rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink Hi! Ravno "delamo" na rezervaciji dopusta za letos pa imam nekaj vprašanj za "izkušene" pri dopustovanju s tamalimi. 1. Ker smo ziheraši gremo najbližje kar je možno - Istra, predvidoma Poreč ali kjer blizu. Pozna katera kakšen dober družinski hotel(najbolje all inclusive), ki ima dobro hrano in plažo primerno za male (malo peščene, senčka..)? mi smo bili v umagu, hotel sol umag, mali je imel 4 mesece, uživali 100 na uro....potem smo bili v baški, mali je mel 8 mesecev, hotel corinthia, uživali 100 na uro, potem v zadru, falkensteiner, mali je imel 14 mesecev....naprej pa brez veze da ti pišem... 2. Naša zgagica bo stara junija 10 mesecev in sedaj ne vemo ali bi šli na morje junija ali naj počakamo na začetek septembra, ko bo stara eno leto? Je sploh razlika potovati z 10m ali 12m otrokom? vseeno, mogoče pri 10 lažje, ker še ne hodi....mogoče...sicer pa isti šmorn 3. Kako se obnesejo hotelski obroki in otroci. Kolegica, ki je bila z malim v hotelu, je rekla, da sploh ni hotel jesti, ko so šli npr. na zajtrk, ker takrat ni bil lačen ali pa ga je vse okoli zanimalo, samo hrana ne. Saj bom imela s sabo grelnik vode in adapt. mleko, pa čokolino ipd. tako da nekaj bom tudi sama lahko pripravlila. pri 4 je itak jedel samo mleko, pa kakšno kašico, pri osmih pa že vse...najraje pomfrit pa enkrat so mu celo postregle gobovo juho,ker sem prosila zelenjavno pa mu tudi ni bilo nič. smo pa vedno pri zajtrku napolnili tuperware s sadjem, pecimom, kruhom za na plažo, za kosilo juhico, za večerjo pa kar je pač hotel....nobenega problema. 4. Imate kakšne slabe izkušnje s Hrvati? Vedno pred dopustom je namreč neko "sranje" med našo in njihovo politiko...Ful ljudi se je nareč pritoževalo, da imajo zadnja leto občutek manjvrednih gostov...nikoli nobenih slabih izkušenj, razen ene v zadru, so bili vsi strašno prijazni. je pa po moje res, da kak se ti obnašaš, tak ti vračajo. Če se bo kateri dalo odgovarjati na moja vprašanja, bom zelo vesela. Drugače nisem tako komplicirala, zdaj pa ko bomo prvič imeli dojenčico s sabo, pa bi rada, da je vse najboljše. Hvala in lep dan!