|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje na trebuhu
25.2.2008 9:07:51   
romy27
lepo pozdrawljene,

sem v 24.tednu in tko bi rada spala se naprej na trebuhu, pa me je strah, da ne bi bilo kaj narobe z otrokomuser posted image  ker imam ze kar velik trebuscek....
do kdaj ste ve spale na trebuhu, ce ste?ali je to lahko za otroka kej nevarno?

hwala vnaprej user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje na trebuhu
25.2.2008 9:22:54   
anaj22
ojla

Tud jaz sam v 24t, čist na trebuhu ne morem več spati, ker moj otročiček pol ful začne brcati. Sem pa ugotovila če si dam blazino pod eno nogo (za podporo), tko da nekak na pol ležim na tebuhu pol pa na boku pol sav pa oba ful zadovolna.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 9:24:01   
Blejka26
jaz si nisem upala ležati na trebuhu odkar sem zvedela da sem noseča

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 9:34:57   
sanca
jaz sem celo življenje spala na trebuhu tak da mi je bila zdaj že kar muka spat sem si pa kupila blazino za nosečnice ki se lahko potem uporablja tudi za dojenje in ti povem da nimam od takrat naprej sploh nič več težav z spanjem. resnično mi je pomagala.
glede spanja na trebuhu pa bi ti rajši odsvetovala.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 10:22:07   
kary
jaz tudi spim pol na boku pol na trebuhu...se bojim da bo kej narobe....ampka, ko ne morem več se obrnem.....

(odgovor članu sanca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 10:37:03   
Naja30
Do cca 20t sem spala na trebuhu, potem pa je začel motiti. Za enkrat sem vesela, da lahko še na hrbtu spim. Ko bo user posted image  pretežek, pa še to več ne bom mogla.

(odgovor članu kary)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2008 10:43:01   
petrolejka
Tudi jaz sem prvih nekaj tednov še upala ležati na trebuhu, potem pa ne več. Sej mislim, da narobe ne more biti nič, samo občutek je slab. Sedaj spim na levem in desnem boku s pomočjo blazine za dojenje (tudi brez tega bi šlo), včasih se pa zbudim na hrbtu, pa ni panike. Ti priporočam, da se čimprej navadiš spati na bokih in ne več na trebuhu.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 10:48:33   
polma
Kupi si blazino za dojenje! jaz ne morem spat na trebuhu že polovico nosečnosti, po mojem (26.t) in bi brez blazine poblaznela, ker sem prej spala na trebuhu. Zdaj pa si dam blazino med noge in jo objamem kot če bo celo noč stiskala user posted image in spim. Res, ta blazina je zakon!

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 11:02:26   
Inigo
jst sm v 22. tednu in ne morem več spati na trebuhu. že kar par tednov ne... me tako čudno tišči... in raje ne. sem si pa prejšnji teden kupil to blazino za dojenje. v baby centru jih imajo. kupila sem največjo, plača pa sem jo 39€. kar dosti... vendar sem zelo zadovoljna in vesela da jo imam. pride zelo prav, tko popoldan na kavču kot ponoči. še bolj bo prišla prav pri dojenju, pa ko se bo mali "učil" sedeti... mislim, da je bil nakup kar ok! user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 11:32:02   
mixi
user posted image  noseča sem 29 tednov na trebuhu pa ne morem spat od 14 tedna nosečnosti , čeprav nimam velikega trebuha. Prej sem spala samo na trbuhu, zdaj pa težko kakor se obrnemuser posted image   

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2008 11:34:27   
mixi
user posted image  sorry ker sem ti pozabla povedat da baje na trebuhu ni zdravo spat lahko pa spiš dokler te ne boli. tako mi je rekla tašča ki je medicinska sestra

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2008 11:40:17   
Naty*
Js sm v 29. tednu pa tud spim z blazino pod eno nogo, tko da sem napol na trebuhu in napol na boku. Otroček se ne pritožuje in tud občutka nimam nič čudnega. Sicer pa pravjo strokovnjaki, da ti telo pove, ko delaš kaj narobe. Če bi mela zaradi lege bolečine al pa neprijeten občutek, potem že ni vredu. Drugače se pa malo podloži, pa gre user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2008 13:04:06   
Naja30
Ja itak, z blazino med nogami, da dopolnim svoj prejšnji odg. Brez nje že zaradi bolečin v križu ne bi mogla spat. Res pomaga. Na boku jo imam med nogami, če sem na hrbtu pa dam noge na njo in je suuuuper! user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2008 13:29:05   
Majabo
v prvi nosecnosti sem na trebuhu spala dlje kot sedaj v drugo
sedaj pa sem samo da sem izvedela da sem noseca presedlala na bok
skoda
ker mi sedaj pri 27 ze hudo preseda ampak zdaj je pa za prepozno....sedaj na trebuh res vec ne morem
ubistvu imam kar velike probleme s spanjem, noro se obracam in zaradi tega ne spim, tud blazina za dojenje ne pomaga dosti
problem imam ker me zelo hitro zacnejo boleti boki

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2008 15:08:19   
špelin@
Ne boš ga poležala, kar brez skrbi user posted image  Samo dvomim, da ti bo kepica še kaj dolgo dovolila trebušno lego - jaz se samo delno obrnem z boka na trebuh in že znori user posted image  Najbolj mi ustreza lega, ki jo je opisala Naty*, žal pa moram paziti, da se ne nagnem preveč na trebuh user posted image  V nenosečem stanju namreč zelo rada ležim na trebuhu user posted image

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2008 15:27:23   
portugalka
jst se tud podpišem pod vse punce.... saj tud ne morem več spat na trebuhu (27t)...
no že nekaj časa
kr je nerodno
ampak boki so tud bolj tko
malo na hrbtu, malo na enem malo na drugem boku itd...
noga ali na blazini al na možu user posted image
drgač pa itak je problem k dosti noči prebedim tko al tko
sploh ne morem spat...
no ne vem, hormoni pač verjetno (more itd)
lega je samo del tega....
no
saj bo bolje
važno, da je user posted image ok
in gre.
lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2008 11:50:53   
romy27
punce, hvala za nasvet..uceraj sm sibala u baby center po blazino..user posted image

moram rec da me je hrbet res mal nehau bolet..kako bo pa s spanjem pa vam povem cez kaksn dan user posted image

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2008 12:44:02   
maja24
Jest pa od nekdaj spim na boku,ker na hrbtu pa na trebuhu sploh ne morem,me pa zadne čase ko spim na levem ali desnem boku začne bolet,kaj bi loh blo to,a ma še kira take težave?

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2008 13:10:08   
Inigo
hmm... maja24, mogoče pa plodek kako pritiska na kateroo mišico ali pa živec in te zato boli?! mogoče... user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2008 13:49:53   
lindy
ja maja24 tud mene, ko ležim na desnem boku me boli, ko se vležem na levega me boli, ne vem al se kosti raztezajo al kaj je to!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 21:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2008 7:15:42   
bastian111
Meni paše spati na desnem boku oz.na desni strani.Sama se več krat zbudim na želucu in po nasvetih G lahko tako spimo dokler nam paše!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?