoraj premajhna. Prvega otroka skoraj ni dojila, zdaj imajo pa enoletno štručko ga je pa le kak mesec mogoče dojila a prsa so ji ostala ko pameli user posted image  pa prav nič nima povešenih. Res ji je za zavidat user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 13:05:49   
Inigo
potem takem sem jaz pa fenomen med vami... user posted image pred nosečnostjo sem imela 75A, zdaj imam 80C user posted image in sem vsa presrečna, ker imam končno prsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2008 13:47:39   
lukec
Sicer nikoli nisem imela majhnih ( c-d košarica) a med nosečnostjo so mi bili prav vsi modrci od prej, ko sem začela dojiti se je mogoče poznalo za malenkost, tko da so ble bolj trde kot prej, sicer pa ne.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 13:49:13   
Naja30
Za kakšni dve številki. Po porodu so se še malo povečale zaradi mleka. Počasi, v cca 2m so se pa uravnale user posted image

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2008 16:10:43   
želva
V prvih 4 mesecih nosečnosti sem šla iz polne B na polno C(lahko bi nosila tud D)pa iz principa, da tok velikih pa nimamuser posted image  nisem hotla.Zdej 3 mesece po porodu so še vedno C, kako bo ko pa neham dojit, pa še ne vem.Sam ne čajnih vrečk.V Porodnišnici je bilo pa groza tam nekje 3, 4 dan sem mislila, da mi jih bo razneslo.Zgledale so pa ko plastične, tok so bile napihnjene.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 16:35:44   
anaj22
jest sm iz 75B sedaj v 24t prišla na 80C, ampak ugotavljam, da spet rabim večjo štuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 18:26:24   
izgubljena_ovcka
Jaz sem v 24. tednu in sem trenutno šla iz 75C na 80D ampak ugotavljam da bo ponovno treba v nabavo ker v D košarico gredo komaj še. Sem pa precej suha in take mlekarne prav čudno zgledajo na meni!!!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2008 19:59:17   
soncek28
Sem 16 mes.po porodu,še vedno dojim,prej sem imela ;;B;; košarico,po porodu prvo leto;;D;; košarico ,zdej pa ;;C;;obliko so pa seveda zgubile po 16 mes.dojenja,ampak nič zato,samo da se lahko dojimouser posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2008 20:55:29   
Sonrisa
Pred prvo nosečnostjo sem imela komaj napolnjeno C košarico, zdaj po dveh porodih imam dobro nafilano E. Še dobro, da sem končala s svojo kariero nosečnosti in porodov, drugače ne vem, kam bi z vsem materialom. user posted image  

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2008 21:18:30   
lelaval
V prvih mesecih nosečnosti so se mi povečale, v zadnjem mesecu in po porodu. Ko pa sem dojila le še zvečer, pa so se zopet zmanjšale. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2008 9:06:35   
Roberta69
Meni so se nekje v prvem trimesečju povečale s košarice D na E, potem se mi pa zdi da so vmes zopet malce uplahnile (čeprav je modrc s košaro E še vedno v redu), imam pa še slaba dva meseca do konca in če mi še zrastejo, ne vem kam bom z njimi. Že tako in tako je izbira zame res petična, ker imam zelo majhen obseg in zelo velike košare.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2008 9:21:26   
špelin@
Meni so šle v prvi nosečnosti prsi iz B na C. V času dojenja na zelo polno C user posted image  Potem so se skrčile nazaj na normalno C. V prihodnjih nosečnostih se šle spet na polno C (v tretji nosečnosti v bistvu na D) - vsakič so se mi po koncu dojenja spet malo nazaj zmanjšale, ampak so še vedno čvrste in lepe oblike user posted image  Edino bradavice in kolobarji okrog njih so se povečali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2008 10:08:33   
anju
v nosečnosti so samo malo zrasle in še to zaradi kilaže, se mi zdi, bolj malo od hormonov. po porodu pa - ŠOK!user posted image in kaj sledi - ? mislim da mi ne bo preveč všečuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2008 11:58:33   
silmarillion
js imam ze po naravi velike ( kos. E) pa mi zdaj ko sem v 20 t. ze gledajo cez modrc in morm it po novega (F) ki pa nevem kje ga bom dobila... upam da ne bodo vec rasle user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 12:14:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu silmarillion)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2008 21:53:32   
łiłi
meni so se v nosecnosti povecale prsi za eno stevilko,sedaj pa po porodu ko sem dojila kar za 2.upam da take tudi ostanejouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.3.2008 14:27:40   
Yasminka
V prvi user posted image  so šle iz 75C na 85G. Modrc sem si morala dati delat po naročilu. K sreči so se po porodu postopoma zmanjšale.
Zdaj sem v 20 tednu in sem šla iz 75c že na 85E user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.3.2008 14:32:18   
Virtualna
joj drage moje, jaz sem sele v 12. tednu, pa so sle ze zdaj na zacetku s kosarice B na C kosarico.... ne vem kaj bo proti koncu... upam da nam kot kaka krava molznica user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.3.2008 19:21:27   
Skye
Jaz sem v 28 tednu, pa še vedno nosim isti modrc, kot pred nosečnostjo...se mi zdi da mi je šlo vsepovsod drugam, sam v prsa neuser posted image
Pa ne bi imela nič proti kakšni številki večuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.3.2008 20:58:58   
jaša2
že prej sem imela "malo večje" prsi kot ostale, pa mi po nekaj messcih nosečnosti ni bil noben modrc več prav! prej sem imela 80C, pol pa 85D. in sem v trgovinah fuuul težko našla kak pameten modrc te velikosti, tak da je bil za pogledat. tak dasem pol kr te modrce za dojenje začela nosit.
ja, po porodu sem pa že na košarico E prišla!user posted image  zdaj že 4 mesce več ne dojim, pa imam še vedno 85D. jaz upam, da bo še šlo nazaj, kr se sploh ne počuim fajn tak, pa še oblačila so mi ful tesna okrog prsi.
ja, pa malo povešene so tud. user posted image  to sem pa že prej vedla da bo tako, kr sem že prej imela ful težke, tak da...pač mati narava. nič ne morš.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Neposredna povezava do sporočila: 24
4.3.2008 6:15:17   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

upam da nam kot kaka krava molznica

malo manj user posted image
ko je prišlo mleko, se mi je zdelo, da jih imam kot prepolne vodne balone: si predstavljate, kako krasno se raztreščijo, ko padejo na tla? in tud tiščalo je tako, da bi to prav pasalo...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?