Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 25.2.2008 22:49:48
|
|
|
|
lana5
|
Za Lj. porodnišnico ne vem sicer kakšno razkužilo uporabljajo,poznam pa razkužilo za roke SPITADERM,ki je odlično.Pa še to, razkužil za roke se ne izpira.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 25.2.2008 23:01:50
|
|
|
|
sandra85
|
mogoče Sterillium (ko kupuješ, vprašaj če je potrebno izpirat pa boš vedela) pa še link http://sterillium.com/products/hands/sterillium_rub.php
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 25.2.2008 23:04:14 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 7:04:49
|
|
|
|
MADMAX
|
pri nas je patronažna uporabljala Skinman soft N ( ecolab), tega ni potrebno ispirati. Verjetno se dobi v Sanolabor-ju, nam ga je kar patronažna podarila
< Sporočilo je popravil MADMAX -- 26.2.2008 7:05:37 >
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 9:15:23
|
|
|
|
melani99
|
mislim, da ni potrebno nobenega razkužila za roke izpirati, ker se mora razkužilo vtreti v kožo, sodobnejša razkužila že vsebuje razne voske, ki kožo ščitijo oz je ne poškodujejo, razkužilo pa je treba nanesti na suhe roke, da učinkuje.
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 13:17:22
|
|
|
|
sazi
|
mi smo doma ob sumu na salmonelo (pa so bili testi k sreči negativni) uporabljali Sptaderm razpršiš na roke, razmažeš po rokah in to je to pa samo še en nasvet - razkužila ne uporabljaj prepogosto - res samo ub sumu, da bi se otroku lahko kaj prineslo, ker s prventivnim razkuževanjem boš naredila več škode, kot koristi
< Sporočilo je popravil sazi -- 26.2.2008 13:20:22 >
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 13:59:07
|
|
|
|
jakaracman
|
Razkužil za roke se ne izpira, vsaj tiste ne ki so na voljo v bolnici.Imena so ti predhodnice napisale.Pridejo v poštev pri kakšni bolezni. da bi si pa kar tako doma roke razkuževal zaradi novorojenčka pa ni potrebno.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 16:49:06
|
|
|
|
hokejistka
|
Meni je razkužilo v Porodnišnici tako dišalo , spitaderm mi pa smrdi . ampak važen je pa učinek. Mi uporabljamo Spitaderm v razpršilu, kupljen v Sanolaborju.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 17:05:04
|
|
|
|
Mojčka N.
|
Mi smo uporabljali oz. še uporabljmo razkužilo Skinman soft N (ecolab) in je kar v redu, če pa ga uporabljam bolj pogosto se namažem še s kremo Silonda (ecolab) ,mam bolj občutljivo kožo in je ta krema zakon pa še za dojenčke je primerna.
|
|
|
|
RE: Razkužilo za roke v Lj. porodnišnici 26.2.2008 20:02:01
|
|
|
|
Afnica
|
Mi uporabljamo Sterillium. Istega so uporabljali na oddelku za nedonošenčke in potem mi doma redno še kar en čas. Sedaj ga uporabljamo le še po uporabi wc-ja, pa če kakšno surovo meso prijemam, psa ipd. Kupi se v lekarni, ne izsuši kože, pa fajn diši.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?