|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kje kupiti...
25.2.2008 13:50:56   
malimetek
Mene pa zanima, kje je najbolje kupovati stvari za novorojencka recimo tetra plenice, mako majicke, krpice za umivanje, povijalne plenice. In kozmetiko za dojencka, ste jo kupile v lekarni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kje kupiti...
25.2.2008 13:52:52   
Naja30
Jaz sem vse dobila, včasih pa vem da se je splačalo v Tosami na Viru, je bilo poceni. Drugače pa mislim, da ima dm tudi kar ugodne pleničke.

Kozmetiko sem razen alkohola, fiziološke kupila v lekarni, drugo pa v mullerju od bubchen. In Nivee.

(odgovor članu malimetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 13:53:30   
Taula
Malo primerjaš cene.user posted image Nekaj kozmetike bom jaz kupila v lekarni, nekaj v Baby Centru. Cene plenic...Dm ima cenejše kot npr. BC.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 13:59:12   
tasyo
Dejansko se splača mal po različnih trgovinah hodit in primerjat cene. Tetra pleničke so relativno poceni v dm, tam lahko kupiš tudi kozmetiko od bubchen, ostalo v lekarni; če je kaj bistveno ceneje v Tosami, pa ne vem... Ti bo katera druga morala odgovorit. Sicer pa se vedno splača kupovati v trgovinah, ki niso specializirane za otroke, ker te tam ogulijo do kosti...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 14:01:41   
2.2.
vse sem kupila v bc

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 16:27:51   
Nyah*
Jaz sem kupovala povsod po malo: skarjice, pumpice za noska,..., v BC, kozmetiko vecinoma v Mullerju, plenice tetra v dm,...

V glavnem je po mojih ugotovitvah takole: najcenejsi je Muller (razen ce so kje drugje pac akcije), sploh plenice in Bubchen kozmetika, pa otroska hrana absolutno. Najdrazje so lekarne, BC je nekje vmes, a tudi drag. Tudi dm je kar soliden, sploh ce imas Mullerja dalec, je dm ugodnejsi od ostalih.

Kar se Vira tice pa sem ravno zadnjic nekaj brala, da se ne splaca vec, da je drazje oziroma vsaj enake cene, tako, da je pot tja odvec (vsaj meni, ki sem z Gorenjske). Nisem pa osebno preverjala.

LP, pa dober nakup!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 17:34:03   
Leiah
Iz prve roke ti lahko povem, da v tosami niso tetra plenice nič ceneje kot drugje, na meter te pride še celo dražje kot zapakirane!
Kolikor je meni uspelo pregledati cene tetra plenic so bile od tosame v DM-u najcenejše (nekje okrog 15.50€). V BC so od tosame skoraj 20€, medtem ko pa so plenice od Aljaža okrog 15.80€. Ene punce hvalijo aljaževe, druge spet tosamine, oz. še kaka druga znamka bi se našla... Jaz sem rekla, da bom najprej kupila po en paket tosaminih in en od aljaža, pa bom primerjala kakšna razlika je v kvaliteti!
Za ostale stvari ti pa ne znam svetovati, ker bom sama uporabljala večino kozmetike od welede, tako da...
Slučajno sem pogledala ceno otroških škarjic v lekarni in v BC in je bila cena chicco-tovih na obeh krajih okrog 6€. V BC-u imajo en kompletek (škarjice, pilica, krtača - možo da je bilo še kaj zraven), pa je bilo občutno ceneje kot samo chiccove škarjice (cena je bila nekje okrog 4€), res pa da mi ni bila znamka nič poznana, ampak mislim da to ni toliko pomembno!
Upam, da sem ti kaj pomagala!

Lp

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 19:55:03   
lea23
jst sem vse te zadevice kupila v baby centru - škarjice za nohte, flaške, dude, glavniček,banjica, ... sem pogledala seznam od materinske šole, pol sem si pa na en listek napisala kaj vse rabim, in s tem seznamom sem šla v baby center in sem nakupila vse kar sem imela napisano. men se zdi tko najboljše, ker da bi pa samo letala po tregovinah bi sigurno kej pozabila kupit. pa še glede bencina se ti itak ne splača hodit po škarjice v baby center, pa po termometer v lekarno,... tisti 1€ razlike pa res ni nevemkaj, in bi jih itak sicer zapravil za bencin ko bi se prevažal od ene trgovine do druge trgovine, pa še veliko časa bi porabil.. tko pa samo vzameš košaro in nabereš notri in čao.
tetra plenice sem kupila pa v DMu, od tosame, ker mi je pa že prej prijateljica povedala da so v DMu tetra plenice 5€ ( na 10 kosov ) ceneje kot v baby centru. jst sem dala 15€ za 10 kosov, v baby centru pa enake stanejo 20€.  

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2008 10:17:49   
malimetek
Zelo ste pomagale, sem si ustvarila eno tako sliko. Itak sem iz Ljubljane in enkrat na tistem koncu kjer je mueller drugic blizje Bc, tako da bom malo pogledal v vseh trgovinah. se pa po svoje strinjam,kadar gre za en evro razlike je res vseeno, kadar pa za pet ali vec, se pa ze splaca malo razmislit.
Kaj pa te mako majicke, torej cisto te majicke za novorojencka, ste to kupovale v Hmju, jih sploh imajo?

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2008 11:38:36   
BUŠICA
v h&m sem kupila body-je,vse dolgi rokav-pa že nekaj časa iščem poletne stvari pa jih kar še ni. te majčke pa imajo v teh specializiranih trgovinah,samo se men zdi da so body-ji boljši.
naj mi prosim kdo pove kje se da dobit poletne dekice ali ste pa tud poleti imele plišaste npr. v vozičku,lupini...

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 12:09:52   
Soncnica Sandra ***
Zdravo!

Bušica: lahko ti povem, da imajo bodyje s kratkimi rokavi v C&A (vsaj v Kranju jih imajo). Jaz sem bila prejšnji teden tam in so imeli ful veliko izbiro in še poceni so bili , dobre 2€ za body s kratkimi rokavi.

LP,

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2008 12:26:08   
BUŠICA
hvala za nasvet. bom pogledala v c&a v mb. sigurno je isto!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2008 13:32:31   
Nyah*
Ojla,

poletne dekice smo mi kupovali nekaj v BC, take ful lepe, tanke, pa malo vecje, da si jih lahko tudi na pol dal, drugace pa je imel Merkator veliko dekic, iz tankega flisa, pa prav poceni. Malo poglej naokoli.

Zacetne bodije smo mi imeli vse iz BC Clarove, niso predragi, pa kvalitetni so, pa kasneje vse iz HM-a, kjer so pa orto poceni in kvalitetni (vse kuham ali vsaj na 60 perem, pa so kot novi).

Uzivaj v nakupih!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2008 14:12:14   
Čmrlika
Jaz sem v Avstriji v Lutzu kupila tetra plenice, kr solidne kvalitete- preverjene, za paket desetih sem dala 7,90 evra...Je pa res da se samo po to ne splača v avstrijo, mi smo še kaj drugega imeli v planu...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?