|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obstojnost frizure
25.2.2008 23:08:38   
Olivija
Zdaj se mi je spet zgodilo: zjutraj si uredim frizuro (nakodram s krtačo), grem peš na sestanek - vreme vlažno in rezultat je, da mi vse skupaj dol pade. user posted image Zadnjič mi je celo vsak las posebej v svojo smer stal ... groza!

Tako da je tale trivremenski Taft samo še za v smeti.

Zdaj pa moje vprašanje: kateri lak za lase vsaj približno zdrži? Ker sem tik pred tem, da se grem postrižt.user posted image Oziroma ali obstaja kakšen drug trik za obstojnost frizure?

Thx!

O.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obstojnost frizure
25.2.2008 23:10:49   
* Mateja *
jaz imam iste probleme in zraven tega imam še lase naelektrene, ki jih nikoli nisem imela!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 23:13:37   
TIA22
pa si daš peno na lase?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 23:24:43   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

pa si daš peno na lase?

Sem že probala. Počasi bom začela verjeti svojemu frizerju, da moram izdelke za lase pri njemu kupiti.
Pravzaprav, mogoče si dam pa premalo pene?

< Sporočilo je popravil Olivija -- 25.2.2008 23:25:19 >

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 23:26:32   
TIA22
Glej v vlažnem vremenu, ti kakršnikoli dragi izdelki tudi ne bodo pomagali. Jaz imam enak problem, pa sem sama frizerka!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 23:32:08   
Olivija
Se mi je zdelo, zdaj se ne bom nikoli več mučila, če bom vidla, da je zunaj dež. user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 23:35:03   
TIA22
Jaz ko vidim da se pripravlja k čudnemu vremenu, si dam peno-ponavadi si je ne, si lase polikam, pa natopiram pa polakiram-pa vseeno ni tako kot bi moralo biti!

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2008 6:43:32   
srki
Najboljše je, da si zmesaš cuker pa vodo, drži kot pribitouser posted image .

Se hecam, najboljše da si takrat ne kodraš las, pa je.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2008 7:13:48   
Anonimen
Jaz imam en lak za lase, ki se mu reče Regenschirm (dežnik po nemškouser posted image ) in tisti res kar drži, ampak ti pa lase zacementira u nulo in meni gre to blazno na živce.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 26.2.2008 7:14:09 >

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 8:33:01   
asso
Jaz sem sedaj odkrila lak KMS California in opažam, da je dokaj v redu...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 9:38:30   
anal
Hoj.Las ima naravno sposobnost, ki ji rečemo hidroskopičnost, kar pomeni, da las vpija vlago iz okolice.Lahko storiš karkoli, v vlažnem vremenu bo frizura šla.
Žal.LpA

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2008 13:14:30   
Bejba
Punce, s tem problemom sem se jaz ukvarjala več let, pa sem obupala, se postrigla na kratko in sedaj imam vsak dan, ob vsakem vremenu vedno urejeno frizuro (uporabljam Taft, ki mi zelo sede). Pa še bolj mi pašejo kratki lasje, pravijo user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu anal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2008 19:52:48   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Punce, s tem problemom sem se jaz ukvarjala več let, pa sem obupala, se postrigla na kratko in sedaj imam vsak dan, ob vsakem vremenu vedno urejeno frizuro (uporabljam Taft, ki mi zelo sede). Pa še bolj mi pašejo kratki lasje, pravijo user posted image .

Pri meni je bilo enako. Sedaj pa ko imam kratke lase, dam gor malo pene, pa na vsake kvatre še mal laka in je frizura vedno urejena.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2008 12:46:14   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Bejba

Pri meni je bilo enako. Sedaj pa ko imam kratke lase, dam gor malo pene, pa na vsake kvatre še mal laka in je frizura vedno urejena.

Ne kratke lase ne bi imela, bi zgledala kot naš Ati. user posted image

Jih bom pa občutno skrajšala, ker se mi zadnje čase še zelo lomijo.
Grem pa zdaj pogledat vremensko napoved za drug teden, mogoče kaj bolj  kaže.  user posted image Pa jutri imamo obletnico mature in tudi upam, da bo zdržal.

Lahko bi kričala, napovedana vlažnost: 71% - pa zakaj nimamo sestanke kje v Egiptu? Za kakšno trajno bi bilo pa super vreme. user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija -- 28.2.2008 12:50:54 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2008 20:37:20   
Boni3
Ja kadar si naredim kao malo frizure,pol ure telovadim s krtačo po kopalnici,da bi si malo lase navila pa mi ne stojijo,da je bog,k pa stopim na vlago sem pa k baročni angelček,cela skodrana,da me folk sprašuje,če sem natur skodrana.(pa nisem). Drugače je pa meni fajn lak od welle tisti flex kakosežereče.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2009 10:41:48   
hiphoplove
A mi lahko katera pove PROSIMMMM kje v Sloveniji dobite KMS California izdelke (lahko kar na mail: minjalabus@gmail.com)
Hvala v naprej....

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.