|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poporodna depresija
25.2.2008 19:23:03   
mojcažan
je katera doživela poporodno depresijo?kako se je pozdravila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poporodna depresija
25.2.2008 19:24:14   
ROŽICI
ja sem doživela...ni blo fajn...pozdravila sem se z tabletami

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 19:24:23   
Lunc_a
Mislim da je nisem imela.Mi je pa zelo nihalo razpoloženje-jeza,bes,nemoč....  sčasoma je minilo

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 20:34:19   
mojcažan
kakšni so znaki te depresije?

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 20:39:36   
ROŽICI
mene je vse bolelo,jesti nisem mogla,za vse mi je blo vseeno,non stop mi je šlo na jok..šla sem že sama sebi na živce...
niti zdravniki niso vedli kaj mi je..so me slikali od glave do pete...dokler mi ni ena povedla da se je njej isto dogajalouser posted image user posted image je kr hudo...lahk mi pišeš na ZS če te še kaj več zanima

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2008 12:06:47   
bsasab
Mislim da je nisem imela.Mi je pa zelo nihalo razpoloženje-jeza,bes,nemoč.... sčasoma je minilo
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Mislim da je nisem imela.Mi je pa zelo nihalo razpoloženje-jeza,bes,nemoč....  sčasoma je minilo

Tudi pri meni je bilo tako....

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2008 21:07:44   
hillmagic
Glede na to da je moj partner v tujini in sem sama z dojencico Mi je razpolozenje nihala sploh prvi mesec sem veliko jokala. Partnerja klicala v tujino in mu jokala v slusalko. Moja obrazna mimika je bila zalostna Nic volje nisem imela. Vse je bilo brez smisla. Res mi je bilo tesko In kdaj pa kdaj mi se vedno mal ven custva butnejo in pac jokam, da se mi "pisker" spuca. Drzi me pokonci upanje. to je moje zdravilo Upanje in moja dojencica

Hope never die When hope die i will die to.

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 16:27:10   
branka87
joj...če lahko tako rečem...

js sem prvi mesec po porodu kr naprej jokala, bla tečna nč mi ni pasal...razpoloženje sm ful menjala, s partnerjem sma se kregala kr sem bla tak tečna.
-Po eni strani mi je pa blo ful fajn zaradi dojenčka, ki ga imam....vse se mi je začelo vrteti okoli njega, vglavnem nekaj novega v mojem življenju.
-Po drugi strani, pa spet sem se ful sikirala zaradi malenkosih iz preteklosti in prihodnjih stvari, zaradi tega sem se tud ful jokala....

Tak, da sem ugotovila da je fajn iti ven, med družbo, sprehod (z vozičkom), zabavo oz. v krog prijateljev in spoloh nekam kjer ne razmišljaš o sebi.... V glavnem,
da si narediš svet lepši...

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 17:13:22   
Čupka
Ja...jaz sem jo, po prvem otroku. Bilo je zelo hudo. Konstantna žalost in jok. Prepričanost v to, da je bil otrok napaka in da sem nesposobna biti mati. Občutek da je z menoj nekaj hudo narobe, ker  nisem že takoj ob rojstvu čutila pričakovane brezpogojne ljubezni. Grozljiva tesnoba ob spoznanju, da je nebogljeno bitje povsem odvisno do mene. Želja, da bi jaz kar zaspala in se ne več zbudila in da bi se isto zgodilo z dojenčkom. Popolna nespečnost. Neješčnost. Skratka razčlovečenost na celi fronti.
Takrat nisem vedela, da mi lahko kdo pomaga in sem životarila sama. Niti nisem vedela, da je to poporodna depresija.
No ja, pomagal je zelo, zelo otrokov očka, ampak konkretno, pri skrbi za otroka. Jaz sem ga izključno dojila, ker česa drugega nisem bila sposobna.
Ampak rabila bi strokovno pomoč. Saj sem se izvlekla sama, počasi, res zelo počasi.
Sedaj obožujem tega otročka...pravzaprav obožujem kar vse tri moje otročkeuser posted image  in vem da sem čist OK mami, s svojimi napakicami, ki so človeške.
Depresija se pri drugem in tretjem otroku ni več ponovila, k sreči. Tega sem se namreč grozljivo bala.
Če imaš težave, torej ne oklevaj in poišči pomoč. Poporodna depresija je bolezen, ki se je ni potrebno sramovati. Zakaj bi tiho trpele in z nami naše družine, ko vendar lahko dobimo pomoč!

(odgovor članu mojcažan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?